Modernit kukkaistytöt

kauneus, luonnonkosmetiikka
18 kommenttia

Huuuuh, tässähän jäi blogi ihan hunningolle kun oli niin kivaa ohjelmaa koko viikonlopun ajan. Pakko kuitenkin jakaa yksi kuva viikonlopulta ennen kuin jatkan muiden duunien parissa: 

Ah, mitä ihania naisia! Sain eilen kunnian olla mukana Zuiin meikkikuvauksissa – saatattekin muistaa että olen kirjoitellut tästä luomumeikistä aiemminkin? Zuiin tuotteissa käytetyistä raaka-aineista yli 95% on luomusertifioitua – se on ihan huikea määrä! Eikä nyt tule sekoittaa luonnollisuutta luomuun – on olemassa luonnonkosmetiikkaa jossa ei ole yhtään luomuraaka-aineita ja yleensä sarjoissa onkin vain joitain kymmeniä prosentteja luomuraaka-aineita. Siksi Zuiin luvut on ihan huikeita ja juuri tuon seikan takia oli mahtavaa päästä mukaan kuvauksiin. Vitsit, en malta odottaa valmiita kuvia!!!

Tämän myötä ihanaa maanantaita murut, vaikka ulkona on kylmä niin ainakin aurinko paistaa! :-*

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. voi ida
  itku tulee miten kauniilta tää näyttää ! en malta oottaa että nään lisää <3

  1. voi alisa <333 oli kyllä ihana fiilis koko päivän, toivotaan et se välittyy valmiista kuvista eikä se jännitys mikä poseeraamisesta aluks tuli:'-D tässä ollaan jo huojentuneina ku kaikki kuvat on purkissa!

 2. Heiii pakko kysyä, mitä sävyä Zuiin meikkivoiteista sulla on? Kun oon itse kanssa tosi vaalea niin ajattelin, että mulla voisi toimia sama sävy kuin sulla. Ja ihastuttava kuva, komppaan aiempia kommentteja!!! :)

  1. iih, kiitos!! :-*

   ja heii, mulla on olive light ja se on _täydellinen_. Sitä myös tässä kuvassa- eikä mikään kolmesta huulen päällä olevasta näpystä näy :D se on siis peittävää ja tosi vaalea sävy, vaikka nimi kuulostaa muulta :-)

   1. Okei hihii kiitos vastauksesta :))) … löysin sen sävyn nimen itse asiassa tosta edellisestä Zuii-postauksesta, mutta hyvä jos on tosi vaalea, nimimerkillä kaikki peitepuikot AINA liian tummia eli läntikäs naama joka tapauksessa. Ja nimenä toi on vähän harhaanjohtava :D käytän lily lololta Porcelain sävyä, niin sen nimi nyt kertookin kaiken.

    1. Oi eiii, ihana :D I FEEL U!!!! toi on todella hyvä sävy ainakin mulle ja mulla on just tuota tässä kuvassa, joten jos tosta pystyt vertaan oisko sulle sopiva niin ;-)

 3. oon vähän kade siitä miten söpöltä kukkaistytöltä näytät….. <3 tui! (ps. sun meikki on upee ja sopii sulle ku nenä päähän!)

  1. voi eiii kiitos!!!!! <3

   ja joo, tiina toratti (lumosta) osaa kyllä meikata niin imartelevasti:-) huh!