Bloggaajat TAMPERE

lifestyle
27 kommenttia

Kaipaan teidän jeesiä – keräilen taas listaa tamperelaisista bloggaajista. Oisko heittää pari vinkkiä? Ilmianna oma tai tutun blogi, ihan mistä tahansa kategoriasta! Eniten oon pihalla mama- ja perheblogien suhteen, joten niitä saa suositella erittäin mielellään :-D Kontaktoin tässä kevään mittaan bloggaajia myyjiksi Tampereen Muotikirppikselle ja MiniMuotikirppikselle (samanlainen tapahtuma kuin Muotikirppis, mutta keskittyy tyylikkäiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntiin) ja laitan tiedotteita menemään, jotta tamperelaiset bloggaajat tietävät mitä täällä tapahtuu – ja sitä varten mä tarviin niitä blogivinkkejä! :-) Tuo Muotikirppis-viikonloppu on meinaan ihan mainio hetki tavata muita tamperelaisia bloggaajia. Ja ei haittaa vaikket olisi tamperelainen – myös lähialueen bloggaajat hyväksytään vinkkeihin! ;-) 

Olen käynyt tämän postauksen kommentit jo läpi, mutta osa bloggaajista on muuttanut ja veikkaampa että uusiakin blogeja on syntynyt. Ei siis niin väliä onko blogisi/ystäväsi blogi mainittu jo tuolla edellisessä postauksessa.

Ainiin ja vinkiksi KAIKILLE bloggaajille, pistäkää nyt ihmeessä sähköpostiosoitteenne sivupalkkiin, ihan superraivostuttavaa jos sitä ei löydy mistään! :-D Saattaa mennä monet yhteistyöehdotukset ohi jos yhteystietoja ei löydy. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Minun blogini kuuluu lähinnä varmaan tuohon mama-blogeihin, http://liliaiti.blogspot.fi/ Asumme nyt Tampereella ainakin tämän vuoden, mutta mikäli viihdytään niin jäämme pidemmäksikkin aikaa. Kirppis kiinnostaisi kovasti, varsinkin lastenvaatteita minulta löytyy paljon :)

  2. Yksi osa-aikatamperelaisesta kokoaikatamperelaiseksi kesällä muuttuva musabloggaaja täällä MORO.

  3. Olen 400 m aitajuoksija Tampereelta. Kirjoittelen elämästäni huippu-urheilijana, harjoittelusta, ruuasta, matkustamisesta, kropan kanssa taistelusta ja kaikesta, mitä tähän omaan arkeen kuuluu :) Hyvinkin rehellistä tekstiä, asioita sen suuremmin kaunistelematta.

    http://www.nooratoivo.blogspot.com