90’s kid

kauneus
16 kommenttia

Hahahaaa, kiitokset vaan Henriikalle – sun postauksesi ysärihiustyyleistä oli ihan mahtava! Tässä eräs ilta vältellessäni velvollisuuksiani (eli eilen tietty – mut mama, ei huolta, mun portfolio edistyy!! Pidin vain pientä luovaa taukoa…) päätin ottaa tuon postauksen haasteena ja testata parit kampaukset omaankin päähän. Tässä olisi lopputulos: 

Perusponnarit, uuuu jee! En usko että oon koskaan pitänyt hiuksiani ponnareilla, joten ei ihme, että olo on vähän hämmentynyt. Sen sijaan leteillä hiuksia on tullut pidettyä viime aikoinakin, viimeksi Sappeella lasketelessa kypärän alla! 

Jep, Henriikka on kyllä ihan oikeassa sen suhteen että ei auta hymyillä näillä hiuslookeilla. Näytän niin paljon uskottavammalta totisella naamalla kun päässä on mininutturat kummallakin puolella. 

Ja sit ne letit! Ehdottomasti tutuin ja helpoin, ha. Yleensä kyllä tuupeeraan tai teen leteistä muuten tuuheamman näköiset, nää tiukat näyttää pikkuisen säälittäviltä mutta ehkä just siks niin autenttisilta. Mites muuten noi autenttiset korvikset kanssa?

Tässä aattelin imitoida Henriikan ginger spice -lookia, mutten oikein tainnut onnistua… Nuo etuspagetit on ihan jäätävät, huhhhu!!!! 

No mutta mitäs, vikana tietty mun henkilökohtainen suosikki: Ida 12-weee!! Tykkään tästä lookista salaa, mutten todellakaan myönnä mitään. Koskahan on saparoiden aika for real?

Noniin, kertokaas suosikkinen (tai inhokkinne) ja bloggaajat pliis, tehkää omat variaationne Henriikan taidonnäytteistä, haluan niin tietää teidän lempparinne! Haastan Pajun, Tarun, Lindan ja Roosan postaamaan blogiin omat versionsa näistä valitsemistaan lookeista >:-) Omiakin lapsuuslemppareita saa toki keksiä! Bring it on, 90’s babes!! 

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Haha nuo on kyllä kaikki vielä sen verran tuoreessa muistissa, etten tiedä lähtisinkö julkiselle paikalle saparot päässä :–D Kymmenen vuoden päästä varmaan naureskellaan holkkinutturoille ;-)

  1. hahahaha no en mäkään, mutta pakko sanoa että odotan sitä hetkeä kun uskallan!! ja hei truu, holkkinutturat on kyllä vähän liian selkeitä mun makuun, niistä näkee heti että ne on tehty holkeilla :- D

 2. Voi ei :’D Kyllähän sitä kaiketi voisikin jotain vääntää. Itse en pienenä pitänyt mistään muusta kuin kuukauteen harjaamattomasta takkutukasta, pikkusiskon lemppari taasen oli kolme ponnaria päässä (kaksi takana, yksi keskellä ylhäällä) x).

 3. Nouuuu :–D mä tuun näyttää nii kauheelt etenki noiden etuspagettienkaa!! O-ouu mut kai mä otan haasteen vastaan!! :DD Suosikki on kyl noi kaks nutturaa, oon joskus yrittäny lähtee uloski sellastenkaa mut ei kuitenkaa sit pystynyt :DD Vikat saparot sopii sulle myös forreal!!

  1. HAhshshhaa :D no kato tota mun kuvaa, ei oo sekään hehkeimmästä päästä!! kaikkii ei oo pakko toteuttaa, mut mä nyt jo tiiän että saparot sopii sullekin!!!

 4. eikä kuin hauska postaus!! mulla oli _aina ala-asteella saparot, mut jotenki sen jälkeen ei oo tullu mieleenkä laittaa semmosia :-D

 5. Pää täyteen pikkulettejä toimi myös vielä ysärin ja 2000-luvun vaihteessa :D tai toimi ja toimi – ainakin niin kuviteltiin. Tietysti niistä piti saada vielä niin ohkaisia kuin mahdollista ja äiti letitteli niitä päähän sen kymmenen tuntia ja luonnollisesti turhautui, kun halusin letit pois kutittamasta herkkää päänahkaa kahden yön jälkeen :—-D

  1. Ahahahaahh I KNOW mä niin voin kuvitella ton tilanteen :’- D hahaha vvoi kumpa joku tekis mulle pään täytee pikkulettejä, ah mikä nostalgia!

 6. ahahaha!! huomasin tän haasteen vasta nyt x——D siis mä vähän veikkaan etten onnistu näyttämään yhtä söpötä jäätävine saparoineen mutta mä voin kokeilla, innostuin kyllä tästä ideasta aika paljonkin!! munkin suosikki on nuttura-ida<3