AUSSIE blog awards 2014

muoti
15 kommenttia

Ihana miniloma takana! Torstaista lauantaihin hengailtiin Helsingissä ja vaikka mulla oli monia työjuttujakin hoidettavana, tuntui reissu minilomalta. Ihanaa hylätä arki hetkeksi, syödä muiden valmistamaa ruokaa ja nukkua upottavan pehmeässä sängyssä, jonka joku muu petaa.

Yksi reissun syistä oli perjantai-iltana vietetyt Aussie Blog Awardsit. Olin tokaa kertaa ehdolla (ekan kerran vuonna 2012 Aussome & Unique -kategoriassa), tällä kertaa eri kategoriassa mitä viimeksi – lifestyle-kategoriassa, jonka voiton vei tänä vuonna Musla superkauniilla blogillaan. Tuo on yks mun uusimpia suosikkeja, käykääpä tutustumassa jos ei ole vielä tuttu.

Dress – COS / clutch – Vero Moda (gifted)
wedge ankle boots – Vagabond (gifted) 

Maj-muru nappasi musta ja Taavista asukuvat, ei jaksettu jonottaa kuvausseinälle pönöttämään… :-D Anteeksi superkehno tatska-sensuuri, haluan esitellä sen ensin kunnolla ennen kuin se alkaa vilahdella puolikkaana asukuvissa.

Mulla on päälläni uusi ihana mekko COS:sta. Lähdin Helsinkiin ilman kunnollista gaala-asua, koska mun vaatekaapissa ei yksinkertaisesti ollut yhtään mitään. Voin luvata ettei tämä ollut sellainen perinteinen länsimaalaisen tytön ”täysi vaatehuone eikä mitään päällepantavaa” -ongelma, vaan mulla ei todella ollut kaapissa mitään juhlavampaa siistiä vaatetta. Yksi mun kauneimmista mekoista on mulle nykyisin liian suuri ja kaikki muut juhlavemmat mekot on tosi kesäisiä – valkoisia tai kermansävyisiä. Uudelle mekolle oli siis perusteltu kolo mun vaatekaapissa ja lisäksi tämä mekko on ihan täydellinen mun tarpeisiin – menee kesät talvet sukkiksilla tai ilman. Ei tarvi kaverikseen mitään ihmeellisiä asusteita koska juju on tuossa nätissä leikkauksessa. Gaalassa näkyi upeita asuja arkisemmista tennariasuista pitkiin maximekkoihin. Pukukoodia oli siis tulkittu ilahduttavan vapaasti.

Mitäs te tykkäätte mekosta? Minimalisti mun sisällä hihkuu riemusta, haha :-D

*translation: This is what I wore at Aussie blog awards 2014. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aivan upea mekko ja söpö pari ^^

  Tämä ei nyt tähän postaukseen oikeestaan liity mitenkään, mutta kun tunnut tietävän enemmän tosta luonnon kosmetiikasta, ni mulla olis kysymys. Satutko (tai joku lukijoista) tietämään Oulusta jonkun kaupan, joka myis 100% teepuuöljyä miellään isommissa kuin 10 ml:n purkeissa. The Body Shopin teepuuöljyä oon jo käyttäny, mutta se ei ole mulla kauheen riittoisaa ja muutenkin mun nassuun pitäis vähän ärtsympää seosta laittaa.

  1. Ihana kiitos<3!!

   Ja hei hmmmm, oulusta en tiiä kyllä yhtään mitään kauppojen suhteen - onks siellä Ruohonjuurta tai Sokosta? Oon ostanu Sokokselta joskus teepuuöljyä mut ei se tainnu olla paljoa tota 10ml isompi... Se Body Shopin on ihan ylihinnoteltua. Jos kehtaat netistä tilaa nii tämmöset löyty nopeesti 30ml:

   http://www.feelunique.com/p/Aveda-Tea-Tree-Oil-30ml

   http://www.feelunique.com/p/Australian-Bodycare-Tea-Tree-Oil-30ml (tätä oon ite tilannu, tosi riittoisa ja hyvä!)

   http://www.feelunique.com/p/JASON-100-Certified-Organic-Tea-Tree-Oil-30ml (mut tää esim ois luomua…. ja halvempi!?)

 2. Mekko on ihana, mutten aivan ymmärtänyt tuota perustelua sen ostamiselle, mekkosi olivat valkoisia ja kermanvärisiä eikä se käynyt päinsä, joten ostit kermanvärisen mekon? :D

  1. No siis joo :-D hahha. Ne on olkaimettomia ja ihan sellaisia tositosi vaaleita, tää on oikeasti enemmänki haalean vaaleanpunainen tai sellainen herkkä lohenpunainen – kuvat on vähän ylivalottuneita ja tää mekko ei oo yhtään niin kesäinen mitä ne mun omat ;–)

 3. Hahaha eikös tämä uusikin mekko ole tosiaan aika vaalea ja kermansävyinen;) Nätti on jokatapauksessa!

 4. Hei kiitos tosi paljon! Sokosta ei löydy eikä tietääkseni Ruohonjuurtakaan, mut taidan kurkkia noi nettikaupat ja tilailla sieltä. :)