TERMINAL 2

matkailu, muoti
9 kommenttia

Pysähdyttiin nappaamaan asukuvat Arlandan lentokentällä Maj:n kanssa jossain tunnelissa, joita pitkin juoksentelimme terminaali 2:sen ja terminaali 5:sen välejä. Meidän lento lähti kakkosesta, mutta oltiin kentällä pari tuntia ajoissa ja Victoria’s Secret löytyi vitosesta… Ei siis auttanut kuin sompailla terminaalien välejä hikipäissään. Mä olin pessimistisenä ihan varma, että ei edes päästäis eri terminaaliin mistä lento lähtee, mutta päästiinhän me! Ei vaan tajuttu että ennen security checkiä pitää olla boarding pass ja senhän sais vaan siitä terminaalista mistä lento lähtee – online check-iniä kun ei voinut tehdä ilman tulostinta. NOH, saatiinpahan päivän liikunnat siinä ravaillessamme! Ehdittiin tietty ravaa kakkosesta vitoseen ja takas kakkoseen tekemään sitä kirjausta lennolle, hehee. 

Siinäpä meitsi kevättakissaan. Vähän jännitti alkaisko seepratakki tuntua omalta heti, en nimittäin ollut ehtinyt käyttää sitä Suomessa laisinkaan. Tukholmassa oli muutamia asteita lämpimämpää mitä täällä, joten en viitsinyt pukeutua talvitakkiin ja ihan vallan mainiostihan tuolla seepratakillakin jo pärjäsi. Kokomustien asujen kanssa se on mielestäni parhaimmillaan, huulipuna saa toimia seepratakki-asujen piristyksenä. 

Ps. Julkaisen huomenna tai maanantaina VERO MODA & NAFHA -arvontojen voittajat blogin Facebook-sivuilla, joten olkaahan tarkkoina! Sivuja voi lukea kuka vaan – ei tarvitse olla Facebookissa ;-) 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. millonkas invisibobble-arvonnan voittaja julkaistaan? vai onko multa vaan menny ohi :D