pieniä kauniita asioita

kauneus, lifestyle, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

Musta on hassua jos joku on sitä mieltä, ettei ne pienet kivat jutut arjessa hetkauta suuntaan tai toiseen – mä en voisi enempää olla eri mieltä! Just niillä pienillä, kivoilla ja kauniilla asioilla on eniten väliä. Vaikka joku päivä olis ihan sairaan raskas voi joku ihan pieni juttu piristää superpaljon. Tässä muutamia viime viikkoina piristäneitä pieniä ihania juttuja. Yhden tänään piristäneen ison (ja todella odotetun) jutun voitte käydä vaklaamassa Instagrammin puolelta ;–) 

Zuii-kuvauksista kotiinviemisiksi saadut kukat kestivät ihan älyttömän kauan. Ruusun terälehdet näyttävät kauniilta (ja tuoksuvat!) myös kuivina lasikipossa.

Lempikorut: klassiset helmikorvikset (vaikken ehkä pitäisi itseäni klassisena helmikorvakoru-tyttönä muuten, mutta enpähän mä ole ennenkään perustanut liiallisesta genre-ajattelusta), minimalistinen kultasormus ja ihanan siro delfiini-ranneketju. Helmikorvikset ja sormus ovat äidin tekemät ja ranneketju saatu kummitädiltä – jos en ihan väärin muista.

Hyvä valkoviini! Kysyin Alkon myyjältä kukkaisaa valkoviiniä, sillä se on sellainen ominaisuus joka on jäänyt mieleen hyvistä valkkareista. Tämä oli oikein hyvä, mutta jatkan vielä tosi hyvän etsimistä.

Ihanan sävyinen kynsilakka! Muistaakseni Coquette, jos en ihan väärin painanut sävyn nimeä mieleeni – Kure Bazaarin siis, kuten kuvasta näkyy. Näissä luonnollisemmissa kynsilakoissa on ihan huimasti potentiaalia. Alle kympin kynsilakkoihin tottuneena hinta hieman kirpaisee, mutta jos luonnollisuus on suuri kriteeri, on tässä tosi hyvä vaihtoehto taviskynsilakoille. Näitä saa mm. Lumosta Tampereella.

Yksi erittäin iso ilo on se, miten ahkerasti olette vastailleet mun lukijatutkimukseen! TUHAT pusua teistä jokaiselle, kiitos!! Vastailla voi yhä TÄÄLLÄ, jännittää mitä sieltä selviää, tsih. Ja hei, käy huikkaamassa jotain edellisen postauksen kommentteihin jos tahdot osallistua arvontaan kyselyyn vastattuasi. Ihanaa viikonloppua beibet!

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. En ole sinullekaan tainnut hirveästi kommentoida oikeastaan yhtään mitään (johan piti kierrellä), mutta haluaisin nyt näin aamulla sanoa miten hyvälle tuulelle teit tämän yövuorolaisen tällä postauksellasi !
    Ihan totta, että ihmisten pitäisi osata nauttia elämän pienistä hetkistä suuresti ! Muutenkin postauksesi ovat usein sellaisia, että tulee jollain tavalla hyvä mieli tai herätät ajatuksia teksteilläsi.
    Olet minulle ”uusi” bloggaaja, en ole kauaa lukenut blogiasi, mutta aion jatkaa blogisi lukemista ehdottomasti ! :)
    Kiitos paljon ja hyvää sunnuntaita sinulle !

    1. Voi kiitos, tulipa ihana fiilis tästä kommentista!! Ihanaa että samaistuit. Musta on tärkeää nauttia pienistä jutuista, muuten saattais tuntua välillä aika raskaalta ja turhauttavalta.

      Vitsit miten kivasti sanottu!! Blogi on kyllä semmoisten kivojen juttujen tyyssija, ei tänne tee mieli purkaa mitään harmeja tai ärsytyksiä. Mahtavaa että olet eksynyt tänne :-) Ihanaa sunnuntaita sullekin<3!!

  2. Hei, ihan ekaks haluan sanoa, että tää uus ulkoasu ja muu blogiin liittyvä navigointo on aik asuper hyvän näkönen! Heti meni löytää tosin kommentointi-nappi, mutta kyllähän se sitten sieltä löytyi :)

    Yhden viinivinkin voin antaa, vaikkakaan ei ehkä täytä tuota kukkaisaa vaatimusta. Ehkä enemmänkin paahteinen ja voinen. Tulee jenkeistä eikä kylläkään taida olla luomu. Hintaa Kungfu Girl -pullolla on n. 15€. Kannattaa kokeilla, lasillinen kylmänä on aikas hyvä :)

    1. KIIITOS! mietin kans että onkohan toi kommentointi helppo löytää, kun se ei enää oo postauksen alapuolella mikä ois tavallaan loogisin ja totutuin… mut hyvä että löyty! :-*

      heeei Kungfu Girliä on suositelleet muutkin. Aika jännä kuvaus, voinen? En usko että oon aiemmin maistanut tuollaista, kiinnostaa kyllä! :-D Ei kai ole makeahko kuiteskaan? Kiitos vinkistä, tämä pitää taas pitää mielesssä!

  3. Heips, enpä ookkaan vielä kerenny tulla onnitteleen uudesta blogimuutosta. Näyttää siis tosi hyvältä ja tosiaan paljon onnea uudelle tielle (-:! Täällä kyllä pysytään mukana!
    (hehee kokeilin muuten tässä viime viikolla sun reseptillä kikhernepihvejä ja lähiaikoina lähtee testiin spelttipizza, kiitos siis tuhannesti näistä ruokaresepteistäkin, on ollut aika buenoo matskuu! :-D)

    Samaistuin kans tähän tekstiin. En ainakaa ite mitenkää jaksais stressaavia ja kiireisiä viikkoja jos ei välillä pystyis ihastelemaan arjen juttuja. Miks sitä muutenkaa koittaa ettiä aina niitä kivoja juttuja kaukaa ja hankalasti, kun tästä läheltä ja kaiken tavallisen keskeltäkin löytyy vaikka mitä. ;-)

    1. heeeei kiiiiitos ihana!! :–) <3 mahtavaa kuulla!!

      ja HEI JES, parasta!! Ruoka on hyvää ja hyvän ruuan jakaminen ilahduttaa - varsinkin tälleen reseptimuodossa kun ei blogin kautta muuhun pysty hehe :-D

      Ja jep, aattelen ihan samalla tavalla. Omasta arjesta löytyy kyllä niin paljon kivoja yksityiskohtia kun viitsii vähän tarkkailla. :-*

    1. Heippa!! Ei oo vielä, itseasiassa tänään olis tarkoitus arpoa se :—)

  4. Tämmöset söpöt pienet jutut on just parhaita! Mä olin jopa naurettavan innoissani, kun tuunasin pääsykoemuistiinpanoja varten vihon ihan ybersöpöks vaaleanpunaiseks ”toteuta unelmasi”-vihoks ! :D