MUOTIKIRPPIS & MINIMUOTIKIRPPIS

muoti
Jätä kommentti

Toivottavasti kukaan tamperalainen tai lähistöllä asuva ei ole välttynyt kuulemasta Muotikirppiksestä ja tänä vuonna ekaa kertaa järjestettävästä MiniMuotikirppiksestä? Kumpikin tapahtuma, ja näin ollen kaksipäiväinen kirppisviikonloppu alkaa hiljalleen lähestyä, joten lienee syytä muistutella ja infota koska myyntipöytien varaus alkaa. Mä oon ihan innoissani jo pakkaillut myyntikamoja kasaan!!

MiniMuotikirppis järjestetään Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 17.5. klo 11-16 ja Muotikirppis heti perään sunnuntaina 18.5. klo 11-16. Alla lisätietoa molemmista, ensin Muotikirppiksestä:

Muotikirppiksellä pääsee siis joko myymään tai ostamaan upeita, tyylikkäitä ja hyväkuntoisia vaatteita. Myyjinä on mm. tamperalaisia bloggaajia ja muita tyylikkäitä tyyppejä. Ihanina mainoskasvobloggajina toimii tänä vuonna Anna, Linda, Nelliina, Noora ja minä. Tänä vuonna  Muotikirppiksellä on varattavissa kahdenlaisia pöytäpaikkoja, SUPER-pöytiä ja normi-pöytiä. Pöytien varaus (PISTÄ YLÖS KALENTERIIN!) alkaa perjantaina 11.4. klo 10 SUPER-pöytien varauksella ja jatkuu niin kauan kuin SUPER-pöytiä riittää. Normipöytien varaus alkaa siitä vajaan viikon päästä torstaina 17.4. klo 10. Alta näette pöytäpaikkojen keskenäiset erot:

Sekä Super-pöydissä että normi-pöydissä on samankokoiset pöydät, mutta kun normipöytiin ei kaikille riitä rekkipaikkoja, on Super-pöydän varanneille kaikille varattu rekille paikka (rekit ja henkarit tuodaan itse). Lisäksi Super-pöydät on parhailta mahdollisilta paikoilta (käytävien päädyt, bloggaajien vierestä, yhteistyökumppanien vierestä) ja jokainen Super-pöydän varannut saa itselleen ihanan LivBoxin!

Kumpiakin pöytäpaikkoja on tietysti rajoitetusti, joten kantsii olla nopea – viime vuonna pöydät varattiin loppuun alle kahdessa tunnissa! Pöytien varaus tapahtuu tapahtuman Facebook-sivujen kautta – laitamme sinne tuolloin klo 10 kumpanakin varauspäivänä linkin, jonka kautta varaus suoritetaan. Kerralla voi tehdä varauksen yhdestä pöydästä, mutta mikään ei estä pöydän jakamista kaverin kanssa :-)

Ja sitten MiniMuotikirppikseen, joka järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa! Idea MiniMuotikirppikseen lähti viime vuoden kävijöiden toiveesta :-) MiniMuotikirppiksellä vanhemmat voivat myydä ja ostaa tyylikkäitä ja hyväkuntoisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita.

 Toteutamme MiniMuotikirppiksen yhteistyössä Kideblogien kanssa ja sen lisäksi mukana ovat hurmaavat Hunajaista-blogin Riikka ja Magicpoks-blogin Maj. Kideblogeista edustamassa on Evelina Kultahippu-blogista, Iina But I’m a human, not a sandwich -blogista sekä Helia Äitiyshousut-blogista

Myös MiniMuotikirppiksellä on tarjolla kahta erilaista myyntipaikkaa – Super-pöytiä ja normi-pöytiä :-) Muuten tasan samat yksityiskohdat ja erot keskenään, mutta LivBoxin sijaan Super-pöydän varaajat saavat itselleen sertifioitua luonnonkosmetiikkaa – NAFHA tarjoaa jokaiselle Super-pöydän varanneelle tuotelahjan.

Lisätietoja, pöytien varauslinkit, kysymykset, inspiraatiot ja muu tapahtumiin liittyvä löytyy Facebookista. Sivuja voi ymmärtääkseni lukea vaikkei Facebookiin kuuluisikaan, joten KLIK KLIK:

 Muotikirppis Facebookissa
 MiniMuotikirppis Facebookissa

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.