Koskikeskuksen JC:n avajaiset torstaina 10.4.!

muoti
16 kommenttia

Yhteistyössä: JC Koskikeskus

Olin vähän ihmeissäni kun muhun otettiin hetki sitten yhteyttä Koskikeskuksen JC:stä avajaiskemuihin liittyen – avajaiset, mitä, missä?! Mitä multa on mennyt ohi?! Oon käynyt pari viikkoa sitten pyörähtämässä JC:ssä eikä silloin liikkeessä ollut mitään erikoista….. Mutta jep, kyllä! Koskarin JC on remontoitu aivan hetki sitten ja pakko sanoa että siellä näyttää nykyisin tosi hyvältä! Liiketila on paljon avarampi mitä ennen ja jotenkin kansainvälisemmän ja raikkaamman näköinen. Farkut on esillä fiksusti ja musta tuntui että tyttöjen vaatevalikoima oli parantunut – siellä oli vaikka mitä kivaa mekkoa, puuvillaneuletta, bomber-takkia ja upeat farkkuhaalarit.

JC on aina ollut ilahduttava liike farkkuasiantuntemuksen lisäksi myös siitä syystä, että liikkeestä saa pieniä kokoja. Crockerin ja size 8 needlen -merkin valikoimista löytyy usein myös xxs-kokoa ja farkkuja saa jostain malleista myös koossa 23. Ja ainakin yhdistä farkuista oli saatavilla myös lahjetta pituudella 30! Mulle ainakin tarvii lyhentää 32-pituisen farkut aina, tai sitten saan käännellä lahkeita kymmenisen senttiä :-D 

Tämän vuoksi arvostan JC:n ilmaista farkkujen lyhennyspalvelua paljon. Kaikki farkut, mitä oon ikinä JC:stä ostanut, on aina lyhennetty sopivamman mittaiseksi tosi onnistuneesti. Mulla kävi tuuri, kun mun uudet farkut kavensi liikkeen farkkuvastaava, joka kuulemma peittoaa muut tuossa hommassa. Tässä ne valkkaamani farkut sitte olisivat in action! JC:n omaa merkkiä, Crockeria. Siitä onkin muutama vuosi kun mulla on ollut Crockerit!

farkut – Crocker  (JC) *, neulepaita – Crocker (JC) * kengät – Vagabond, hapsulaukku – Asos

Malli on Crockerin POW HIGH dark blue denim -sävyssä. Testailin parit farkut läpi, mutta mua miellytti eniten nämä tummansiniset. Oon hiihdellyt koko talven mustissa ja jotenkin kesäisin sitä kaipaa edes pikkuisen väriä – olkoonkin sitten tummaa väriä :-D Ammattilaisen avustuksella sopivat farkut löytyivät hetkessä, sillä ammattilainen osasi vinkata eri pesujen ja kankaiden kokoeroista, ettei tarvinnut itse miettiä miksei toisista samanmallisista farkuista menekään sama koko jalkaan. Neulepaita on ihan superihana, voin niin kuvitella yhdisteleväni tuota kesällä vaikka minkä kanssa. Neule on muuten 100% puuvillaa, eikä mitään akryylihöttöä – pisteet siitäkin JC:lle. :-) Moni muukin neule myymälässä näytti olevan kunnollista luonnonmatskua. 

Mutta kuten jo postauksen alussa totesinkin, uudistunut JC Koskikeskus viettää avajaisiaan torstaina 10.4. klo 19-21! Tuolloin paikan päällä on mm. dj viihdyttämässä vieraita, erinomaista tarjoiltavaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Illan aikana on myös huikeita tarjouksia, jotka ovat tietenkin voimassa vain tuon parin tunnin ajan, joten kannattaa mennä kurkkaamaan!! Tapahtumaan voi ilmoittautua Facebookissa, mutta se ei ole pakollista. Voisinpa olla itse paikalla, tekis nimittäin mieli ostaa nämä samat farkut mustina, sen verran hyvältä ovat parin päivän käytössä tuntuneet. Just kun Tampereella ois jotain ihan superkivaa, meitsi on Helsingissä… no ei auta, menkää te tekemään mahtavia löytöjä ja fiilistelemään uudistunutta liikettä!! ;–) Mitäs tykkäätte asusta? Ei oo ainakaan kokomustaa tällä kertaa! Kevät-Ida vauhdissa.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiiitos!!! Toi neule on hirmu nätti, noita oli muuten myös toppeina ;-)

  1. Hahahaha, heti kun tää on parantunu, ehkä viikonloppuna!:-D

 1. Ihana asu!! Oot ihan ybersöpö<3 Tuo neule kelpaisi mullekin vaikka heti. Onneksi mulla on yksi vähän samantyylinen, tosin vilukissana en kyllä vielä uskalla laittaa sitä päälle… Helsingin merituuli hrrrr.

  1. No äää, kiitos!! <3__<3

   Ja joo, en mäkään tolla kyllä uskaltanut ilman että mulla oli tossa neuletakki päällä. Mulla ei oo mitään vaaleeta yksinkertaista toppia mikä sopis tonne alle, pitäis hommata semmonen - musta ei näytä hyvältä D:

 2. toi neule on tosi kaunis :– ) pyörähdin jc:ssä itseasiassa tänään ja oli kyllä fresh !

 3. Yhyy, taas tuun kommetoimaan tosta laukusta mutta mä en kestä. Se on vaan upea :D Crockerin farkut on muuten yleensä tosi hyviä, muutamat oon omistanu, eikä kyllä petä.

  1. Hahaha voi ei, kurkkaa onks noita vie asoksella? Sillähän siitä pääsee >:– D

 4. Oi tykkään tästä kevät-Idasta tosi paljon! Vähän sellasta vintage-henkeä, mut liiaksi :P

  1. Hahaa, ihana! :-D Totta, vähän tommosta vintage-henkisyyttä joo, aika kiva kyllä että kerrankin en oo päästä varpaisiin mustassa…

 5. Neule on mitä kaunein ja asu ihan täys kymppi muutenkin, vau! Täytyy ehkä suunnata katsomaan tarjontaa välittömästi.