SUNNY SUNDAY

lifestyle, Ravintolat Tampere, ruoka
8 kommenttia

Adidas vs Nike…. 

Viime sunnuntai oli niiiin mainio – levännyt olo hyvin nukutun yön jäljiltä ja aivan sairaan piristävä auringonpaiste helli koko päivän. Aurinkolasikausi korkattu ja ihana sunnuntailounas Ravintola 931:sessä nautittu. Valkkaan useimmiten raikkaan lohisalaatin, mutta jos tekee mieli jotain täyttävämpää, on valintani halloumi. Se on tuhdimpi ja suolaisempi, mmh. Onhan kaikki tamperelaiset jo käyneet Tampereen parhailla salaateilla Elokuvateatteri Niagaran ”aulasta” löytyvässä Ravintola 931:sessä?? Yksikään paikka ei oo voittanut tätä salaattimestana kun miettii hinta-laatu -suhdetta (viinin saa luomuna!), tunnelmaa ja palvelua. 

Pakko hehkuttaa yhdistelmää Olympus PEN lite e-pl5 + 25mm f1.8 <3<3 Nää kuvat otettu tuolla kombolla ja tykkään ite tosi kovasti! Ostin talvella sen uudemman PEN e-p5-rungon mutta se oli äidillä lainassa pari viikkoa, kun ne oli isän kanssa reissussa. Eroa tuohon edullisempaan runkoon ei näiden kuvien kohdalla ainakaan huomaa, kun putki on niin laadukas. JES, mä oon niiiiiin fiiliksissä!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Katoinkin että onpas kauniita kuvia! Himottaa toi kamera taas kerran :D ja putkikin nyt!!

    1. hei kiitos!! :-D ja voi itku, tää on niin mahtava. saan niiiin paljon parempia kuvia mitä mun vanhalla canonilla everrrr!

  2. näistä kuvista tulee kyl ihana kevätfiilis! ja arskalasikausi täälläkin korkattu :-) nahkatakkikauden korkkausta odotellessa heh

    1. JEE, niin siistiä!! MÄ KORKKASIN ÄSKEN, tosin mulla oli toppi + neule + huppari + iso villahuivi :–D