Minibaarista Tampereen parhaat drinkit

lifestyle, Ravintolat Tampere, ruoka
20 kommenttia

*Yhteistyössä Huvi.info

Pääsin viime viikolla maistelemaan Tampereen Minibaarin herkullisia drinkkejä yhteistyössä Huvi.infon kanssa. Muistatteko tamperelaisille suunnatun sovelluksen, jonka avulla on helppo etsiä ruokapaikkoja, lukea niiden kuvauksia ja tsekata aukioloajat? Sovelluksesta löytyy myös ravintoloiden tarjouksia ja lounastietoja – mikäs sen näppärämpi sovellus ruokapaikkojen etsimiseen Tampereella! Kurkatkaa TÄÄLTÄ mistä on kyse, jos Huvi.info kuulostaa uudelta. Huvi.infosta löytyy mm. Minibaarin tiedot ja aukioloajat, sekä useita muita tamperelaisia ravintoloita ja baareja. 

Ah, ja mitä drinkkejä päästiinkään maistelemaan! Sain testata kolme drinkkiä Minibaarissa ja koska olin avoimin mielin liikenteessä, annoin drinkkitaiteilijan päättää puolestani. Ensimmäiseksi saimme maistella Minibaarin myydyintä drinkkiä ”Wildsideä”. Hoksasin heti, että olin joskus nähnyt samaisen drinkin Maj:n instagrammissa ;-) Kirpeä ja makea kiiwidrinkki oli herkullinen, just täydellinen viemään makeanhimon illallisen jälkeen, jos mieluummin suuntaa herkullisille drinkeille kuin ottaa jälkiruokaa. Suosittelen ehdottomasti niille, jotka mielellään tilaavat ”jotain makeaa ja kirpeää, kiitos!” 

Tokana saimme pöytään supernätit S25-drinkit, joiden nimestä voikin päätellä, että ne on suunniteltu yhteistyössä Studio25:n kanssa. Minibaarin työntekijöillä onkin makeet Studio25:n sponssaamat denim-essut. Tästä drinkistä löytyi aperolia, mustikkalikööriä, passionhedelmää ja sitruunaa. Eksoottinen makuyhdistelmä joka toimii – ja vitsit miten kaunis drinkki lasivalinnasta puolikkaaseen passionhedelmään. 

Viimeisenä maisteltiin yllättävää ja raikasta Kurkkusouria (vai kurkkusouer…). En varmaan tulisi kovin helposti valinneeksi listalta drinkkiä jossa olisi aineksina mm. kurkkua, selleriä ja munanvalkuaista, mutta onneksi annettiin vapaat kädet ja saatiin testata tämmöinen uutuus. Oli hyvää! Raikasta. ”Fresh” on eka sana mikä tästä tulee mieleen – maut sopivat hyvin yhteen ja drinkki oli jotenkin tosi harmoninen. Suosittelen testaamaan, jos kaipaatte jotain erilaista!

Tässä vielä pieni tiivistelmä ja fiilikset drinkeistä: 

Ootteko tekin sitä mieltä, että Minibaarista saa Tampereen parhaat drinkit? Entä mitäpä kantsis koklaa ens kerralla? Mä tilaan aina vaan mojiton vaikka tiedän että Minibaarissa osaaminen on ihan mieletöntä.

Ps. Mä muuten ihastuin noihin S25:n ja Kurkkusourin drinkkilaseihin niin kovasti, että kun pajunkissan instassa tuli vastaavat vastaan, utelin heti mistä ne on :- D tietääkö kukaan, saako noita Suomesta jostain? Ruotsista ainakin näyttäis saavan. Oonhan mä noita ennenkin nähnyt (Tres Bonesissakin on tuommoiset!) mutta nyt jotenkin rakastuin ihan täysin. 


*translation: Best drinks & cocktails in town!! Minibaari, Aleksanterinkatu 29, Tampere. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Noita on muistaakseni myös Fazer Caféssa, aivan ihanat lasit!! Oon myös miettiny mistä saisin nuo omaan astiakaappiini!

 2. Johan & Nyström kuulemma myy noita laseja (Helsingissä siis tietystikin) mutta sieltäkin ne on ilmeisesti lähes aina loppu :–D tuurilla voisi joskus löytyä sieltä siis! Oon myös kuullut villiä huhua että joillakin on tapana nappailla noita mukaansa Stockan yläkerran Fazer-kahvilasta………

  1. JASSOOO. Niinpä tietysti….. :-D ja hei ei kai?!?! baarituoppien varastelu nyt on oma lukunsa, mutta lasin pölliminen stockan kahvilasta xDDDD hahahaha apyua!!!

 3. Ah toi kiiwidrinkki on kyllä herkkua! Muutenki minibaari on must tosi viihtysä paikka, pitääpi maistaa joskus tota kurkkudrinksuu, kuulostaa niin erikoiselta :DD Harmittaa vaan ku ne ei siellä tee mitään juomia listan ulkopuolelta. Rakastan paikkoja missä voi vaan heittää ”tee mulle joku kivan värine drinkki joka maksais noin vitose”, mutta minibaarissa kun kysyin niin vastaus oli ”meiä halvin drinkki maksaa 6,50e” :–D Hohhoijjjaaa kyllähä sitä nyt soveltaa vähä pitäis pystyä ja osata!

  1. No on :–) Supermakee mutta raikas myös – yhden tuollaisen voi juoda, muttei yhtään enempää.

   Saako mistään muka enää vitosella drinkkiä!? :- D musta Minibaarin drinksut on niin laadukkaita että nuo hinnat on useimmiten varsin kohtuullisia – mieluummin yksi hyvä drinkki kuin pari halpaa huonoa. ;–)) Kaikki aina pyys 18-vuotiaina yo:lla vitosen drinkkejä mut nehän oli pelkkää viinaa ja mehua, hehahah

   1. Lounge23sta joskus sain jonku vähä mansikkaorgasmin tyyppisen drinkin vitosella! Hyvääki oli jopa :DD

  1. Noniin, toivotaan että alkais löytyä! Tossa ylempänähän oli parikin vinkkiä :D:D:D:D

 4. Muutama vuos sitten tuli käytyä Minibaarissa muutamaan otteeseen, mun lemppari silloin oli Holy Diver, joka maistu ihan Päärynä-Lipsiltä, siltä mehujäältä :) Mut sitä ei muistaakseni enää saanu, kun viimeks kävin. Ehkä mä siks lopetinkin :D

  1. Uu, kool! :-D Oiskohan siellä sulle joku uus vakkari-drinksu, hmm!

 5. Oi pitää käyä testaa toi minibaari en oo siitä koskaan kuullukaan :o ja etenkin kun tekee aina mieli jotain ”kirpeetä ja makiaa”:D:D:D

  Ja noista laseista vielä sen verta että itellä on käytössä tollaset tullu perittyä mummolta ja saman sarjan konjakkilasit? Tai sellaset joissa pikku jalka ja sitten päällä se ”kulho”osuus (hyvä selitys, i know).. :D harmi ku en osaa sanoo mistä ne on alunperin

  1. Oho, mee ihmeessä!:-D

   Mitäs vitsiä? Onkohan nuo siis jotain uusiotuotantoversioita vai mitähän….. Lucky you!!

 6. Eipä olekaan tullut hetkeen käytyä, usein eksyn siihen Europaan naapuriin vaikka sangriakannulle ;-) Mutta nää näyttää kyllä tosi houkuttelevalta! Itse olen tainnut tilata viimeksi drinkkinä Punaista kalaa (ei ihan joka paikasta saa); maistuu siis Bonbon-säkin punaiselle kalalle, hih! Ootkos hei muuten käynyt siinä Barmaciassa mikä tuli Minibaarin viereen? Kesällä taitaa houkutella ne mojitot ja caipiroskat, voisin veikkailla! :-)

  1. Onpas muuten hassua, en oo kai koskaan juonu europassa sangriaa!? :-d

   I kno!!!!! Punainen kala tuli joskus kaks ja puol tai kolme vuotta sitten tampereelle ja silloin sitä ei saanut _mistään_. Piti aina neuvoa baarimikoille miten tuota silloin mun ja Lindan lempidrinkkiä tehtiin.

   Ja oon! Vesimelonimojito oli herkkua :-)

 7. Juuri tänään kävelin minibaarin ohi ja ääneen kaverille mainitsin kuinka kiva ois joskus käydä drinkeillä siellä taikka siinä uudessa barmaciassa :-) Ja näyttääpä jäämurska paljon kivemmalta kun perus jääpalat!

  1. Sinne sinne! Tai oikeastaan molempiin :—) Kummissakin on ihania herkkujuttuja!

 8. okei alkopas tekee mieli nyt drinkkejä….. ^____^ toivottavasti löydät söpöt lasit jostain!!