Valtteri Festival / Juhannus Tampereella

musiikki
5 kommenttia

* Yhteistyössä Valtteri Festival

Hups, nyt hypätään aika pitkälle eteenpäin, nimittäin juhannukseen! Joko tiedät mitä teet juhannuksena? No en minäkään! Mutta jos satun olemaan Tampereella, tiedän mihin suunnata. Tullinaukiolla, ihan naapurissa siis, järjestetään Valtteri Festival, juhannuksen kivoimmat kaupunkijuhlat!

”20.-21.6.2014 Tampereen Tullinaukiolla, Tullikamarin Pakkahuoneella, Klubilla, Telakalla, Bengol Curryssä ja Bar Passionissa järjestettävä Valtteri tuo juhannustunnelman kaupungin keskustaan. Päiväohjelma juhannuskuntoon viritetyllä Tullinaukiolla on ilmaista ja ikärajatonta: mm. elävä musiikki ja sauna lämmittävät ihmiset illan maksullisiin, vain täysi-ikäisille suunnattuihin keikkoihin.”

Illalla ohjelmassa on ihan mahtavia keikkoja. Esiintyjinä on monta omaa suosikkia: Iisa, Scandinavian Music Group, Pariisin kevät, Risto ja muita ehdottomasti näkemisen arvoisia esiintyjiä joita en ole vielä kuunnellut hirveästi, mutta joista voisin pitää. Mainittakoon mm. Olavi Uusivirta ja Laura Moisio. Kaikki esiintyjät näkee TÄÄLTÄ. Omat suosikkini esiintyvät sekä perjantaina että lauantaina, mutta onneksi lipunhinnat eivät huimaa päätä – kahden päivän passi opiskelijalle kustantaa 50€ ja jos tahtoo vaan toisena päivänä keikoille lysti maksaa 30€ (ennakkoon).

Ei voi kuin todeta, että onpa siistiä että Tampereella tapahtuu, ilahduttaa kovasti nämä paikalliset siistit tapahtumat. Tänä vuonna Tullinaukiolle kohoaa myös juhannussauna ja palju Valtteri festivalin ajaksi, miten hauskaa! :-D Onko joku teistä ollut Valtterissa viime juhannuksena? Jos en lähde mökille, niin minä tuun tänne. 

Lisätietoja tapahtumasta täältä: http://www.valtterifestival.fi/

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Nyt onkin paljon kaikenlaisia tapahtumia juhannukseksi. Saa nähdä, mihin suunnataan :)

    1. Hahaa, mulla ei oo varsinaisesti mitään vielä! Tykkäisin vaan niin paljon olla rauhassa jossain poissa keskustasta mutta jos jään keskustaan niin vitsit tää ois hyvä!

  2. Joo-o, tulisin ainakin Pariisin Kevättä töllöttämään, mutta eipähän ikä taas riitä…