Tv-sarjasuosituksia osa 2

lifestyle
45 kommenttia

Kyselin teiltä aiemmin vinkkejä hyvistä tv-sarjoista ja sainkin TÄNNE (tv-sarjasuosituksia osa1) ihan mielettömän määrän ehdotuksia. Kiitos!! Ollaan poimittu niistä jo muutamat ja katsottu pari superia tv-sarjaa alusta loppuun. Nyt on siis taas sarjoja joista vinkata teille. Tekin kyselitte näitä paljon sen Au pairit Lontoossa-suosituksen jälkeen, joten tässä tulis taas pari pahimpaan hätään!!

The Mindy Project

kuvat: x x x x

Mindy Project on todella viihdyttävä tv-sarja. Ei kovin syvällinen tai jännittävä, mutta viihdyttävä! Mindy Kaling on superhauska – tykkäsin Kelly Kapooren hahmosta jenkki-Officessa hulluna, joten on mahtavaa että Mindyllä on oma sarja jossa päähenkilön hahmossa on jotain samaa mitä Kellyssä… En kestä! :-D Kumpaa tää jatkuis jo, kaikki jaksot katottu. Enää muutama päivä, huhtikuussahan se uus kausi starttailee. 

Modern Family

kuvat: x x x x

EN KESTÄ miten hauska Modern Family on :—D Teistä tosi moni suositteli tätä ja pakko myöntää, etten kyllä ihan heti lämmennyt. Varmaan koko eka tuottari meni vähän hämmentyneissä fiiliksissä, mut onneks katottiin se koska jossain vaiheessa joku juttu vaan loksahti kohdalleen ja tajuttiin miks tätä on hehkutettu niin paljon. En kestä esim. Lilyä ja voi Phil…. Hitsi miten hyviä hahmoja! Miltei kaikki jaksot naurattaa ja näitä voi kattoo useemman putkeen kerralla. Aluks kyl mietin että mikä teitä kaikkia vaivaa, mut kai se oli omasta asenteesta kii tai sit ekat jaksot ei vaan olleet niin hauskoja?! 

True Detective

kuvat: x x x x

True Detective on tyyliltään ihan erilainen mitä kaksi ylempää komediaa. True Detective on draamasarja ja vaikka nimen perusteella ajattelin sen olevan taas joku perinteinen poliisi- tai murhamysteerisarja, niin eipä vaan ollut. Jännittävä, aavistuksen mystinen ja huh mitä näyttelijäsuorituksia. Oon järkyttynyt siitä faktasta, että tuo on se sama Mathew McConaughey joka on mulle tuttu hömppäleffojen naistenmiehenä :-D (Eve, olit niin oikeessa!!) Tähän jäi koukkuun samantien – suosittelen katsoon sarjan maratoonina, niin jännitys pysyy yllä koko sarjan ajan. 

Ja mitäs uusia vinkkejä teillä olis!? Myöskin Walking Dead on katottu, mut höööööh sehän on aika turha. Jännä kyllä joo aluks mutta NIIIN ennalta-arvattava etten kestä- Jokaisessa jaksossa arvaa kuka kuolee tms. Ja siihen zombimässäilyyn kyllästyy huolestuttavan nopeesti – niin nopeesti ettei tämmönen kauhuleffa-pelkurikaan enää reagoi kun tyypeiltä lentää päät ja nurkan takaa hyökkää taas joku mädäntynyt tyyppi. Ja sit toinen mitä suosittelitte paljon oli Sherlockit, mut äääääh, se kuulostaa niin nössöltä XD myönnän auliisti ennakkoluuloni, mut se kuulostaa jopa Game of Thronesia tylsemmältä…. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ootko kattonu semmosta sarjaa kun Happy Endings? Löytyy ainakin Viaplaystä, katoin sen ilmasen kuukauden aikana kaikki kolme kautta, oli kyl hyvä. Neljäskin on kai tullut. Ekan jakson jälkeen oli kyllä vähän ”äääh” mutta sitten ku jatko kattomista ni kyllä siihen tykästy :D

  1. En oo! Happy Endings kuulostaa kyllä tutulta nimeltä, pitää googlaa. :–D

 2. mulla oli modern familyssä aluks vähän sama asenne ku sulla, olin philistäki aluks ihan sairaan ärsyyntyny ku se oli niin tyhmä, mutta jossain kohti lämpesen ja rupesin jopa nauraan sen jutuille :Dd ihan paras sarja, oon lataillu niitä aina lisää koneelle sitä mukaa kun vaan uusia jaksoja tulee. ja jos tollasista hömppäkomedioista tykkäätte, niin netflixistä ainaki löytyy sellanen ku better off ted! ihan pölhö sarja, harmi ku sen tekeminen on ilmeisesti vaan keskeytetty kesken kaiken yhhhhyyy :-( niin loistavia roolihahmoja siinäkin

  1. hahahaha phil ei ärsyttäny mua, mutta koko sarja jotenkin ihmetytti – onks tää nyt ees hauska?! mut jotenkin se yhtäkkiä iskikin! :-D onneks, ihanan paljon jaksoja ja kausia tuosta sarjasta. Ahaaa, enpä oo kuullu tosta Better off Tedistä aiemmin?!

   1. oooh joooo!!! taavi puhu tästä kans jotain mut sit se jotenkin jäi?

 3. Ei kannata kuunnella niitä ennakkoluuloja, sherlockeista Uusi Sherlock on ehdottomasti paras ja oikeesti siis niin hyvä! Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman, mitä muuta voi toivoa? :D Toinen loistosarja jota suosittelen lämmöllä, Ricky Gervaisin Derek. Niin symppis :3 nii ja Doctor Who on myös aivan totaalisen mahtava!

  1. hahaha mä TIIÄN kantsis varmaan joo päästää irti näistä :D:D hahaha voi että. Mut siis joo Derekiä on joku aiemminkin suositellu, mut sit taas britti-office ei esim iskeny kahden ekan (ok lolzzz tolle vois antaa mahdollisuuden uusiks) jakson jälkeen ollenkaan, jenkkiversio on niiiiiin mainio. Hiih, kiitos!! Doctor who on kans uus!

 4. True Detective on kyllä parasta mitä on töllöstä tullu katottua pitkään aikaan! En myöskään voi käsittää miten loistava Matthew McConaughey on tässä. Siis Muuttohalututon poikamies, wtf? :D Oli myös aika jäätävän hyvä Dallas buyers clubissa.

  Täällä ollaan ihan koukussa Homelandiin eli Isänmaan puolesta. Suosittelen, jos et oo nähny :)

  1. No on!! Huhh, se oli hyvä kausi, mitenhän se kakkonen tulee meneen, eiks siinä vaihdu näyttelijät tai jotain?

   Oho, ok, en oo nähny!:-) kiitos!

   1. Joo, saapa nähä miten 2.kauden käy, kun on tosiaan eri näyttelijät. Rooliin spekuloitu mm. Brad Pittiä :O

    On ainaki kovat ennakko-odotukset :)

 5. Suosittelen kattoon Arrested developmenttii, hauskoja hahmoja ja sellasta kivaa kepeetä katottavaa. Sitte tietenki Peepshow on ihan ultimaattinen, hauskin sarja ikinä! Se on ihan pakko kattoa jos et oo sitä jo tehny!

  ps. Melkeen kaikki sun suosittelemat sarjat on myös mun lemppareita, mutta hei, Game of thrones on mahtava! En kestä miten joku voi sanoa sitä tylsäks. xD

  1. ida eioo kattonu yhtäkään jaksoo kokonaan. ”muttaku siinä on jotai haltioita”

    1. Uuh me koitettiin kattoo arrested developmentiä mutta luulen että siinä on oikeasti taas sama homma mitä modern familyn kaa, että se ei heti iskeny mut sille vois antaa mahdollisuuden.

     JA HEI höpö höpö taavi:-D oon nänhy kolme ekaa jaksoa (niiden perusteella on ihan ok tuomita, voin käyttä aikani johonkin mielekkäämpäänkin??) ja pari puolikasta kun sä oot kattonu. EN TAJJUUUUuuu

 6. hah, oon ihan varma et jos kokeilisit kattoa sherlockia (siis ””””uusi””” sherlock) niin huomaisit, että se ei oo tylsää nähnykään, siis ihan älyttömän älykäs sarja toisin ku joku twd. unohda ne ennakkoluulot!

  1. OKKK, eli siis UUS Sherlock on se mitä pitää kattoo jos alkaa jotain noista ettiä? NIZE, kiitos. Käytännön vinkki! :-D i know mun ehkä pitäis………..

 7. Hei pakko oli kommentoida, kun mainitsit, että game of thrones on tylsä! En tiiä ootko kattonu sarjaa mitenkä paljon, mutta ite ajattelin monta vuotta juurikin tuolla tavalla! Olin katsonu ekan jakson ja mielestäni se oli niin tylsä!! Mm. poikaystäväni hehkutti sarjaa ja sit joskus otin itteeni niskasta kiinni ja katoin toisen jakson, ja kolmannen ja siitä sit jäin koukkuun :D tässä tapauksessa jouduin kyl myöntämään olevani ennakkoluuloinen, koska nyt sarja on mielestäni yksi parhaimmista… :D

  1. Ainii ja itse suosittelisin ehdottomasti Dexteriä! Muita sarjoja joita olen viimeksi katsonut: My Mad Fat Diary (2-kausi on menossa), The Vampire Diaries, True Blood, Girls, This Is England ’86 ja This Is England ’88.

   1. Dexter, kyllä!! Katoin kaikki 8 kautta alle puolessa vuodessa, yks parhaimmista koukuttajista :)

  2. he, apuuuuuuu pitääks mun alkaa kattoo sitä muka eeeeiiiihhhhhhh :———( siiis. no. oon nähny kolme ekaa jaksoo ja jotain pätkiä mutta en vakuuttunu yhtään?? sit tuntuu että jos joku sarja ei miellytä ton ajan jälkeen niin voin kyl luovuttaa ja kattoo jotain parempaa heheheh.

   1. Mä komppaan näitä kommentteja ihan täysin. Game of Thrones koukuttaa vaa joka jaksolla enemmän ja Dexterin 8 kautta meni mullakii johonkin puolee vuotee.

    Muuten tykkään kattoo aika paljon vaa jotaa näitä ”hömppä draamoja” kuten Gossip Girls, The O.C. ja Skins.

    Ja jos jostain syystä et oo viel kattonu Twin Peaksia tai Poiroteja nii ne on kyllä jokasen pakko nähä!

   2. Nii no eihän kaikki vaan voi tykätä game of thronesista :D pakkohan mitään ei oo rueta kattoo! En itsekkää syty kauheesti komediasarjoille esim. Frendit vaikka kuinka monta jaksoa kattonukki :D

 8. hei jes!! toi mindy project kuulostaa kyllä tosi hyvältä, pakko tsekkaa! modern familyt (kiva että säkin löysit sen! muhun toi sarja kolahti kyllä ihan välittömästi ja siis phil… rakastan sen tyhmyyttä! :–D) ja vitsit… mä niin venaan jo uutta kautta true detectivestä, alkais jo! mutta nyt munkin on pakko heittää pari hyvää sarjaa tähän väliin:

  tilasin tosiaan hbo nordicin ja voi vitsit mitä kaikkea nannaa sieltä löytyy :—) kun detectivet ja girlsit oli tsekattu, oli pakko löytää jotain muuta kivaa ja kuulinkin sitten kaverilta sarjasta nimeltä hello ladies! siis sun on_pakko_tutustua!! jos tykkäät officeseta niin tykkäät salee tästäkin… monta kertaa oli pakko painaa pause kun se myötähäpeä oli niin suuri sitä katsoessa :”—D

  oon tainnut mainita sulle aikasemmin myös how to make it in americasta? katso katso!! tosi viihdyttävä, hauska ja kevyt draamasarja, joka sijoittuu nykiin. :–)

  pus <3

  1. JOOOO uskon että tykkäisit mindystä!!

   ja EIKÄ, nyt kuulostaa pikkuisen hyvältä suositukselta toi hello ladies!! EN KESTÄ :-D ja jooooo, me katottiin taavin kaa how to make it in america kokonaan, se oli kans jees! ei ehkä päässy vie kovin syvälle noin lyhyessä ajassa, oispa tota sarjaa jatkettu niin ois saanu syvällisempiä niistä hahmoista!

   oooh tosta how to make it in americasta tulee hullu nyci kaipuu!

 9. Moderni perhe on ihan loistava! Yhdessä vaiheessa jäin iltaisin katsomaan tuntitolkulla näitä jaksoja, mutta nyt se on jäänyt vähemmälle. Tuli varmaan yliannstus :D Viikonloppuna voisikin taas jatkaa niiden katsomista.

  1. on!:–D tosin moderni perhe kuulostaa ihan hassulta vaikka se on suora suomennos xD

   JEE, jatka!!

 10. Mikäli sulla on Netflix, niin sitten ihmeessä näkyviin Orange is the New Black, ellet ole siihen vielä perehtynyt. On Netflixin Original Series -sarjaa, komediallinen draama ja ihan mahtava. Kertoo siis naisvankilasta, ja siitä, miten päähahmo päätyy sellaiseen nuorena tehdyn virheen takia. Jokaisessa jaksossa myös tavallaan esitellään joku sarjassa näkyvä sivuhahmo, ja hänen tarinansa – miksi hän päätyi vankilaan.

  1. Orange is the New Black on katottu! Tykkäsin siitä ihan joo, mut jostain syystä se ei kuiteskaan menny top-listalle. Mutta siis joo, se oli kyllä katsomisen arvoinen!

 11. Voi hitsi, nyt mun pitää kyllä ottaa itteä niskasta kiinni modern familyn kanssa, se jäi nimittäin joskus mystisesti kesken vaikka tykkään sarjasta ihan hulluna! Ennen vaihtoon lähtöä asuin kuukauden porukoilla, ja sillon tuli katottua hbo-kanavalta Boardwalk Empirea. En jotenkin aiemmin ollu syttynyt siihen lainkaan, mutta hitto se oli hyvä! Harmittaa että se jäi kesken! Vähän rupee kyllä tv-sarjasuositukset käymään vähiin kun kaikki samat oot nähny ku minä :”D

  1. NO NIIIN nyt! :-D Ihanaa että sulla on siis sitä vielä kattomatta, se on niin huippu!

   Boardwalk Empire kuulostaa tosi tutulta, pitää googlaa! >:-) Hahahah joo totta, meillä on kyllä varmaan aika sama maku näissäkin!

 12. hei kuules nyt! game of thrones ja sherlock on… MOLEMMAt hyviä!! piru vie.. :D meki alettii ”vahingossa” kattoo got:a joulukuussa eikä kauaa menny ku kaikki kaudet oli katottu, vaik aluks epäilytti sikana! en yleensä jaksa tommosii ritarihömpötyksii yms, mut tää ei ollukaa nii basic.. :D sama sherlockin kaa, se on oikeesti tosi jees! kato yks jakso, sit tiiät tykkäätkö vai et.. :D

  mut joo, modern family!! hassuu, et nyt vasta aloit kattoo sitä.. mul meni vaa pari jaksoo ja olin jo ihan mukana, phil on nii mahtava!! :D

  1. :D:D mut musta tuntuu niiden kolmen jakson perusteella et se on pelkkää naimista, ritareita ja hevosia!!!!!!!!! xD hmhhhh. no jooo, kai sen on juonellisesti oltava hyvä kun sitä kaikki hehkuttaa.

   NO ÄLÄ? :D toi sarja oli menny multa jotenkin ihan kokonaan ohi ennen ku esim sä ja moni muu sitä suositteli. EN TAJUU, mut phil<3 ja LILY!!!! !!! !

   1. aijaa no sitte.. ei kaikkien tarvii tykkää kaikesta, mielipiteet on sallittuja! :D ja joskus ehkä sit lämpenet.. mut sherlock, OIKEESTI.

    hassuu et lily on yks sun lemppareista, tai jos oon puhunu modern familysta kavereiden kaa nii lily ei nouse yleensä ykkösenä esiin, vaik huippu onki! =D ehkä phil vaa jyrää..

    nii ja hei tuli täs mielee, et sä taisit joskus hehkutella twin peaksii? mä jotenki olin aina tosi evvk sitä kohtaan, vaik atte kuinka yritti saada mut kattoo sitä jne, ei vaa vaikuttanu kiinnostavalta. sit katoin ekan jakson ehk pari kk sit mut olin edellee iha plaah.. NO! täl viikolla sit taas aten mieliks katottii ja mitä hittoo, mä oon ihan koukussa :D täähä on hyvä! et joku vuos piti kypsytellä ennen ku innostuin, haha… parempi myöhään ku ei milloinkaa :D (vink vink got.. ;D)

 13. Oh Modern Family on niiiiiiin hyvä! Minäkään en ole kyllä kaikille jaksoille lämmennyt yhtä paljon, mutta pääasiassa tykkään hurjana. Oma lempparini on Manny <3 Ja tietenkin Mitch ja Cam!

  Jos et ole katsonut Misfitsiä, niin se sitten seuraavaksi ihan ehdottomasti.

  1. NO JEP!!! :—D hahhaa se on kyllä paras sarja everr.

   Musta toi Misfits vaikuttaa aika teiniltä skins-tyyppiseltä sarjalta? Sitäkin kyllä paljon kehutaan mut veikkaan ettei skinsit oikeesti enää sytyttäis yhtään vaikka joskus katoin ne kaikki.

 14. Sähän tykkäsit Breaking Badista? Mä niin suosittelen sua katsomaan sellaista sarjaa kuin Banshee! Se kertoo vankilasta päässeestä miehestä, joka päätyy muutaman mutkan kautta seriffiksi kuolleen seriffin tilalle pikkukaupunkiin. Mä katoin pari viikkoa sitten ekan ja tokan kauden putkeen ja nyt ärsyttää odottaa vuosi seuraavaa. Lucas Hood on niin badass feikkiseriffinä, koko se kaupunki ihan kreisi ja juonenkäänteet ihan huippuja etenkin ekalla kaudella.

  1. Ohooo, jooo, tykkäsin hulluna! Yks parhaita sarjoja ever myöskin. Tarviipa siis googlaa tää ja kattoo traileria, kuulostaa hyvältä!!! KIITTI >:- )

 15. Gilmore Girls on mun ikuinen lemppari, ja sitä pystyy kattoo kerta toisensa jälkeen kyllästymättä. Samoin myös Supernatural (tai ainakin ensimmäiset tuottarit :–) ).
  Nyt oon koukuttunut Nashvilleen. Ja pahimpana guilty pleasurena on TOWIE (eli the only way is essex), joka on niin järkyttävää kuraa että se tekee siitä jo hyvän :D

 16. Eilen katselin netfliksin sarjaa, nimittäin Derek kertaistumalta! :D
  Aivan sairaaaan ihana sarja, suosittelen!! Ekan jakson lisäks kannattaa katsoo pari seuraavaa jotta pääsee sarjaan mukaan!

 17. Kannattaa katsastaa sellaset sarjat ku New Girl, Wilfred ja Workaholics! Itelle kolahtanu noi kolme aika kovaa. Mukavaa luettavaa tää sun blogis btw!
  Keep on keepin’ on!

 18. Oi True Detective! Matthew on noussu melkeinpä yheks suosikeista yllättäen. Enkä vieläkään sen sukunimeä osaa kyllä kirjottaa.. :D Ja kannattaa antaa Sherlockille mahdollisuus! Ite tykkäsin kovasti, oon kyllä brittidekkari nörtti :D Midsomerin murhat ja Poirotit on parasta mitä tiiän! :p