NEW IN: SPRING CLOTHES by H&M

muoti
371 kommenttia

Ihanaa, kevät!!!! Vaikka viime viikonloppuna otettiinkin vähän takapakkia, on kevät täällä. Aamuisin ei tarvi herätä pimeyteen vaan seiskaltakin saattaa paistaa aurinko. Sen kunniaksi sain käydä valkkaamassa H&M:ltä viisi vaatekappaletta itselleni ja lisäksi saan arpoa yhdelle teistä 100€:n arvoisen lahjakortin H&M:lle! Tehdään samoin miten viimeksikin, eli kertokaa kommenteissa mikä alla olevista asuista nappaa eniten ja MIKSI ja olette mukana lahjakortin arvonnassa. Tällä kertaa osallistuminen ei ole mitenkään rajattu pelkästään tamperelaisille, joten kuka tahansa voi osallistua arvontaan. 

1. Kynähame + cropped kimono

Mulle oli koottu H&M:llä rekillinen vaihtoehtoja kevään uutuuksista ja rekin nähtyäni tämä lyhkäinen kimonomallinen hilejakku kiinnitti ekana huomioni. KIMALTAVAA, mulle kiitos! Kevään kimono-muoti kiinnostaa ja tämmöisenä lyhkäisenä versiona se tuntuu varsin monikäyttöiseltä. Yhdistin kimaltavan jakun mustaan joustavaan kynähameeseen jollaista olin aiemmin etsinyt. Tuo on aika imartelevan mallinen.

2. Klassinen trenssi

Kolmas valintani oli itsestäänselvä, tosin jännitin sopisiko tämä ihana takki minulle. Näyttääkö tutulta? Jep, tämä on se Trendissä hehkutettu ihanuus ja sama, mikä Cocolla oli päällään Tukholman reissulla. Älyttömän nätti ja imarteleva leikkaus, sopii yllättävän hyvin näinkin lyhyelle tyypille, vaikka koko on pikkuisen reilu. Täydellinen kevättakki nahkatakin rinnalle. 

3. scuba skater skirt + kuvio-ommeltu college

Viimeiset valintani eivät olleet niin itsestäänselviä, ainakaan tuon hameen osalta. En ollut yhtään varma sopisiko hameen malli näin lyhyelle, mutta kappas, sopiihan se! Sukelluspukumainen kangas tuntuu jämäkältä ja siistiltä ja näyttää hauskan sporttiselta tuon valkoisen collegen ja lenkkareiden kanssa. College pääsikin jo käyttöön farkkujen kaverina, mutta jos totta puhutaan niin tuo hame on täydellinen pari tuolle paidalle. 


Kolme aika erilaista asukokonaisuutta. Kiinnostavaa tietää, mille te sytytte eniten! En yhtään uskalla veikata suosikkia etukäteen, niin erilaisia nuo asukokonaisuudet kuitenkin ovat. Löytyykö teiltä samoja vaatteita kaapista? ;–) Kerrataas vielä osallistumisohjeet H&M:n 100€ arvoisen lahjakortin arvontaan:

1. Kommentoi ja kerro mikä on asuista lempparein tai mikä vaate sytyttää eniten
2. Jätä tietoihin toimiva sähköpostiosoite
3. Arvonta-aika loppuu perjantaina 21.3.2014 klo 23.59! Julkaisen voittajan nimen blogini facebook-sivuilla.

PS. Perun kaikki puheet keväästä. >:—-(

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nro 3! Tosi kiva yhdistelmä, iteltäki löytyy ton tyylinen hame ja oon kans tykänny yhdistää sitä collegepaitaan ja lenkkareihin. Tollanen lyhythihanen versio vois ollakki kiva kevääks :)

 2. Ooooooh, kokonaisuutena viimeinen on lemmpari. Varmaankin siitä syystä että siihen pukeutuisin itse! Oon itseasiassa hiplannu tota märkäpuku hametta, se on jotenki niin siisti mutta se on jäänyt juurikin siitä kuuluisasta ”ei toi varmaan sovi mulle niin en edes sovita” -syystä kauppaaan! :–D Tuo 100e lahjakortti tulisi kyllä tosi tarpeeseen! :–)

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

 3. Ihania asuja kaikki, olet niiiin söötti! Mun lempparein taitaa olla tuo viimeinen asu. Lenkkarit+hame+college vaan toimii :-* Mut tuo kimallejakku on kyl kans hullun pähee!!!

 4. Kaikki näyttää hyviltä! Vaikka ite puhun yleensä kokomustan puolesta, sanon kolmosen olevan paras :-) College sopii kivasti tohon hameeseen (jollanen on muutenkin ollut hankitalistalla..) ja sen pinta on ihana. Kuvio-ommellut miellyttää mua aina :-)

 5. Muhun kolahti eniten tuo viimeinen asu, vaikka kaikista kyllä tykkäsin :) Asun suosikkikohta on tuo hame, olen itse pähkäillyt jo monta kuukautta että pitäisikö ostaa, mutta jostain syystä en ole päässyt edes sovituskoppiin asti (tuohon on tultava muutos lähipäivinä). Asussa on kivasti kontrastia, naisellisuutta ja sporttisuutta sekä mustaa ja valkoista, jotka toimii aina. Tässähän tulee pakottava tarve päästä shoppailee :D

 6. Asu nro. 3 on minulle mieleisin! Sporttivaikutteinen muoti on ollut mieleeni ja erittäin todennäköisesti hankkisin tuon viimeisen asun hameen itselleni. Vika asukokonaisuus on niin oman tyyliseni :) Onneksi nykyään voi käyttää lenkkareita ihan hyvällä omallatunnolla hameiden ja mekkojen kanssa, se on vieläkin niin uuden näköistä, että se raikastaa asukokonaisuuden!

 7. Onpa kyllä kolme viehättävää asua & soma Ida :)

  Huomaansa kuitenkin, että tälleen kevättä odotellessa ihastuttaa enemmän nuo missä on myös vaalea elementti, elii 2 ja 3. Ja niistä kahdesta nyt iski paremmin tuo 2.

  Nuo ihanat niittikengät ja tuo klassinen pitkä vaalea takki ovat mielestäni kaunis yhdistelmä ! Sinkoilee päässä ajatuksia, että mitä muuta tuon takin kanssa voisi pukea ja päädyn siihen, että vaikka mitä, täydellisen monipuolinen ! :))

 8. Numero 2, klassinen trenssi, on ehdoton suosikkini! Päätin taistella takatalvea vastaan ripustamalla kevättakit jo eteiseen odottamaan plusasteita ja huomasin, että takkikokoelmasta puuttuu klassinen pidempi takki kokonaan. Kuten sanoit, trenssi toimisi loistavasti nahkatakin rinnalla ja täydentäisi henkareilla roikkuvaa nahkatakkikokoelmaa.

 9. Ahh asu nro 2 eli pitkä trenssi on paras, oon ihastellut tota trenssiä jo pitkään se on niin elegantti! Itsellä ei trenssiä löydy vaatekaapista, joten se olisi hyvä klassinen lisä mun takkikokoelmaan :-)

 10. Pidän asusta 3 eniten. Asu sopii monelaiseen menoon, kenkiä vain vaihtamalla.
  Lenkkareissa kaupungille tai kouluun, tai kavereiden luo eikä olis liian laitettu, vaan juuri omannäköinen.

 11. Yllättäen asu numero 3, vaikken tennarityttö olekaan. Tuo paita ja hame vain toimivat ihanasti yhdessä, ainakin sinun päälläsi!

 12. Kaikki asut kyllä aivan älyttömän söpöjä. Lemppari on kuitenkin numero 2 koska iteltäni löytyy sama trenssi mutta mustana ;-) Kolmonen on kyllä tosi sulonen myös!

 13. Nro 3!! :) toi hame on yksinkertaisuudessaan tosi kiva ja vaalea paita tuo asuun raikkautta.

 14. Oh lá lá, kyllä trenssi vie voiton, vaikka kaikki asukokonaisuudet on suloisia! Trenssi toimii aina, ja toi näyttää ihanan kevyeltä. Haaveilen vain keväästä ja Pariisin kaduista!

 15. Onpas ihana postaus! Valinta ei ollut kovin vaikea, vaikka kaikki asut sopii sinulle todella hyvin ja itsekin pidän jokaisesta vaihtoehdosta.

  Ensimmäinen vaihtoehto vie kuitenkin kirkkaasti voiton, sillä kynähame on upea, nuo korot huikeat ja kimalteleva kimono sai silmät kiiltelemään! Tykkään asusta kokonaisuutena, mutta tuo kimono jotenki korottaa asun uudelle tasolle. (Enkä oikein osaa vastustaa korkokenkiä..:) Itselläni on kirppikseltä ostettu samantyylinen kimono, musta ja joitakin paljettejä omaava. Se on myös hyvin lyhyt, mutta etuosastaan pidempi ja hihat ovat ihanan väljät. Jotenkin siis tunnen tuon kimonon omakseni. Asu sopii sinulle kuin nenä naamaan! (:

 16. Kokonaisuutena suosikkini oli asu 3. Mutta yksittäisenä vaatteena tykkään eniten ensimmäisen asun hilejakusta. Täytyy ehkä käydä nappaamassa se myös omaan kaappiin.

 17. Numero 3! Toi hame+lenkkarit+korvikset -kombo on aivan ihastuttava. Valkoinen paita lisää freesin ja keväisän fiiliksen.

 18. Toi trenssi on kyllä aika herkullinen mutta annan silti ääneni tuolle ensimmäiselle asukokonaisuudelle, sillä se on jotenkin ihanan rento mutta edustava. Parasta oli juurikin kimallus plus sotkuinen ponnari.:)

 19. Huh tuo viimeinen asu iskee kyllä ja kovaa! Ihan täydellinen yhdistelmä sporttisuutta ja tyttömäisyyttä! Just tuollainen hame onkin tällähetkellä ostoslistalla :)

 20. Kaikki oli kyllä ihania, näytit supersöpöltä tossa ykkösasussa myös mutta valinta on silti tuo kolmas asu. Se on jotenki rento mutta silti tosi naisellinen ja sopis niin hyvin myös air maxien kans. Tuo lyhythihainen college on ihana ja väri keväinen eli mun valinta on asu nro 3 :)!

 21. Asu 1. on paras, jotenkin keväisen kevyt vaikka onkin vain mustaa. outoa.

 22. N:o 3! Ihan supersöpö, rento, leikkisä ja sporttinen. Kaikki toimii.

 23. Mulle iski toi eka asu! Kynähame pukee sua tosi hyvin ja on samaan aikaan kuuma mut asiallinen. Lyhyt kimono näyttää tosi fressiltä ja voisin kuvitella itsekin sovittelevani tollasta!

 24. Numero uuunoo! Löysin ite viikonloppuna mummon vanhoja vaatteita käydessä läpi ihanan musta-kultaisen-hileisen kimonotyylisen jakkutsydeemin!(?) :D ja oon ihan rakastunut siihen kun tuntuu että sillä saa mukavaa juhlavuutta asuun kuin asuun – etenkin kokomustaan :)

 25. Kyllä tuo asu 3 on kaikista kiva! Vaatteissa on kiva leikkaus ja yhdistelmä toimii. Keväisin vaaleat värit miellyttävät silmää, vaikka normaalisti suosinkin tummiä sävyjä :)

 26. 2.asu on ehdottomasti paras! Tuo trenssi näyttää vaan niin kauniilta, haluan sen itselleni heti :D

 27. hui kauhen vaikea valinta ekan ja vikan välillä… ja onhan toi trenssikin tosi söpö:———) hmm, kummatkin just sellasia mitä itsekin tykkään vuorotella, vähän fiinimpää mutta silti arkeen sopivaa ja sitten tyttömäinen+lenkkarit. apuaapua! sanon että eka, koska… kokomusta ;——)

 28. Asu numero 1 miellyttää mun silmää eniten! Se on jotenkin klassisen tyylikäs :)

 29. Numero kolme asuista miellyttää eniten omaa silmääni. Tää asu oikein huutaa kevätauringon valaisemaa paljasta asfalttia taustakseen!

 30. Oma lempparini oli asu numero 2. Oon itekkin testaillut samaa trenssiä, mut ainakaan vielä en oo sitä käynyt itselleni hankkimassa.

 31. Ehdottomasti kolmas kokonaisuus; scuba skater skirt + kuvio-ommeltu college! Itsellä on aina jotenkin kynnys käyttää hameita arkisin esim. koulussa, mutta tuolla tavalla sporttisesti yhdistettynä siitä saa arkisemman/tavallisemman näköisen! Valkoinen collegekin sopii hameeseen tosi hyvin.

 32. Toi vika asu on kyl mun ehdoton suosikki. Toi on just sopivasti rennon tytlikkäs asu mitä vois käyttää melkein missä vaan. Tykkään!

 33. 3. ja erityisesti tuo scuba skater skirt! Ihanaihanaihana! Haluaisin tuollaisen ja yhdistäisen myös lenkkareihin. Ja varmaan myös johonkin paitaan :D

 34. Pakkohan tähän on osallistua – niin muikea palkinto tiedossa!;)

  Yksittäisenä vaatekappaleena omaa silmää miellyttää eniten vaalea trenssi, koska samanlainen olisi omallakin ostoslistalla ;) Asukokonaisuuksista mieleisin taas on kolmas asu – se on samaan aikaan rento ja ihanan tyttömäinen!

  P.S. Ihania kuvia<3

 35. Asu numero 3! Kivan rento, raikas ja keväinen :) Mullakin ois uudet kevätvaatteet hakusessa :D

 36. Kyllä asu nuuuumero 1 vaan menee mun suosikiksi reippaasti! Noi leikkaukset vaan sopii jotenkin sulle älyttömän hyvin, ja tosi balanssissa kaikki kenkiä ja ponnaria (ja tietty korviksia <3!) myöten :-)) ps. tosi nätti parveke ja talo taustalla!

 37. Asu nro 2 on ehdoton suosikkini! Olen jo pitkään harkinnut trenssin ostamista kevääksi, mutta vielä se on jäänyt… Jos nyt voittaisin, laittaisin takin heti tilaukseen! Aurinkoista kevään jatkoa sinulle! :)

 38. Nro 3 on ihana! Tuollainen hame on ollut jo piiiitkään ostoslistalla, sporttinen ja tyylikäs yhtäaikaa!:)

 39. Toi kakkonen oli mun lemppari, tykkään vaaleista sävyistä enemmän ku tummista. Ja toi trenssi nyt vaan on niin keväisen näköinen! :) En oo ikinä ajatellu hankkia noin pitkää takkia, mut sun päällä näki kivasti että sehän on oikeastaan aika jännä – hyvällä tavalla siis!

 40. Kivoin on ehdottomasti tuo ykköskuvan tyyli! Olen itsellekin haaveillut tuosta hame-kimono-kokonaisuudesta ja kimono on tän kevään must-have mun listallani.

 41. Kolmas asu, menee lähellä omaa tylliä ja voisin hyvin pukea saman asun päälleni!

 42. Ykkönen on mun lemppari! Passaa sulle ihan täydellisesti, tyylikäs :) en tiiä sopisko tuo kimono meikäläiselle, mutta pakko ehkä ainaki käydä kokeileen :)

 43. Kolmonen on ihan lemppari! Mekko-, ja hameihmisenä minusta supersöpö asu ja sopii moniin tilanteisiin! :-)

 44. Kolmonen! Tuo college näyttää juur niin kivalta, että se olia aivan huippu kesällä mekkojen kanssa, ooh joo :D

 45. Ykkönen on lemppari! Kimallus on aina plussaa ja tosi kivan mallinen toi lyhyt kimono.

 46. Kolmas asu on ihanin, tuo kuvio-ommeltu college on niin söpö! Ykkösestäkin tykkään paljon, mutta jostain syystä vähän vielä vierastan kokomustaa. :-D

 47. Kolmonen menee kärkeen. Vaalea muhkurapaita sukkahousujen, ihanien kenkien ja korviksien kanssa näyttää superhyvältä. Voisin kopioida asun vaikka heti omaan kaappiin. :)

 48. nro 3!! Olen vähän miettinyt että ton mallinen hame olis kiva ja nyt ku näin sen tolleen yhdistettynä niin olen aivan vakuuttunut että tarvitsen tuollaisen hameen : )

 49. kyllä se toi kolmas asu on! oon täysin rakastunut noihin skater-hameisiin kun niitä pystyy käyttämään niin moneen ja itselläkin ollut ostoslistalla vaikka kuinka kauan! :-)

 50. aivan ihania kevätjuttuja oot bongaillut! toi trenssi on kyllä mun lemppari, näyttää niin hyvältä :-) vielä kun se kevät alkais kunnolla uudelleen….

 51. oma lemppari on ehdottomasti numero 3! tosi söpö ja raikas yhdistelmä kun paita on kivasti kuvioitu ja valkoinen. Hame ois kyllä tarpeellinen saada omaankin kaappiin, niitä hyviä sellaisia on niin harvassa. Sulle sopii toin ensimmäinen vaihtoehto ihan huippuhyvin!

 52. Kolmas asukokonaisuus miellytti eniten silmää, koska se on niin ihanan tyttömäinen ja silti rento. Musta-valkoinen toimii siinä niin kuin aina, mutta ei kuitenkaan näytä yhtään tylsältä. Voisin itsekin pukea ton tyyppistä päälle, kun rakastan kaikenlaisia hametyylejä :)) kaikista vaatekappaleista toi pitkä trenssi on kuitenkin lempivaatteeni näistä, sitä on näkynyt aika monessa blogissa ja oonkin katsonut sitä monta kertaa H&M:ssä, ei kuitenkaan tullut ostettua, kun on liikaa kevättakkeja jo kaapissa odottamassa kevättä :(

 53. Kauheen vaikea! Varsinkin kun kaikki asut on kuin omasta vaatekaapista. Oon jostain kumman syystä viihtynyt viime aikoina koko mustissa vaikka aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta päivästä toiseen (sori! :( ). Mutta harakka kun olen, on pakko valita asu numero yksi!

 54. Oi, tuo viimeinen on ehdottomasti suosikkini! Jotenkin samalla aikaa tyttömäinen, klassinen ja sporttinen. (En olisi ikinä uskonut, että mikään asu voi olla yhtä aikaa näitä kaikkia kolmea….) Itselläni on joku ihmeellinen mustavalkoisten asujen kausi meneillaan tänä keväänä, vaikka yleensä aurinko houkutteleekin käyttämään enemmän värejä. Jotenkin tuo valkoinen paita tuo ihanasti raikkautta asuun ja yksityikohdat paidan kuvioissa ja hihojen pituus tekee perinteisestäkin yhdistelmästä kiinnostavan ^___^ Plus tuo hameen malli on superhyvä. Pitää ehkä käydä itsekin kokeilemassa!

 55. Asu nro. 3 on ehdottomasti lempparein, vaikka se poikkeaa paljon omasta vaatemaustani. Jotenkin oon silti alkanut lämpeneen tolle sporttisuudelle, kollareille ja lenkkareille ja kuitenkin naiselliselle kokonaisuudelle yhdistäen esim just tuollaisen hameen kanssa. Raikasta!

 56. Eka asu on purrrrfect! Tolta näyttäisin mielelläni itsekin (kunhan tää typerä lumisade nyt häipyis), toi jakku on niin nätti :)

 57. Ykkösasu toimi mielestäni parhaiten, klassinen kokomusta on naisellinen sekä tyylikäs ja samalla kuitekin nuorekas. Ja mikäs sen parempaa kuin kevätaurinko joka saa cropatun kimonon kimalteet ihan säkenöimään. Ylipäätään tosta asusta on niin hienompaan arkeen kuin juhlaankin ja asusteita vaihtamalla sitä saa muokattua vaikka miksi! Kunpa oppisin itsekkin valita kaappiini noin klassisia ja monikäyttöisiä luomuksia.

 58. Kolmonen ehdoton lemppari! Näyttää ihan sulta ja voisin hyvin kuvitella samat kamppeet myös itselleni :–) Keväällä aina tekee mieli uusia vaatevarastoja, mutta opiskelijarahoilla varallisuus ei anna kovin suuria mahdollisuuksia, lahjakortti olisi kiva piristys!

 59. 3. Eli viimeinen asukokonaisuus kolahti mun silmiin -ja varsinkin tuo hame ! Näyttää niin ihanan rennolta asulta että taidampa poiketa hennesillä. ;—)

 60. Viimenen on söpön tyttömäinen ja sopii sulle just hyvin, siis lemppari!

 61. Eipä löydy mitään kyseisistä vaatekappaleista kaapistani. Toivottavasti kohta kuitenkin löytyy. ;) 3. on ehdottomasti paras!

 62. Kolmonen! Se on hyvinkin sen näköinen, että itsekin pukisin päälleni, sekä näyttää hyvältä siunkin päällä :-)

 63. Kolmonen! Omalla tavallaan hienostunut mutta kuitenkin sopivan rento lopputulos. Rakastuin tuohon valkoiseen paitaan kyllä täysin!

 64. Toka asu oli kaikista paras! Miettiny jo jonkin aikaa uuden takin hankkimista :)

 65. Ykkösasu on lempparini. Kimono näyttää todella kivalta ja sopii hyvin tuohon kynähameeseen. Ja sitä voi yhdistellä moneen erilaiseen asuun.

 66. Ykkönen on ykkönen! 100 €:n lahjakorttia tuskin ansaitsisin oikeasti mistään syystä. Olen kuitnekin nainen ja opiskelija. Kyseisiä elementtejä voikin syyttää kaikesta. Kun kuukauden käyttörahat on satasessa, eipä tule uusi vaatteita hankittua vaan lähinnä kaurahiutaleita ja vessapaperia. Joskus olisi jälleen kiva tuntea itsensä opiskelijan sijaan naiseksi ja heittää ikivanhoja retkuja ulos vaatekaapista ostaen tilalle jotain uutta, raikasta ja ennen kaikkea itseni näköistä!

 67. piti aika pitkään miettiä ykkösen ja kolmosen välillä, mutta ehkä kolmonen kuitenkin!
  tuo ihana college näyttää superkivalta rennon hameen ja lenkkareiden kanssa! en siis vieläkään oo syttynyt muille lenkkareille kuin noille sun kauniille mustille, ne on kivat ja sopii tohon asuun hyvin! :-)

 68. Oih, mun ehdoton suosikki on kolmas asu! Niin freesi! Tällä hetkellä muutenkin sytyttää kollegepaidat ja etenkin yhdistettyinä hameisiin, joten miellyttää mun silmää hyvinkin paljon :–)

 69. Kolmas asu veti pisimmän korren! Sopivan maltillinen kokonaisuus, jota saa kuitenkin mukavasti piristettyä näyttävillä koruilla. Ja lenkkarit sopii aivan liian täydellisesti asuun! Pakko pölliä idea, hehee.

 70. Jotenkin tuo asu nro 3:n hame on aivan ihana! Voisin kuvitella käyttäväni jotain ton tyylistä koko kesän, koska oon vähän huono käyttää shortseja. Asu näyttää sun päällä tosi hyvältä, mut ite en oo vielä tottunu käyttää tollaisia paksumpia lyhythihaisia paitoja, ehkä joskus… (:

 71. Trenssiasu on mun suosikkini! Mä odotan kevään muodissa eniten just trenssejä. Ne on niin raikkaan tyylikkäitä mun mielestä.

 72. Valtavirrasta poiketen pakko sanoa, että 2. asu on kaikista mielenkiintoisin! Kevätpäivien herättelemä trenssi-ihastukseni sai vahvistusta tuosta kokonaisuudesta! Ihanan boheemi pitkä trenssi yhdistettynä niittinilkkureihin saa kyllä minun kohdallani sukat pyörimään jaloissa.. :)

 73. tuo toinen asu on ehdoton lemppari! tuo takki on vaan yksinkertasesti niin ihana, pakko päästä sovittamaan :-)

 74. Kolmonen EHDOTTOMASTI!
  Oon vähän nössö yhtään naisellisten vaatteiden kanssa vaikka niistä pidän ja haluaisin käyttää. Lenkkarit on just se oikee kenkävalinta tommoseen asuun että olo ei tunnu liian laittautuneelta. Mahtava työ/arki/baariasu! Skater-hameet on myös tän hetken lemppari!

 75. Viimeisen asun tyttömäisyys ja sporttisuus iskee! Vaikka itsekin rakastan kokomustia asuja myös keväällä, vaalea yläosa tuo kivaa raikkautta (ja kontrastia) asuun!

 76. Ehdottomasti nro. 3! Oon monesti hypistellyt tuon tyylisiä paitoja eri kaupoissa, mutta en oo sitte viittiny kuitenkaan ostaa :-D

 77. Kolmonen on ykkönen! Oon aiemmin vähä kammoksunut kaupoissa tuota paidan kangasta, mutta sinun päällä se näyttää hyvältä! Näin se mieli vaan muuttuu… Lisäksi en itse oo tottunut käyttä hameita, vaikka haluaisin. Jännä miten toisten päällä vaatteet (joita itselle ei tulis ekana mieleen pukea) näyttää aina nii tyylikkäältä!

 78. Toka asu<3 koska toi takki on vaan niin upee! Vaikka en oikeen tykkää
  noin pitkistä takeista yleensä niin toi on kyllä tyylikäs!!

 79. Kaikki asut tosi kivoja, muttai toi trenssi oli ehkä suosikki! :–)

  1. Bolero on niin hirvittävä sana etten suostu käyttämään sitä :—–D kiitos kuitenkin korjauksesta…

 80. Eniten sykähdytti tuo kolmannen asun hame! Se on kiehtonut jo vähän aikaa ja näyttää kyllä hyvälle!

 81. Eka asu oli kaikkein ihanin :) Oikeestaan kaikki tossa asussa on kivaa, noi kengät on aivan mahtavat (haluun iteki tollaset!) ja kimonojuttu ja hame ! Parvekekin on kiva… :D

 82. Valintani miellyttävimmäksi asukokonaisuudeksi on 3. scuba skater skirt + kuvio-ommeltu college. Musta ja valkoinen on aina toisiinsa yhdistettynä tyylikästä. Iso paita ja pieni hame tuntuu sopivan sinulle enemmän kuin hyvin! Asukokonaisuuden kruunaa kevään ja kesän hitit eli lenkkarit! Paidan kuviointi on hieno ja täten hameen ja lenkkareiden ”tavallisuus” sopii hyvin yhteen. :)

 83. Tuo viimeinen jooo! Ja nuo sun addut sopii siihen hyvin! Tuota paitaa oon itsekin katsellut, mutta ei sovi mun kropalle!

  Trenssistä tykkään myös, ostin saman tyylisen hennesiltä just, mutta mustana!

 84. Kolmas asu iski ja lujaa, mustavalkoinen on parasta ja toi yhdistelmä on ihana! Ja cool. Noi lenkkarit tuossa asussa on vaan ihan täydelliset.

 85. Ensimmäinen asu on suosikkini, koska sitä voisi käyttää oikeastaan mihin vuodenaikaan vaan ja monessa tilanteessa. Kimono sopisi varmaan farkkujenkin kanssa hyvin.

 86. Ensimmäinen asu on ehdottomasti lemppari, näytät niin ihanan klassiselta ja tyylikkäältä leidiltä! Ja oon kuolannut noita kisukenkiä siitä lähtien, ku esittelit ne ekan kerran täälä blogissas ♥

 87. kyllä toi trenssi on paras ja kivoin. oon hurahtanu kaikkiin pitkiin asioihin =–D lisäksi se vaikuttaa ohuelta, joten menisi käytössä koko vuoden sisällä ja kesällä ulkona

 88. asu nro 1. uudistunut iki-ihana pikkumusta ton kimonojakun ansiosta, kelpaa mulle!!!ihana kiiltelevä tekstuuri!

 89. Tykkään eniten tuosta viimeisestä asusta! Se on jotenkin niiin sinun näköinen :) ihanan pirtsakka

 90. Ihan pakko valita kolmonen! Jotain todella raikasta ja mielenkiintoista. Etenkin paita on ihanasti päivitetty ysäristä, alkoi Best Coast soimaan päässä välittömästi! Hassua myös, että sanot hieman empineesi kolmosen kohdalla, mutta jotenkin näytät niin itseltäsi juuri tuossa kokonaisuudessa (jos joku täysin tuntematon voi näin edes kommentoida!) :)

 91. Kolmonen on ykkönen! Tuo jämäkkä hame + paita + lenkkari -kombo toimii ja näyttää very freshiltä ^_^

 92. 1. Kynähame + cropped kimono vei sydämeni mennessään, koska kaikki kimaltava = <3. Yksinkertainen, mutta tyylikäs kokonaisuus.

 93. Ensimmäinen asukokonaisuus on ehdoton lemppari, koska vaatteet ja koko tyyli (+lyyli) ovat klassisen kauniita ja ajattoman näköisiä!

 94. Ehdottomasti tuo viimeinen asu. Ennen olin hametyttö henkeen ja vereen, nykyään hameet on jääny farkkujen varjoon. Kesäksi siis ajattelin opetella uudestaan hameiden käytön!

 95. Kolmonen, ehdottomasti! Mielenkiintoinen paita ja hame toimivat rentojen tossujen kanssa täydellisesti. Värit pitävät kokonaisuuden kuitenkin tyylikkään hillittynä. Juuri täydellinen asu keväiseen kaupunkimaastoon. ;-)

 96. Ensimmäinen asu on kivoin! Kimonon ja kynähameen yhdistelmä näyttää hyvältä ja sopii sulle hyvin! :)

 97. Oioi tuo kolmonen on paras! se on jotenkin omalla tapaa sporttinen vaikka onkin lyhkänen hame! Musta kanssa kolmas on jollain tapaa sun näkönenkin :) Haluan niin paljon tuon valkoisen paidan! Valkoinen ja musta toimii!

 98. Kolmas on ehdottomasti paras, se ei näytä niin tarkkaan mietityltä kuin kaksi muuta. Ihanan tyttömäinen asu olematta kuitenkaan liian nössö!

 99. Kolmas asu on musta kivoin. Kivat perusvaatteet, mitkä pystyy yhdistelemään aika monien juttujen kanssa :)

 100. Kolmas asu on kyllä kaikista kivoin! Ja se sopii huippuhyvin noihin ihanii zx fluxeihin:)

 101. 3 on paras! Niiin ihana, istuva ja imarteleva trenssi! Näyttää täydelliseltä ja super kevyeltä!

 102. Kolmonen täälläkin! Eka oli liian musta (mä en peru puheitani keväästä, aurinko ja värit täältä tullaan!!!) ja en oo yhtään trenssityyppiä. Tommoset laatikkomaiset paidat viehättää jotenkin just nyt tosi paljon ja skater-mallinen hame löytyy itseltäkin. Kivat lenkkarit on vielä hakusessa! :-) Kokonaisuudessaan siis semmonen asu, minkä voisin kuvitella itsenikin päälle!

 103. Viiminen oli ehdottomasti paras! Ihanan rento mut silti tommonen cool ja erilainen. Adidakset sopii myös tohon ihan täydellisesti!

 104. Oijoi, kyllä tuo asu number 3 saa täällä täydet pisteet! Pidän erityisesti asun hame + kuviopaita + lenkkarit -yhdistelmästä, tomii loistavasti kaikessa yksinkertaisuudessaan eikä vaadi muuta :–) asusta tuli kyllä hyvin keväinen ja kepeä fiilis!

 105. Asu 3. Tuo kirjottu college on ihana! Voi kuinka sievältä se näyttäisi farkkujen ja pienen mintunvihreän laukun kanssa.

 106. Eniten sytyttää ehottomasti kolmonen, ihanan rento ja sporttinen mutta samaan aikaan tyttömäinen ja siisti! :)

 107. Ehdottomasti tuo 3! Varsinkin tuo hame on ihan tosi hieno, pitää varmaan ostaa itellekkin :) asu on muutenkin rennon tyylikäs

 108. Kolmas kokonaisuus näyttää ehdottomasti kivoimmalta, voisin itsekin vetäistä sen päälleni vaikka saman tien :—)

 109. Tykkäsin toisen kuvan trenssistä ehkä eniten, se toi mieleen äitini vanhan, hieman samantyylisen trenssin. Olen ollut sitä mieltä, että se on aivan liian iso näinkin lyhyelle kuin minä, mutta täytyypä kokeilla!
  Pakko sanoa vielä, että hame+lenkkarit yhdistelmää en ymmärrä yhtään. Voi miksi.

 110. Numero yksi on suosikkini, sillä se on musta, ja nuo sun kengät on niiin siistit! Kevään väri on musta, hehe.

 111. Asu nro 2 – mie tykkään! :) Ihanan kevyen oloinen tuo takki ja tuo vaihtelua kun nykyään näkee eniten just niitä farkkutakkeja nuorilla. Ainiin, ja rakastan noita kenkiä! :D

 112. Tekis kovasti mieli valita ensimmäinen ihan vaan kisukorkkareitten takia, mutta valitsen silti asukokonaisuus nro.kolmosen! Ihanan rento, tyttömäinen ja keväinen asu :-))

 113. Kolmosasu ehdottomasti, etenkin toi college olis niin helppo ja vaivaton yhdistellä moneen asuun! :)

 114. Kolmonen iski parhaiten, se oli ihanin ja keväisin ja kyseinen kokonaisuus pukisi luultavasti myös allekirjoittanutta! :) Ja arvonnassa olen mukana siksi, että saisin tuon saman paidan itelleni ;)

 115. toi 1. asu on lempparein ihan jo vain sen takia, että oot niin kaunis noissa kuvissa! :-)

 116. oi ehdottomasti 3! tossa kaikki vaan iskee muhun niin lujaa että huhhuh :D kaipaan kovasti päivitystä kevät/kesävaatekokoelmaani joten lahjakortti tulisi tarpeeseen :P

 117. Nättejä on kaikki! (: eniten sytyttää kuitenkin tuo viimeinen asu. Valkoinen on inspiroinut nyt viimeaikoina kovasti, ja tuo paita näyttää kivan raikkaalta :)

 118. Viimeinen asu on paras! Ihanan sporttinen, mutta kuitenkin tyylikäs :>

 119. 1. on ihana. Ripaus blingblingiä on hyvä missä tahansa. Myös vaatehuoneessa.

 120. Ensimmäinen asu ja cropped kimono ehdottomasti! Kynähame löytyy jo omasta takaa ja vaikka kimalle ei yleensä olekaan mun juttu niin tossa se on jotenkin sopivan hillitty :)

 121. ihania kaikki asut! mutta ite en pysty sanomaan tätä vielä kevääksi, koska meillä on vielä liikaa lunta skootteriajokeleihin ja pakkastakin löytyy. Kevät alkaa kunnolla kun ajokelit tulee takasin! :D

 122. Ehdottomasti sydämeni sykkii asulle, jota hallitsee tuo vaalea, pitkä rakkaustakki! <3 Totaalisen täydellinen etenkin sinun ylläsi! Takki suorastaan huutaa seurakseen kevättä, kuivaa asfalttia ja isoja aurinkolaseja. Voi oi, miten kaunis se onkaan. :)

  Lahjakortti saisi täältä kyllä riemusta kiljuvan kodin, sillä olen kamppaillut viime kuukaudet tiukan rahatilanteen ja työvuorojen vähyyden kanssa. Kaikesta ei-elintärkeästä ostelusta on joutunut kyllä luopumaan, ja olenkin vain kuola valuen ja hammasta purren kulkenut vaatekaupppojen ohitse. Lahjakortilla saisin ostettua esimerkiksi juurikin sen uuden kevättakin, jota kaappini kovasti kaipaisi, mutta jolle talouteni sanoo tällä hetkellä jyrkät nounou:t. Nyt jos koskaan, toivon kyllä parasta! :)

 123. Siis apua, miten vaikee valita noista paras! :-D Kaikissa on niin paljon kivaa äää! Varsinkin tossa viimeisessä toi hame. ♥ Mut taidan silti valita ton ykkös asun! Se sopii mun mielestä niin arkeen ku bileisiinkin, ja voisin kuvitella itteni päällä aikalailla samanlaisen asun (ja noi kisukengät,äääääää ei oo totta!xD)! Ja oon köyhä opiskelija joten satanen ylimääräistä shoppailurahaa ois aika luksusta!

 124. Ihania kaikki mutta muhun iski ehkä eniten toi viimenen asu ton hauskan hameen ja lenkkareiden yhdistelmän takia ja tietty toi kello ♥

 125. Vaikee valinta mutta sanoisin että ykkönen! Kolmonen näyttää muuten parhaalta mutta hameen malli ei jotenkin mulle iske. :D

 126. Viimenen asu, ehdottomasti! Freesi ja keväinen + tykkään kovin eri materiaalien yhdistelystä! Hihii kivaa huhtikuun odotusta!

 127. Eniten tykkään tuosta ekasta asusta kun se on jotenkin ihanan klassinen ja tyylikäs plus näyttää pirun hyvältä sun päällä :)

 128. Toinen asu, eli trenssi ehdottomasti! <33 Näin siksi, että rakastan trenssejä, ne tuovat mukavaa ryhdikkyttää asuun. Tuo kyseinen trenssi omaa vielä jotain extraa; leikkaukset "istuvat" hienosti, väri/mittasuhteet ovat kohdillaan ja keväinen tunnelma taattu!

 129. kolmonen lemppari!!! ja aivan ihana parveke ja maisema, onko toi ihan teillä kotona?

 130. Ehdottomasti tuo trenssi :) ! Se vain ei mene koskaan pois muodista ;)

 131. Ensimmäinen asu on ihanin! Sopisi mihin vain kevään pippaloihin, tai sitten jakku tuomaan blingiä arkipukeutumiseen :)

 132. Eka asu oli kyllä paras! Yksinkertainen, mutta tyylikäs, ja kisukengät on aina plussaa! ;)

 133. Ykkönen oli ihana, koska blingblingbling! Hahaa, oon nykyään ihan harakka, kaikki kimaltava kiinnostaa!

 134. Kakkosasu on oma lempparini! Täydellinen trenssi; näyttää sopivan skarpilta olematta kuitenkaan liian ”aikuistakki”:D kelpais!

 135. ooooh, kakkosasu on yksinkertaisuudessaan mielettömän tyylikäs! tykkääntykkääntykkään!

 136. apuaaa ihania kuvia ihana sinä!! siis mä sytyin jokaiselle asulle….. omg. :—) toi vika asu+lenkkarit on myös erittäin jees! ja hahaha olin just tulossa huutelee että mites toi ilma….. helsingissä herättiin auringonpaisteeseen mutta nyt tonne tuli joku takatalvihelvetti taas! pffft….

 137. Voi vitsit ensimmäinen asu on kyllä tositosi kiva ! Kimono on tosi kiinnostava vaate ja täytyy kyllä itsekin semmonen hommata :-) ihana ida :*

 138. Kolmosasu sykähdytti mua kaikista eniten! :) Yllättävän makean näköinen yhdistelmä ja jotenkin siitä tulee keväisen rento tunnelma!

 139. Viimeisen kuvan asu on ihana! samalla sporttinen mutta silti tosi tyylikäs. Varsinkin tuo valkoinen pusero on kiva.
  Ja tietty toi ysäriponnari mätsää ihan täydellisesti asuun!

 140. Tykkäsin kolmos asusta eniten ! Kivasti yhdistelty juttuja ja näyttää kivalta :) !

 141. Eka asu oli kivoin! :) Osallistun, koska olen lähdossä lomalle ja uusia kevät/kesävaatteita haluaisin mukaan reissuun. :)

 142. Kolmannesta asusta pidin ehdottomasti eniten! Sopivan rento ja leikkisä.

 143. Yllättävää kyllä kakkonen iski eniten! Todellakin klassinen trenssi ja jotenkin vaan niin raikas asukokonaisuus… :)

 144. Kolmonen on mun suosikki! Ihanan rento, mutta kuitenkin tyttömäinen. Myös ekan asun hilejakku ihastutti.

 145. Asu numero 3 oli mun lemppari! Ihanan raikas ja keväinen. Tällähetkellä iskee hirveesti tollanen sporttinen tyyli ja tuo hame tekee asusta kivan tyttömäisen. ^^

 146. Kuvio-ommeltu college on mun lemppari! Se näyttää juhlavalta sekä toimii hyvin arkenakin, tykkään!

 147. Kolmas asu on suosikkini, ja eniten tuon hameen takia! :) Se kyllä pukee sua hyvin, ennemminkin oon aina ajatellut ettei ton malliset hameet sovi kovin pitkäkoipisille.. :D

 148. Eniten nappaa asu numero 2. Klassinen trenssi on vaan niin yksinkertaisen chic! Lahjakortin nappaaminen olisi todella onni, sillä olen pienipalkkaisessa työharjoittelupaikassa ja kaiken lisäksi muutin juuri asumaan pitkästä aikaa yksin, eikä ylimääräiseen vaateshoppailuun ei ole oikein rahaa kun kaikki menee elämiseen.

 149. Asukokonaisuus nro 1 on eniten mieleeni: tyylikäs ja klassinen. Tykkään kovasti!
  :)

 150. Tykästyin sekä 1. että 3. asuun kumpaankin, mut ykkönen voittaa kimaltavuudellaan! Musta on kuoritunut ihme harakka viime aikoina. Kävin myös talven aikana koko vaatekaapin läpi ja pistin kiertoon suurimman osan vaatteista, jotka ei vaan ole mua. Tyhmää säilöä hienoja vaatteita, joita ei vaan osaa käyttää. Lahjakortilla kelpaisi ostaa tilalle sellaisia vaatteita, joita varmasti pitäisin!

 151. Herranjesta tuo trenssi! Sopii aivan mielettömän hyvin sullle!! Ja itsehän kotiuttaisin nuo kengät koska tahansa. Tosi hyvä!

 152. Ehdottomasti toinen asu! Täydellin ja monikäyttöinen trenssi onkin omalla ostoslistallani, ja tuo vasta kaunis yksilö onkin. Asu on muutenkin toisaalta niin klassinen, mutta erittäin rento. Pukisin itsekin päälle ilomielin. :)

 153. Kolmonen on suosikkini! Mainio yhdistelmä; raikas ja tyylikäs ja kengät tuovat sopivasti rentoutta. :)

 154. Toi neljännen asun paita on supermakee, pakko saada!! Muutenki toi asu on kiva. :-)

 155. Tuo trenssi näyttää aivan ihanalta. Täytyy käydä sovittamassa, jos noita on vielä jossain jäljellä! Kokonaisista asuista lemppari on kuitenkin vika hame-college-asu, just sopivan sporttinen ja cool. :)

 156. Toi kolmas asu on iiiihana <3 Se menee kaikkein eniten yksiin mun oman tyylin kaa ja voisin pistää sen vaikka itekki päälle. :) Oon niin rakastunu tollasiin sporttisiin viboihin tollases muuten tyylikkäässä asussa! heh.

 157. Ensimmäinen, koska bolero! Voisin itsekin pistää päälleni :)

 158. Lemppariasu on ehdottomasti ensimmäinen! Jakku on aivan ihana ja mikä parasta se on vielä mustana :D

 159. Tuo kakkosasun trenssi on kyllä melko magee! Passaiskohan tuo itellekin… Uutta kevättakia metsästän, joten satanen vois auttaa vähän köyhää opiskelijaa ;)

 160. Kolmonen ehottomasti ! Ja miksikö,koska toi collegepaita on niiin ihana ♥ Harmi vaa että on suht kallis ni en raski ostaa :/ mutta jospa arvonnassa onnistas^^

 161. Tuo ensimmäisenä oleva asukokonaisuus on aivan ihana! Samaan aikaan tosi yksinkertainen mutta naisellinen ja kaunis.

 162. Toinen asu !! Trenssi tuntuuu ihanan raikkaalta ja kevyeltä paksujen talvitoppatakkien jälkeen :)

 163. Mun mielestä kolmas asu on kivoin, jotenkin eniten sun näköinen :) Ja se on myös keväisin, kun on vaalea paita ja lyhyt hame!

 164. Toinen asu, koska takki näyttää sun päällä niin kivalta ja sulle niin mahtavan sopivalta :)

 165. Ehdottomasti toi kolmonen. Jämäkät materiaalit kiinnostaa! Oon sitä paitsi jo ainakin kolme vuotta fiilistellyt tota sukelluspukukangasta. Työskentelin silloin jonkun aikaa Hanna Sarénilla, ja Hanna oli tehnyt itselleen upean mekon siitä matskusta. Mallistoissakin oli sitä käyttänyt kyllä… Edelläkävijä! Ehkä mä nyt voisin hankkia pitkän ihastelun jälkeen itelleni jonkun jämerän vaatekappaleen tosta scuba-matskusta.

 166. Vitsi miten vaikee päätös, noi on kaikki ihania asuja! Valitaan nyt kummiskin kolmonen, koska sen voisin heittää heti ylleni ilman yhtään mitään muutoksia.

 167. Mulla on odottamassa maailman paras kirpparilöytö kaapissa kevättä, eli 80-luvun Burberryn trenssi. Ehkä siksi kaikki asut, joissa osana on trenssi iskevät silmään jotenkin erityisen kovaa tällä hetkellä. Eli kakkonen on mun valintani.

 168. Tykkään erityisesti tuosta vikasta asusta! Sytyn tosta hameen ja sporttisuuden yhdistelmästä, tulee sellanen freesattu tennistyttö -fiilis :P

 169. Tykkään eniten asusta nro 3, college on tosi hauskan näköinen. Hamekin on tosi hieno ja voisin kuvitella että se sopisi itsellenikin kun vähän vierastan kynähameita :) trenssikin on kyllä upea!

 170. Eka asu oli eniten mieleeni. Hilejakkuun ihastuin, mustaa pienellä twistillä;-)

 171. Tuo asu 3 iskee eniten! Tai se on sellanen asu, minkä näkisin itelläki päällä.! Tollasta pitkää takkia en taitais uskaltaa pistää päälle, mut ehkä jonaki päivänä, sillä tosi kivoja nekin! =) =) =)

 172. Oi toi trenssi on tosi upee sun päällä <3 vaikea valinta oli asun 1 ja 2 välillä mutta kallistun asuun 2 koska toi trenssi vaan on niin mieletön sun päällä! ja ei vitsi noi kengät kiinnitti totaalisesti mun huomion! :D

 173. Vika kuva iskee eniten, ehdottomasti! Saattaa johtua siitä, että itsekin hankin lenkkarit lähinnä arkiasuissa käytettäväksi ja oon aivan ihastunut niihin! Toimii loistavasti ja on kivat jalassakin:) Ylläolevakin asu tosi simppeli, mutta se + lenkkarit, toimii!:D

 174. ah mä rakastan pitkiä trenssejä! niin naisellisen tyylikkäitä:) eli kakkonen on mun lemppari ehdottomasti!

 175. Oi että Ida ku sie oot söpö! ;———) Sanoisin, että kolmas asu on paras, sillä juuri tuo sporttisuus + klassisuus kiehtoo. Voi vitsit kumpa voittaisin lahjakortin, koska mulla on maailman pahin vaatekriisi ikinä! Tuntuu, että näytän ihan kamalalta kun vaatteet ei sovi ja kroppakaan ei oikein edusta :””'(((

 176. kaikki on kovin kivoja !! mutta ehkä kuitenkin eniten nyt omaa silmää miellyttää tuo asu 1. kimonojutut on kauheen hauskoja ja tuo on justiin semmoi iisi vaihtoehto ja no, öööööö tarviiko edes sanoa, että kisukengät <3

 177. Ensimmäinen asu miellyttää mun silmää just nyt yksinkertaisuudellaan, johon ”kimonon” kimalle ja sun kellon kulta tuo kuitenki jotain pientä jujua :) viime aikoina nimittäin tykästyny sen tapaseen tyyliin

 178. Tykkään eniten asusta 3! Ihanan yksinkertainen, klassinen ja tyttömäinen, mutta silti rento. Mustavalkoinen toimii aina ja varsinkin tässä asussa. Aivan upea kokonaisuus :)

 179. Ehdottomasti numero kaksi :) itse lyhyenä ihmisinä aina haaveillu tommosta takista ja sopii sulle kyllä älyttömän hyvin!

 180. Numero 1 ehdottomasti! Rakastuin noihin kenkiin ja tuohon jakkuun 88)

 181. Voi pojat! Taidan ekaa kertaa uskaltautua kommentoimaan, vaikka sun blogi on jo pitkään ollut ihan lemppari ja oon selannut vanhoja postauksiasi läpi. Tykkään! Itse asiassa musta noi kaikki kolme asua sopii sulle kuin nenä päähän, söpöltä näytät jokaisessa! Me ollaan aivan todella eri mallisia ja kokoisia, mutta hassua, että oon ihaillut kaikkia noita kahden vikan asukokonaisuuden vaatekappaleita ja trenssiä ja neopreenihametta kokeillutkin! Siksipä vastaan ne mieleisiksi, vaikka harakkakimallekimonokin kolahtaa! :)

 182. Siis hui kamala näitä kommenttien määrää?? :oo Aivan upea palkinto, ja näin sut taas keskustassa! On jotenkin hauskaa bongailla bloggaajia paikoista, joissa itsekin käy. :)

  Oma lemppariasu on ehdottomasti toi kolmas, sporttisuus iski ja lujaa, oma tyyli kun on todella erilainen kuin sun! Tosin ykkösen kengät ovat niin suloiset, että meinasin aluksi äänestää sitä. Ääneni menee kuitenkin kolmoselle.

  1. hahahaah ja tämä oli vasta alkua :——D ja voi eikä, niinnkö?! jännää!!!

 183. Kolmas asu on ehdoton lemppari!! tyttömäinen ja samaan aikaan tyylikäs. Ja toi valkonen paita sytyttää kivan ja erilaisen tekstuurinsa ansiosta. Tollasen haluisin itselleni myös! :)

 184. Ykkönen koska kisukengät on <3 diggailen nyt myös kovaa cropattuja yläosia ja varsinkin tuolla lailla kireen alaosan kanssa. :)

 185. 3. Asu on mun makuun! Söpön tyttömäinen kuitenki pienellä särmällä!
  Mutta kaikki on kyllä ihania asuja, eihän sulta muuta vois odottaakaan! :)

 186. Trenssiasu on suosikkini! Ihanan pehmoinen, fresh ja keväinen asu. Tuo beige vaan näyttää tosi raikkaalta auringonvalossa.

 187. 3. asu oli kyllä meitsin lemppari! Niin mukavan oloinen ja nätti. Hameen ja kollegen yhdistäminen on mullakin nyt IN :D Mahtava yhdistelmä

 188. Ooo! Toinen ja kolmas asu olivat ehdottamasti lempparini! Takki on aivan ihana ja kolmannessa kokonaisuudessa kaikki toimi niin hyvin yhteen!

 189. 1. asu nousi tällä hetkellä lemppariksi, vaikka muutkin ovat tosi kivan näköisiä! Ensimmäinen siksi, että mulla on tällä hetkellä juurikin jonkun rennon jakun etsintä pikkumustan kaveriksi ja tästä sai tosi paljon inspistä ja apua. Ja on se musta vaan aina niin kaunista ja ajatonta. Tykkään. :)

 190. Lempparini on ehdottomasti kolmonen! Makee toi college-paita! Hame olisi varmaan livenä siistimpi, kun erikoinen materiaali erottuisi paremmin.

 191. 3. asu on paras! Tuo scuba skater hame on hauska ja samalla tuo asu on kolmesta selvästi keväisin.

 192. Kolmas asu ehdottomasti, ihanan suoraviivainen, selkeä ja mustavalkoinen kokonaisuus – eli kaikki elementit löytyvät, jotka inspiroivat minua tällä hetkellä :)

 193. Ykkönen oli suosikkini, sillä siinä on yhdistelty mukavasti erilaisia pintoja ja materiaaleja, mutta kuitenkin asu on samalla yksinkertaisen tyylikäs :-)

 194. Sun päällä nuo kaikki näyttää tosi hyvältä! Itelleni ottaisin tuon kolmosen, koska se nyt vaan on niin söpö.

 195. Ykkönen on lempparini yksinkertaisuutensa ja hurmaavan kimaltavuutensa takia, vaikka kolmonenkin oli todella sievä. Ykkösasu voittaa kuitenkin aikuisemmalla lookillaan. Plus hieno kello!

 196. Kolmonen on lemppari! Luulen että mulla tämän kesän ykkösasu on nimenomaan hame ja lenkkarit, siksi tää iskee parhainten.

 197. fiilistelen kaikkia, mutta ehkä eka vie voiton! rakastan asuja ja yhdistelmiä jotka käyvät passelisti niin arkeen kuin juhlaankin. tyylikästä ja toimivaa:)

 198. Asu nro. 3 miellyttää eniten silmääni! Asu on sporttinen mutta samalla särmä, me likes. Hameen voisin ainakin käydä kotiuttamassa :)

 199. uuu toi kolmas asu on huikee!! eka on vähän liian naisellinen meitsille, toka liian trendikäs, mut toi kolmas! sata sydäntä <3<3<3<3<33<

 200. Voisin vetäistä ensimmäisen asukokonaisuuden suoraan ylleni, varsinkin jakku on i-has-tut-ta-va! Minkä sitä tyttö glitterharakka-sydämelleen mahtaa.

 201. Kolmas asu oli paras. Valkoinen paita on hauskan näköinen, hihat ovat kivan pituiset. Sukelluspukumainen kangas hieman epäilyttää, mutta näyttää hyvältä ainakin kuvassa. Erityisesti paidan haluaisin omaan vaatekaappiiini :)

 202. Asu nro 1 oli suosikkini. Ihanan ajaton kynähame yhdistettynä kimallukseen – toimii!

 203. Ehdottomasti toinen asu, eli trenssi. Klassisen kaunis ja näyttää upealta sun päällä noin vähän reilun kokoisena. Asiallinen, mutta rento.

 204. ykkönen on mielestäni paras. kynähame löytyy omastakin kaapista… toisaalta… kakkoskuvan trenssi on ihana, sitä ei mulla nyt olekaan…

 205. Kolmas asu miellyttää silmää eniten. Trenssi ei vain ole mun juttu ja eka asu on turhan synkkä kevääseen :) Arvontaan osallistun siksi, että vaatekaappini tarvitsisi aika kokonaisvaltaista uudistusta. Paljon olisi tavaraa lähdössä kirpparille, mutta myös uutta pitäisi löytää ja lahjakortti voisi toimia apuna tässä. Nykyään ei oikein jaksa kauppoja juuri kierrellä, niin olisipahan syy raahata itsensä ostoksille.

 206. Asu numero 2 on eniten mieleeni. Tuollainen pidempi ja reilunkokoinen trenssi näytää jotenkin tosi raikkaalta ja erilaiselta :)

 207. Numero 3! Ihanan rento ja moneen tilanteeseen sopiva asu :)
  Tuo hame himottaisi saada kyllä omaankin kaappiin..!

 208. 2! Vaaleat rennot trenssit tuo niin keväisen fiiliksen talvitakki kauden jälkeen!

 209. Kolmas asu on paras! Tykkään tosta collegesta, kammoan yleensä tuon pituisia hihoja, mutta tuo kyllä näyttää mielettömän hyvältä.

 210. 3. asu on lemppari ! :–) Tos ekassa toi kynähamekin kyllä näyttää sun päällä upeelta !

 211. Mua miellyttää kaikki, mutta eniten asu numero yksi! Upea ja seksikäs ilta-asu. Kimalteleva kimono on munkin makuun. :)

 212. ykkönen ja erityisesti kynähame! Hame on tyylikäs ja rento yhtä aikaa, uskoisin sen olevan monikäyttöinen.

 213. Kolmas asu! Tyttömäinen ja sporttinen samaan aikaan, mä tykkään:-)

 214. Tuo eka! Niin siisti. Ihana blingbling-yläosa eikä ihan se perinteisin leikkaus ja mun rakkaus korkeavyötäröisiä mustia hameita kohtaan on loputon, käy kaiken kanssa ja myötäilee vartaloa kivasti.

 215. AH numero 3 on ehdottomasti lemppari! Tykkään etenkin tuosta pelkistetystä mustavalkoisuudesta sekä ihanasta hameen ja lenkkareiden yhdistelmästä, tosi jees =)

 216. Ekan ja vikan asun väliltä on tosi vaikee valita,mutta kyllä toi eka asu taitaa viedä voiton. Kimonot näyttää kivoilta,vaikka itestä tuntuu etten heti semmosta osais pitää.

  [email protected]

 217. Aika vaikee on kyllä noista valita. Yksittäisenä vaatteena toi trenssi on ihanin, mutta asuna viimenen eli t-paita, hame ja lenkkarit hurmaa!

 218. ehdottomasti viimeinen asu :–) olen aina ollut arka käyttämään hameita, koska en ole koskaan kokenut hirveän tyttömäistä tyyliä omakseni. tuon asun voisin hyvin kuvitella itsellenikin. ja sinulle se passaa myös älyttömän hyvin, kaunis kokonaisuus.

 219. Tuo trenssiasu on superi! Ehhkä pitäisi käydä nappaamassa tuo takkinen mukaan, vaikka noita trenssejä on jo jonkun verran kertynytkin.. :)

 220. ykkönen on minun makuun paras, se on niin naisellinen ja tyylikäs ja tykkään avokkaista, ne on suloiset ja muuten asu on universaali :)

 221. 3. asu on ehdottomasti lemppari! Tykkään tollasesta ”poikamaisen” ja tyttömäisen lookin yhdistelystä. Esim kellohame ja tennarit, tai jopa kollarit ja korkkarit!

 222. 1. asu on ehdottomasti ihanin! rakastan tuollaisia naisellisia yhdistelmiä.

 223. Mun lemppari on toi asu numero 3! Sen mä voisin pukea itsekin ja toi paita-hame kombo toimii vallan maniniosti!

 224. 3! ihanan tyttömäinen ja sporttinen asu. noi lenkkarit sopii niin hyvin.

 225. Mun suosikki on ehdottomasti numero ykkönen. Kengät ovat suloiset,mistä ostit ?

 226. Eka asu on ihana! Hame sopii niin kuin ois luotu sulle ja kimono ja kisukengät tuo asuun pientä säväystä :) Asu sopis juhlavampaan hetkeen tai eri variaatioina arkenakin.

  [email protected]

 227. oi miten kiva toi ensimmäinen asu!! en yleensä itteni päällä hirveesti diggaile tollasia naisellisia asukokonaisuuksia, mutta toi on kyllä hurjan kiva :3

 228. Ensimmäinen asu on mun lemppari. Simppeli kokomusta toimii aina, ja erilaisilla asusteilla sitä saa muokattua monenlaiseksi! Hyvältä näyttää!

 229. 1. asu on ehdottomasti noista kolmesta ihanin. Sekä kimono että kynahame ovat aivan mahtavia ja kokonaisuus on tyylikäs ja juhlava mutta rento. :)

 230. Asukokonaisuus numero 3 ehdottomasti!

  Ihanan tyttömäistä ja samalla naisellista & sporttista, iskee täysillä. Ja klassinen musta-valkoinen -yhdistelmä on varma valinta.

 231. 2. asu on lemppari, ja tuo trenssi kivoin vaatekappale! Ihanan naisellinen yhdistelmä ja hyvin sopii värit yhteen :)

 232. Ykkönen on minun suosikki, vannon ikuisesti kokonaan mustan asun nimeen! :) Omaan tyyliin kakkonen ja kolmonen ovat hieman liian tyttömäisiä, mutta tälläisenä tylsänä pukeutujana voisin ykköstä jopa uskaltautua käyttää :)

 233. Kyllä tuo kolomas on lemppari! Niin tyttömäinen, rento ja kuitenkin jotenkin jämäkän fiksu. Tuo hame varsinkin kiinnostelee kovastikin.
  Tänä vuonna saadaankin kokea kevään ihme useampaan kertaan :–)

 234. Tuo kolmas on ihanan tyttömäinen ja rento samaan aikaan. : ) Erityisesti tuo valkonen paita nappas!

 235. 2. asu on suosikki tuon trenssin takia! En pysty kuvittelemaan itselleni sellaista, MUTTA jos sattuisin voittamaan lahjakortin, voisin ehkä ostaa sellaisen ;) H&M:llä on muutenkin ollut yllättävän kivoja vaatteita viime aikoina, joten tulisi kyllä lahjakortti tarpeeseen..

 236. Voi, ensimmäinen asukuva on aivan ihana. Tykkään just mustasta, koska se käy kaiken kanssa ja on aina tyylikäs. Ennen kaikkea toi kynähame, ihanaaaa.

 237. ykkönen ehdottomasti, ihan vaan koska toi kimonoasia on yksinkertaisesti täydellisen sun päälläs!

 238. Pidin ensimmäisestä asukokonaisuudesta eniten.. :) Tosin kaikki näyttivät tosi kivoilta.. ja trenssi nyt on aina klassinen.. :)

 239. Nyt on pakko sanoa, että trenssi vaikka ei oo yhtään mun tyyliä, mutta sulle sopii ja jotenkin klassisen mysteeri-kaunotar-efektin aikaansaa hän :D

 240. Lemppari on ykkösasu! Se on jotenkin tosi kivan naisellinen ja tyylikäs, vaikka onki aika simppeli. Sopii sulle tosi hyvin :)

 241. Ihania kaikki, mutta eniten kyllä sytytti asu nro 2! Naisellinen, mutta silti niin rouhea kokonaisuus! Trenssin leikkaus miellyttää suuresti. Yksinkertainen asu, joka on silti omalaatuinen. Tajusin juuri, että tarvitsen trenssin!

 242. Asu numero kolme! Tyyliarpajaiset on aina hyvä, mix mix mix! Huomasin myös (nyt blogiisi ehkä toista kertaa törmänneenä), että mullakin on Vilja-takki ja olen asunut samassa talossa kuin sinä nyt :)

 243. No siiis kaikki asut on tosi kivoja, mutta tuo trenssi sopii sulle kyllä älyttömän hyvin eli ehkä se on lempparein näistä!

 244. Asu nro 3 on sellainen, jonka voisin pistää itsekin päälleni! Hame yhdistetty kivasti neuleeseen, ja kokonaisuus on mielenkiintoinen.

 245. Asu kolmonen iskee parhaiten! Tykkään siitä miten siinä yhdistyy niin erilaisia elementtejä mutta silti ne sopii niin superisti yhteen. Tyttömäisen hameen lisäks noi lenkkarit on juur passelit!

 246. Kolmas kokonaisuus sytyttää eniten, voisin ottaa samantein käyttöön ihan sellaisenaan.

 247. Ykkönen! Ihanan klassinen ja aina toimiva kokonaisuus. Naisellinen ja ajaton. :)

  Ja voi Ida kun sä oot söpö!

 248. ykkönen pelkästään jo värin takia. muut on hieman tyttömäisiä makuuni..

 249. Tykkään eniten kolmannesta asusta, sopii sulle mainiosti ja voisin itsekin pukeutua noihin vaatteisiin ihan 100 %!! Voi olisipa köyhällä opiskelijaparalla varaa mennä ostoksille, tekisi hyvää. Pusuja, blogisi on the best.

 250. Asu numero 1 on minun kuppini teetä. :) Kokomusta ei näytä tylsältä, vaan uudelta ja ihanan klassiselta, kun siinä on mukana ripaus kimallusta. :)

 251. Asu numero 1 on naisellinen ja minä ylipäätään olen mustiin pukeutumisen ystävä, niin en voisi muuta harkitakaan, ahhahaa :D

 252. Kolmonen valloittaa leikkisyydellään ja on juuri sopivan keväinen ja tyttömäinen.

 253. Scubahamonen iskee ja lujaa! Olen jo jonkin aikaa pohdiskellut että pitäisiköhän hankkia itselleni sellainen.. yhdistely vain tuntuu hankalalle! Ehkä rohkaistuisin jo pikkuhiljaa kaikkien ihanien inspiraatiokuvien myötä. :)

 254. 1. asu. Se hame on vaan niin kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

 255. Oihh! Ekassa asussa on tosi kaunis siluetti, mutta kolmas asu taas on kuin suoraan mun päältä. Pitää ehkä mennä tsekkaamaan tuo paita paikan päällä, näyttää sen verran kivalta…

 256. Oihh! Ekassa asussa on tosi kaunis siluetti, mutta kolmas asu taas on kuin suoraan mun päältä. Pitää ehkä mennä tsekkaamaan tuo paita paikan päällä, näyttää sen verran kivalta…

 257. Ooih! Kaikki näyttää tosi hyvältä, mutta vika asu oli kaikista tyylikkäin! (kengät kruunaa<3) Laatikkomainen paita olisi kyllä ihana lisäys mun vaatekaappiin ja eihän tuo hamekaan pahitteeksi olisi :–)

 258. Asu numero 3 oli ihanin ahhhh! voisin ottaa sen omaan vaatekaappiini koska vain :D Hitsi H&M:llä ois myös aika ihana semmonen pörröinen vaalea pitkä neule, jota oon himoinnu mutten oo raaskinu ostaa, aijjaijai voi kevät ja vaatehimotukset.

 259. Kyllä tuo asu numero yksi on ylivoimainen ykkönen! Sopivasti klassisuutta ja blingiä. :)

 260. Kolmosasu on lemppari, koska oon haaveillu tosta hameesta jo pitemmän aikaa! Viimestään nuo kuvat sai mut tekemään ostopäätöksen, hankintaan menee siis. :)

 261. Kolmonen on ykkönen! Kivan rento, tyylikäs ja katu-uskottava :)

 262. Sytytti ja lujaa kepeä trenssi, mutta vastaukseni on silti numero 3, tulisi varmasti käyttöön ympäri vuoden monessa eri asukokonaisuudessa.

 263. Aaaaa 3! Niiiiin söpön tyttömäinen ja rento kokonaisuus :—–)

 264. Ehdottomasti tuo viimeinen asukokonaisuus!! näyttää niin ihanalta sun päällä!
  itseasiassa oon pitäny tommoisia hameita outoina ja rumina, mutta tota kuvaa katsoessa koin valaistumisen ja tajusin kuinka hyvältä tollai oikeasti näyttää oikein yhdistettynä..!! :D :) voi olla että tarvin tollaisen omaankin vaatekaappiin..

 265. Trenssi! Ja ne kengät! On vaan niin sellainen asukokonaisuus jonka tahtoisin itsellenikin.

 266. Ykkösasusta löytyvä kynähame on ehdoton lemppari, tuommoiset imartelee kurveja ihanasti ja tulee niin naisellinen olo ja miljoona eri yhdistelytapaa! Vielä kun löytyisi tämmöisellekin perunalle sopiva malli…

 267. Numero 1. Hilekimono on herkullinen ja kuten itsekin sanot, niin asukokonaisuus on (muotoja) imarteleva. Itse tykkään käyttää kynähameita juurikin naisellisuuden korostamiseen, ovat mielestäni paljon seksikkäämpiä kuin minihameet :)

 268. Ensimmäinen asu on mielestäni kaunein. Se on tyylikäs sekä ajaton ja sen osia voi yhdistellä mukavasti muihin vaatteisiin. Myös asussa esiintyvät kisukengät ovat ihanat <3.

 269. Kolmonen on kiva, tykkään tuosta neuleesta tosi paljon ja sopii kyllä hyvin hameen kanssa yhteen, vaikka muuta epäilitkin.

 270. Viimeinen asu on noista eniten mun mieleen, ehkä sen yksinkertaisuuden ja kesäisyyden takia:) mukana arvonnassa!

 271. Kuva nro 2! Trenssi näyttää niin hyvältä päälläsi! Ehkä itsekin mini-ihmisenä uskallan vihdoin ostaa samanlaisen. :)

 272. Tuo kolmannen asun kokonaisuus on kivan tyttömäinen. Vaalea college tekstuureineen näyttää todella hauskalta. Täytyypä lähteä tsekkaamaan H&M:n uutuuksia :)