Tukholmassa Olympuksen kanssa

lifestyle, matkailu
13 kommenttia

Olipas huisin kivaa lähteä ihanien blogityttöjen ja Olympuksen kanssa reissuun Tukholman Attitude sthlm -muotimessuille. Olympus siis sponssasi meille lennot ja hotellin sekä sisäänpääsyt tuonne messuille joita he olivat itse sponsoroimassa. Lennettiin Maj:n kanssa täältä Tampereelta superaikaisella lennolla (herätyskello soi 4.30….) ja treffattiin Henna Arlandan kentällä. Hypättiin taksiin ja suunnattiin hotellille, joka oli aivan messukeskuksen vieressä. 

Aamupalalla Maj:n ja Hennan kanssa, odoteltiin Adalmiinaa ja Charia saapuvaksi. Tarjolla oli myös luomuvaihtoehtoja, jee! 

Sain Olympukselta testiin upouuden 25mm f1.8 -objektiivin. Se vaikuttaa ekojen testailujen perusteella ihan huikealta!! Suurin osa tämän postauksen kuvista on otettu tällä uudella putkella – ei tarvitse peruuttaa yhtä kauas mitä 45mm-objektiivin kanssa, mutta valovoimaa on enemmän mitä kittiputkessa ja syvyysterävyyttäkin löytyy. Ihan huikea putki, väittäisin että 45mm ja 25mm ovat täydellinen setti bloggaajalle. Onko teillä kellään Olympuksen kameroita? Kiinnostaisko teitä joku postaus noista objektiiveista ja niiden eroista taikka rungoista? Mulla on kokemusta useammasta :-) 

Olympus-treffailujen jälkeen siirryttiin koko porukan voimin naapuriin Attitude STHLM-messuille, jossa oli paljon ulkonäköönsä panostaneita nuoria naisia ja miehiä. Fiilistelin messuosastoja, monet olivat paljon panostetumpia mitä Suomessa. Tuo ylemmässä kuvassa näkyvä Jennie Ellen -kenkämerkin osasto oli eniten mun makuun. Siellä Hennakin fiilistelee nättejä kenkiä. Niitä voi muuten ostaa myös netistä, TÄÄLTÄ

Ärsyttää ettei noita valkosia ole kolmevitosina. Ihan täydelliset!!!

Damian McGillicuddyn pitämä workshop oli kiinnostava ja inspiroiva. Koska meitä oli vain viisi bloggaajaa reissussa, pääsimme kaikki esittämään itseämme mietityttäviä kysymyksiä poseeraamisesta, kuvakulmista, objektiiveista ja tunnelman luomisesta. Tosi siistiä saada vinkkejä ammattilaiselta – ylemmässä kuvassa Henna sai toimia poseerausmallina, kun Damian näytti miten pienistä jutuista on kiinni, näyttääkö kuvassa ujolta vai itsevarmalta jne. 

Lehdistötilaisuudessa pientä naposteltavaa ja jutskailua mm. Olympuksen ruotsalaisten edustajien kanssa. Kaikki I’m Next -bloggaajat bongattu samasta tilaisuudesta ja lisäksi paikalla oli myös brittibloggaajia, jotka eivät kyllä olleet mulle tuttuja. Tajusin etten taida seurata kovin montaa brittibloggaajaa….?

Make Up Storen muotinäytös! Päästiin eturiviin ja ennen näytöstä hengailtiin hetki backstagella – lisää kuvia näytöksestä myöhemmin :-) 

Front row, uuuuu!! Joku kysyi multa just viime viikolla oonko juonut aloe vera -juomia. No nyt oon! Aika hurua taisi olla, mutta hyvää. Mangolta maistui. 

Illalla otettiin taksi keskustaan ja lähdettiin syömään ja istuskelemaan Taverna Brilloon. Oikein hyvä valinta – itseasiassa joku Mood Stockholmin ihanista tyypeistä varasi meille pöydän kun ei oikein tiedetty minne kantsis mennä syömään. Char oli kyllä vaklaillut muista blogeista suosituksia, mutta varauksia ei meinannut saada mihinkään ennen puoltayhtätoista, joten otettiin ilolla tämä suositus vastaan. 

Taverna Brillo oli ihastuttava – kokonaisuus sisälsi baarin, bistron, ravintolan ja kukkakaupan – eikä mikään osuus tuntunut irralliselta. Paikka oli täynnä tyylikkäitä ja kauniita ihmisiä ja vieläpä kaiken ikäisiä. Ilahduttavaa! 

Pala Hennan ihanaa asua – beige trenssi, siniset farkut ja jykeväkorkoiset nilkkurit. 

Kentällä herkuttelua Maj:n kanssa. En yhtään tiedä miten täynnä keinotekoisia makuaineita nuo jugurttijädet on, mutten jaksanut välittää vaan latasin kupin täyteen. 

Arlandan lentokentällä on ihanat valot terminaalien välisillä käytävillä. Siellä tulikin juostua – mutta se on ihan toinen tarina se ;-) 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hei nyt menee ihan ohi Tukholman aiheen muut ei se mitään! Katoin just loppuun My Mad Fat Diaryn ja voi vitsi. Parasta mitä oon aikoihin nähnyt, kiitos mahtavasta vinkkauksesta! Myös Au Pairit Lontoossa koluttu loppuun ja nyt tuskailen mihin addiktoituisin seuraavaksi :D Ei muuta kun et en voi ku ihmetellä miten kaikki sun jutut natsaa ihan yksiin, oot huippu!

  1. Ooooh JES!! No nyt meni nappiin :–D En oo tajunnukkaa että ne au pairien vikat jaksot pitäis olla jo ennakkoon katseltavissa, kääks!!! lisää suosituksia tulossa, kunhan saan postauksen kasattua!!

 2. Ihana postaus Ida! Harmittaa, etten kaivanut esille kameraa Taverna Brillossa – se miljöö oli aivan upea :) Ja höh, me ei löydetty tietä terminaali 5:n, jäi Victorias Secretit shoppailematta..

  1. Ihana Char, kiitos! :-* Reissusta sai kyllä kivoja kuvia! Ja tupla-höh, ei auta kuin tehdä uus reissu ;-)

 3. Blogipostaus Olympuksen kameroista huudettu! Omistan Olympuksen, mutta niin vanhan, että olisi jo aika päivittää. Olen kuullut paljon hyvää noista Olympuksen pen-liteistä joten kameroista ja objektiiveistä mielipiteitä tulemaan! ;)

  -John

   1. Olympus E-420 14-42 kittiobjektiivillä. Joten ompa siis aika päivttää hieman tuoreempaan kalustoon kunnon objektiiveilla ;)

    -John

 4. OIjjoi onko toi ruskea bägi kameralaukku????! jos on niin mistä oot sen hankkinut?:p

  1. Eeeii eiole, sehän on kuvissakin Henna olkapäällä eli se on siis Hennan ja ihan käsilaukku! ;-)