AMERICAN APPAREL RIDING PANTS

muoti
18 kommenttia

Esittelyssä mun kevään lempihousut!! Ei suinkaan johdu siitä että a) ovat superjoustavat ja mukavat jalassa b) mun kaikki mustat farkut on puhki tai lähes puhki c) ovat just sopivan pituiset ja se on kuulkaas ihme se. En tiedä onko mulla koskaan ollut oikean pituisia farkkuja….?  Eniveis; tässä on mun lempipääntsit. Näin yhdellä tyylikkäällä tytöllä tämmöiset Barcelonassa viime kesänä Carlsbergin salabileissä, jonne eksyttiin ihan vahingossa. Mietin silloin että noiden on pakko olla American Apparellilta, mutta en tiedä miksi en siellä käynyt testaamassa näitä vaikka liikkeitä ois Barcelonasta löytynyt kyllä. Netistä en uskaltanut tilata (kuka uskaltaa tilata housut netistä? huh mitä hc-meininkiä) sovittamatta, mulla kun ei ollut mitään tietoa näiden mitoituksesta tai kokopolitiikasta.

Sit tuli reissu Lontooseen ja kappas, saisin housut kaupasta hippasen halvemmalla mitä netin kautta tilattuna. Ostopäätös oli aika nopeesti tehty, kun housut istuivat kuin hanska ja eivät olleet lahkeista liian pitkät. JUHUUU!

Lahkeet on valmiiksi ”kääritty” ja housut just sopivan pituiset 159cm pituiselle. Ei siis mitkään pitkien tyttöjen pääntsit tällä kertaa – se Barcelonassa ihailemani tyttö oli sekin aika lyhyt. Näissä on myös hullun korkea vyötärö mikä on pelkkää plussaa, vaikka toistaiseksi oonkin mennyt aika pitkiä paitoja yhdistämällä. Kai mulla on joku ”LEGGINGS AREN’T PANTS” -trauma vaikka nykyisin mun motto vois mieluummin olla ”IF WEARING LEGGINGS AS A PANTS IS WRONG, I DON’T WANNA BE RIGHT!!!”

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Uu tykkään näistä! Mulla on kans vaikeuksia löytää sopivan pitusia housuja – lyhyet jalat ja leveä vyötärö ei ole se helpoin yhdistelmä. Zarasta oon tosin löytänyt kaikki sopivat housut, kantsii tsekkaa niitten ’legginsi’valikoima myöskin :–)

  Pakko vielä kommentoida sun hiuksia. Vitsit, miten ne onkaan kasvanut. Tykkään suuresti!

  1. Uulalaa, kiitos! :–) Ja hei joo, mäkin oon löytänyt Zarasta hyviä legginsejä, mutta sielläkään farkut ei istu kun en saa peppuani niihin ängettyä XDD mutta legginsit on siellä kyllä kans fiksun mittasia!

   UUU, kiitos!! On ne kyllä aika paljon joo, onkohan siitä vasta 1,5 vuotta kun mulla oli polkkatukka?

 2. Mulla oli tollaset beigen väriset ratsastushousut kun mä olin ehkä n. 6-vuotias, taisin siis olla tyylikäs eskarilainen ja aikaani edellä tän muotivillityksen kanssa, heh :D Ja mäkin oon aikamoisen pikkuinen niin nyt ehkä melkein pitäis tilata, himottaa sen verran paljon!!

  1. Hhhahah hei arvaa mitä, äiti soitti mulle tänään ja sanoi että ”hei sun pitää vastata blogissa sille yhdelle tytölle että sullakin on ollut sellaiset beiget ratsastushousut!!!!” :-D ja kuulemma just ehkä ton ikäsenä tai ekalla. Muistan kyll kanssa ne, en yhtään muista tykkäsinkö niistä silloin!?

   JOOO! Superhyvän mittaset, kerrankin! Ja hei, eiks noitakin saa vaaleina?? ;–)

 3. no huh! näyttää kyl super hyvältä sun päällä! sun hiukset näyttää myös aivan ihanilta näissä kuvissa <3

  1. KIIITOS, ihana!:–D kerrrankin olin jaksanut vähän kihartaa niitä edestä, kiva että sen huomas hihi!

 4. Mulla on taas ongelmana housujen kanssa leveähkö lantio ja kaposet nilkat, joten super slimit ei ikinä oo mitenkään sopivat. Joten oon tykästyny eniten farkkulegginseihin, joissa on kuitenkin taskut ja legginsseihin muutenkin. Vaikka mullakin on LEGGINS ARE NOT PANTS – traumat.

  1. No uskon!!! Tosi ärsyttävää jos farkut on liian leveät tai löysät nilkoista, vaikka muuten istuis. Farkkulegginsit on kyllä tosta syystä niiiiin hyvä ratkasu. Ootko koettanu Gina Tricotin Cornelia-mallia? Se on tosi kapee nilkoista ja sitä saa alkaen koosta 23 – en tiedä miten se menee lanteikkaalle mut siinä on kerrankin tarpeeks kapeet lahkeet!

 5. Hieno pylly Hermanni!!!! ^____^ juuh miekin haluan discopantsit, niin harmillista, kun en niitä päässyt niitä NZ:ssa katsastamaan………….. -.- -.- tekisi mieli tilata ne netisä uhkarohkeasti, sillä ulkomaanmatkoja ei ole lähimain tulossa. Noi on kyllä tosi hienot!! Kelpais kanssa mulle, varoitus vaara, tulen joku päivä kylään ja yritän ängetä ne päälleni n______n!!

  1. KIIIITTI KEHUISTA KAKE ^________^ No mie tiiiiiän, sun pitää vihdoin hommata ne!! Saat kyllä testaa noita, noi on huikeen mukavat jalassa, ainoo vaara on camel toe -vaara. Hohohohoo mutta niin vissiin kaikissa tuollaisissa housuissa, olen kuullut semmoisia huhuja.

 6. ei nuo sun pökät nyt sillailla näytä legginsseiltä, kangas kun on aika paksun näköistä ja on vetoketju ja kaikki. kivalta näyttää :- ) traumaattisempia ne semmoi ihan perustrikoolegginssit oli, mistä hohti alushousut läpi yms :– D
  haluisin kanssa kauheesti jotkin discopäääntsit tms, kun ei tuo perberi farkkuihin mahdu… ehkä ne jostain vielä löytyy !

  1. No siiiis joo, ikno, onhan noissa onneks tosi paljon eroja :D mut näissäkään ei oo takataskuja mikä ehkä on aika iso ero yleensä aina housuihin. HEI kuule nää tai discopääntsit on just hyvät jos perberi ei mahdu farkkuihin, nim. kokemusta_on__1991!!!!!!!

   HEEI laitan sulle ihan pian mailia muutes, jäi vähän hommien hoitaminen kun olin viime viikon kuumeessa :-s

 7. Vau mitkä pöksyt! Superhienot!

  Kehtaako kysyä, minkä koon omistat? Haluan tollaset NIIN paljon, mutta 170-senttisenä vähän kuumottaa ruveta tilaamaan :–(

  1. JEE, kiitos!! Noi on xs, eli varmaan ois vähän lyhkäset sulle tuossa koossa. Oisko AA:n sivuilla jotain kokotaulukkoa?:-o