Sunnuntain musakorneri: LYKKE LI

lifestyle
14 kommenttia

LYKKE LI IS BACK!! 

En tiedä muistaako kukaan, mutta Lykke Li on niitä ekoja ”ilmiöitä” joita mä muistan blogeista tyyliin vuosilta 2007-2008, vähän niin kuin Uffiekin. Siinä missä kaikilla blogitytsyillä on nykyisin samat kengät tai laukut, oli Lykke Li se artisti, jota kaikki kuuntelivat tuolloin. 

Lykke Li – Love Me Like I’m Not Made Of Stone

Tämän taisin kuulla ekana Lykke Lin uusista biiseistä – kuulostaa tutulta, Lykke Li:ltä. Ei ehkä iske muhun mitenkään erityisesti, mutta tämän takia innostuin tsekkaileen muita kipaleita. 

Lykke Li – I Never Learn

Huuh miten nätti video. Tätä biisiä mä taas fiilistelen ihan eri tavalla mitä tuota ylempää, tää iskee huomattavasti enemmän. Tekee mieli kuunnella monta kertaa putkeen. 

Lykke Li & David Lynch – I’m waiting here

Tätä biisiä oon fiilistellyt Spotifyssäkin, mutta video on näköjään lisätty vasta kuukausi sitten. Ihanan uninen, odottava ja rauhallinen kappale. Voiton vei silti keskimmäinen video ja biisi. Mitäs te sanotte? Ootteko jo ehtineet fiilistellä näitä uudempia biisejä? 


*translation: New Lykke Li, I like! If you only have time for one, listen to ”I never learn”. So dreamy. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tuo vika kuuluu tosiaan David Lynchin levyn päätösraitaan. Itse laitoin videon lokakuussa postaukseen, jolloin fiilistelin biisin ja videon Twin Peaks-viboja. ^^

  Mutta nuo kaksi ekaa multa on mennyt ohi!

  1. Ooh okei, en oo kuunnellut muuta David Lynchiltä! Trrruuu totta, on kyllä vähän moisia viboja!

 2. Ääää! Muistan! Youth Novels oli todella kova. Meni jossain vaiheessa maku, kun Lykke Li ei saapunutkaan Flowhun, mutta nyt taas tykkään. I’m waiting here on jotenkin ihana, hypnotisoiva, raukea unibiisi.

  1. NO NIIN oli!!!! Ahh i know, artisteihin menee kyllä maku jos ne ei tuukaan, terkkui vaan frank ocean………. HUOH

   No jep niin on!! Aika yllättävän lyhyeltä tuntui tuo, ois voinut kuunnella pidempäänkin tuota uneliaisuutta.

 3. Hahhah, mä en taida voida nyt julkaista yhtä mun luonnostani… Kattoo ny, siinä oli ihan samat biisit :P Toisaalta, onneks meillä on aika erilaisia lukijoita.

  1. Hahahah :D sun tarvii pitää mielessä että julkaset kaikean aina ennen ku tulee sunnuntai, sillon on aina riski että ollaan keksitty jotain samoja biisejä?!!? :-D hahaa julkaise ihmeessä!!

 4. mä oon ehkä sit vähän jälkijunassa lykken kaa kun aloin kuunnella sitä vasta wounded rhymes-levyn myötä ja kunnolla se iski oikeestaan vasta flow-keikan jälkeen. mut oon siis todella, todella innoissani uuden levyn tulemisesta, tykästyin kanssa hirmuisesti tohon i never learniin :–)

  1. uuu hauskaa! :-D toivon että muut biisit erois näistä ja siellä ois jotain yllättävää, en jaksa levyllistä näin samankuuloisia biisejä!!

 5. Eka on blaah, toka paljon parempi, kiinnostava, jopa potentiaalinen suosikki. Vikakaan ei ole huono, mutta ehkä vähän turhan laahaava tähän hetkeen. Jonain toisena vuorokaudenaikana ehkä toimis paremmin.

  Menin joskus Flow’hunkin lähinnä Lykke Lin takia, ja sitten se otti ja perui keikkansa, pöh. I Follow Rivers, Love Out of Lust yms. soi kuulokkeissa usein vielä pari vuotta sitten. Enää en ole niin innostunut, että välttämättä ostaisin edes keikkalippuja, ellei hän sitten sattuisi tulemaan ihan naapuriin konsertoimaan. :)

  1. Mietin samaa – noi sopii ehkä iltaan tai aamuyöhön, ei kyllä pirteeseen päivään!

   Ah ja voiei! Et varmasti ollut ainoa. Mä olin sitten seuraavana vuonna siitä perumisesta flowssa fiilistelees sitä. :-)

 6. muistan kyllä hyvin ton lykke-huuman noina vuosina, silloin kun itsekin aloitin bloggailua. tsägällä oon muuten bongannut artistin teidän blogista silloin! kiitos siis siitä kai : -D varmaan yksi harvoista artisteista, joita olen enemmän tai vähemmän kuunnellut säännöllisesti vuodesta 2008!

  1. UUU ihanaa!! Tiesin että moni muistais ton – ja vielä mainiompaa jos oot spotannut sen aikoinaan meiltä, jee!!

   ja hei miten ihana blogi sulla onkaan. selailin äsken pitkän tovin ja oon varmasti aiemminkin, koska vaikutti niin tutulta.

 7. allekirjotan ton lykke lin blogijutun, mäki nimittäin luin siit ekaa kertaa jonku blogissa :D ja muistan miten kaikki puhu lykke li -nutturasta, vaik sit selvis (trendissä luki..? ehkä?) et oikeesti sil oli se nuttura siin tasan yhes kuvassa, ja et ei se ees oikeesti pitäny tukkaa yleensä nutturalla :D kaikki vaa oli hullaantunu siit kuvasta ja pisti tukan samalla tavalla haha! hauskaa, koska mäki olin iha vakuuttunu et se on joku lykke lin tavaramerkki tms..

  muistan sen hetken sillon flowssa, ku kuulin et lykke li on perunu, viiithutti! varsinki ku se peruttii nii myöhään.. onneks seuraavana vuonna tuli korjattuu se ”virhe” nii en oo nii katkera =D frank oceanista ei ees puhuta… (ootan kyl sen uutta levyä kovasti, mut silti, mur..)

  nii piti mun kai täst uudest musastaki jotain sanoo.. ei jääny oikee mieleen, vielä? tota lynchin biisii atte on soitellu kitaralla ja kuunnellu jo varmaa loppukesästä, nii se oliki jo tuttu ja aikas kiva!