yes/no: cami top

muoti
31 kommenttia

Yksinkertaiset spagettiolkaintopit ovat mun tän kevään suosikkeja. Ekan tämmöisen topin ostin viime kesän lopulla ja lopputalvesta bongasin pitsillä varustetut yksinkertaiset topit Asokselta. Pitsitoppi ohuilla olkaimilla + nahkahame ovat täydellinen yhdistelmä vähän juhlavampaan tilaisuuteen, mutta menee tuo toppi farkkujenkin kanssa. Jotenkin kaikki leveäolkaimiset topit tuntuu nyt tosi tunkkaisilta, eikä tuubitopitkaan viehätä. Ohkaisilla olkaimilla varustetut topit ja mekot ovat samalla minimalistisia ja vihkeitä, tykkään ihan tosi kovasti. Sopivien mekkojen löytäminen on kyllä hivenen haastavaa, monesta vaatteesta tulee ainakin sovituskopissa yöpaitafiilis. Asusteista ja asenteesta se taitaa kuitenkin eniten olla kiinni. 

lace top – Asos / skinny jeans – Gina Tricot / shoes – Vagabond / earrings – aWa design 

Tykkään myös noista mun pari vuotta vanhoista Vagabondin läskipohjista, kiiltonahka vaan on ihan lempparimatsku. Vaikka pukeudun paljon kokomustiin asuihin, väitän, etteivät ne ole ihan totaalisen tylsiä kun yhdistelen erilaisia pintoja ja materiaaleja. Kiiltonahka tekee kaikista väreistä kiinnostavia, vitsit ois ihana löytää jotkut pastellisävyiset kiiltonahkaiset kengät kesäksi!

Mut hei, mitäs te tykkäätte noista ala-asteelta tutuista topeista? Ja koskahan kalastajanhatut ja aurinkolipat tulee mainstream muotiin? XD never say never???

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. ::’—) huih kiitos!!! olin näitä kuvii ennen kauheen vaivaantunu mut kai se sit siitä!

 1. Me likes! Itsellä olo ei ole hirveän kotoisa kokomustissa, mutta sä saat sen näyttämään übertyylikkäältä! Spagettiolkaintopit on kyllä suuressa kiinnostuksessa ja niitä on tullutkin ihailtua vaikka missä väreissä. Näytät ihan mielettömän tyylikkäältä ja kauniilta näissä kuvissa :)

  1. Ooh, jännää! Mä oon kokomustissa niin kotonani :-D heii jee, niitä kyllä onneks löytyy myös useasta paikasta. ja vitsit, kiitos :’-))

 2. Olen nyt täydellisen hullaantuut spagettiolkaintoppeihin! Olen ehtinyt haalimaan niitä hyvää vauhtia viimeisten kuukausien aikana kaappiini, ja nyt alkaa pikkuhiljaa tuntumaan että näillä mennään. Vielä olisi hakusessa jokin aivan yksinkertainen puuvillainen tms toppi kesää varten, muuten kun miellän nuo vähän arkivaatetta juhlavemmiksi. Itse käytän camien kanssa ainoastaan olkaimettomia rintaliivejä, sillä tällöin topin sirous pääsee parhaiten oikeuksiinsa :)

  1. UU jeee!! i feeeeel uu! Mä löysin yhden tosi hyvän arkeen sopivan Lindexiltä, se on 100% pellavaa joka on paljon puuvillaa ekologisempi ja kestävämpi matsku, jeee! :–) suosittelen!!

   nojoo truu, mäkin yritän, mutta noi rintsikat on liian lörpöt ilman olkaimia!:—( onneks ei näy paljoa olkaimet, se ois tyhmää. kesällä ilman mitään JE!

  1. taidat olla aika ug…. x) kestäs ug räppäreistä puhutaan…. x))

 3. hyvältä näyttää ja sulle sopii aina niin hyvin kokomusta asu että en kestä!

 4. Mää tykkäisin hirveesti käyttää siistimmissä tilaisuuksissa spagettiolkaimellisia toppeja, mutta meitsillä on sen verran isot tissit ettei olkaimettomat rintsikat tue tarpeeksi, enkä tykkää siitä että rintsikoiden olkaimet näkyvät juhlavamman topin kanssa. ;-((

  Ps. Oot nii suloinen ai että!!
  Pps. Näin tässä joku yö niinki ihanaa unta, että mulla oli semmoset kisukorkkarit ku sulla :D

  1. voi ei, toi on kyllä näissä taas se puoli ettei kaikille sovikaan :-( ja oisko liian härski olo mennä ilman rintsikoita, jos toppi on sopivan peittävä? hehee, tää oli ehkä pienirintaisen ihmisen ajattelua, kun rintsikoita ei oikeasti tarvii tukemista varten:D no joo.

   ja voi EI ihana!!! kisukorkkarit tulee uniin<3___<3

 5. Edelleen kade noista poskipäistä ;) ja ihana kun sulla on tukka auki! Ainiin ja kiitos kun annoit mulle inspiksen vihdoin tehdä sitä hummusta! :D

  -John

  1. Pöööh ei kantsi ;-) ja hiiih kiitos! Tukka on kyllä tosi usein kiinni…. ja hei mahtavaa! toivottavasti tulee hyvää!

 6. ahahahha kalastajahatut, eikä!!! ihan täydellistä. :-D ja joo noi spagettiolkaintopit on kyllä parasta pitkään aikaan, oon yhdessä ja samassa mustassa moisessa ulkoillu nyt viime alkusyksystä asti, tartteisin sille ehkä jo toverin ihan jo vaihtelun vuoksi!

  1. JEP :—D kalastajanhattu, spagettiolkaintoppi, pikkureppu, letit… MmmM-mmm!

   MUT jep! Mäkin oon menny tossa ja siinä kesällä ostetussa vaan, hhahah!

 7. Rakastan tuollaisia toppeja <3 Kävin just tänään hakemassa Bik Bokilta samantyylisen topin, hieman hillitymmällä pitsireunuksella ja nyt rupes himottaa tuo toppi :3 Kehtaatko heittää linkin sivulle, mistä ostit ton?

 8. ihastuttava asu, tosi onnistuneet kuvat! nyt munkin vaatekaappi kaipailee tollasta toppia :D

  1. voi kiitos, ihana! :-) ja noita onneks löytyy nyt paljon kaupoista!

 9. hahaha olin just tulossa sanomaan kanssa että noi kalastajahatut on kyllä kovaa kyytiä tulossa, kun räppiskenessä ovat jo niin in……. mun kaveri tuli tupareihin sellanen päässään ja kerroin kyllä hyvin avoimesti oman mielipiteeni siitä :—-D

  1. no jepjuuu mutta ei ne niilläkään kovin kooleilta näytä xD odotan innolla sitä ku noita alkaa näkyä Tampereen katukuvassa, HAHAHAH.

 10. haluun nähä sut kalastajahatussa!!!! vaadin!!!!!! tai jos mä vedän koko ens kesän aurinkolipassa??? nyt joku veto pystyyn jooko! 8——))

  1. xDDD mieluummin aurinkolipassa??!?! sellainen multa löytyi joskus nelosella ja se oli niiiin kool, eka itseostettuja vaatteita tms!

 11. Oumaigood mikä neito! Ja kyllää spagettiolkaimet on upeat! Ja siis mä taisin törmätä instassa jonkun brändin lookbook kuviin hetki sitte ja siinä oli kalastajahattu!!! En muista millään kenen kuvissa. Mut voi elämääää jotenki en osaa kuvitella paluuta niihin..mut todellakin *never say never* mut silti tuntuu et eiii eii… :—D

  1. OIIH PUSSS<3!!!

   HAhahah eikä, näyttikö ne siis hyvältä siinä yhteydesssä?! :-D Mun on just nyt tosi vaikee keksii miten kalastajanhatusta sais hienon, mut aurinkolippoihin kyllä uskon…. HAHAhaa!

 12. Rakastan oikeest näitä sun koko mustia asuja! Ne on vaa kaikessa yksinkertasuudessaan silti todella mielenkiintosia ja (ah) niin täydellisiä!