Lumileopardi

muoti
23 kommenttia

leopard dress – size 8 needle, JC (gifted) / suede biker jacket – JC 
boots – Dr. Martens / earrings – aWa design 

Tykkään kovasti tuon leopardimekon yksinkertaisuudesta ja tyylitellystä leopardikuosista. Muutaman vuoden vanha mokkanahkatakki sopii sen kaveriksi – sekä mekko että takki JC:stä, mekko saatu avajaishumun yhteydessä – ootteko jo käyneet kurkkaamassa Koskarin uusitun JC:n?

Mä oon niin ihastunut niihin Crockerin farkkuihin, että oon aatellut ostaa samanlaiset mustinakin. En tiedä mikä siinä on, mutta mun käytössä on se ja sama ostanko satasen Nudiet vaiko Ginan kolmenkympin farkut – molemmat menee rikki vuodessa ja itseasiassa Ginan ohkaiset farkut kestivät vielä huomattavasti Nudieita pidempään. Ärsyttää maksaa paljon housuista, jotka menee noin nopeasti rikki. Vaikka Nudiet onkin lähtökohtaisesti paljon eettisempi valinta, ei ole kovin eettistä joutua ostamaan uudet farkut kerran vuodessa. Ainakaan minusta! :-D Vai kuinka kauan teidän farkunne kestää käytössä?  Olen siis kuluttanut puhki jo kolmet Nudiet, kahdet mustat ja yhdet siniset – tästä ei tuu yhtään mitään!! Ginan farkut kesti puolitoista vuotta mutta nyt nekin joutaa kenkälankkausräteiksi ja sitten roskiin… Saas nähdä miten kauan nämä Crockerit kestää.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulla on bikbokin farkut jotka on ihan parhaat! Ne on kestänyt nyt 1,5 vuotta, ei ole venyneet yhtään eikä mitään käytönjälkiä jälkiä kauheasti. Ja ne mun mielestä tehdään Euroopan sisällä ne farkut. Suosittelen!

  1. Ohooo, aika siistiä jos vieläpä tehdään Euroopassa! :- O Kiitos vinkistä, oonkin joskus ollu huomaavinani että siellä ois korkeeta vyötäröö jne.

 2. Mä oon käyttänyt nyt kolme vuotta samoja weekdayn farkkuja eikä ne oo kuluneet miksikään. Mistä farkut edes kuluu yleensä puhki kun ne alkaa kulumaan?

  1. Oho, siistiii!! :-D mun farkut kuluu haaroista ja sit hiljalleen repee niin että takapuolen alla on halkio xD mut siiis haaroista joo ja yhdet polvista!

 3. Hahah mä just tässä nauroin, kun huomasin mun lempifarkkujen kohta kuluvan puhki haaroista/pepusta. Ne on tosiaan ostettu Topshopista ööää milloinkas olin Englannissa, syksyllä 2009? Ne on tosi paksua denimiä, varmaan siksi kestäneet kauan! Myös mun toiset lempparit, Leviksen jeggingsit vuodelta 2010 on alkaneet kulua polvien sisäpuolilta, vissiin istun liikaa jalat ristissä tai kävelen hassusti ja polvet hankaa yhteen? En tiedä, dr. kului mulla aina vuodessa, en tajua miten nää on kestäneet. Topshopin farkuista olen kuullut monilta paljon hyvää, taidan jatkaa sillä linjalla!
  Mistä sulla sitten kuluu ne aina puhki? Käveletkö sä sitten jotenkin hassusti, että aina sama kohta kuluu? :–D Mun siskolla on nimittäin se ongelma.

  1. OOH, siistiiii!!! En oo koskaan ostanu Topshopista farkkuja, koska kaikki mitä oon joskus testannu on ollu mun makuun liian matalalanteisia – mutta oon kans kuullut hyvää kestävyydestä :– )

   Hahaa, haaroistahan noi hajalle kuluu! Polvet on kans joskus kulunu, mutta vaan yhdistä farkuista tähän mennessä. Mut Nudiet menny kaikki hajalle haaroista, pikkasen eri kohdista – yhdet repes hienosti taakse asti….

 4. mulla menee farkut kuin farkut rikki muutamassa kuukaudessa. varsinkaan talvisin en osaa käyttää mekkoja tai kangashousuja ja samat farkut ovat jalassa melkeinpä kuukaudesta toiseen.

  kai ne farkut kestäisi jos olisi mahdollisuus ostaa kaappiin monet eri farkut eikä tarvitsisi käyttää vetää jalkaan samoja housuja päivästä toiseen?

  1. Kääks, muutama kuukausi kuulostaa vielä huonommalta mitä vuosi :–S Ja siis totta, varmaan munkin nudiet ois kestäny kauemmin jos ois monet farkut käytössä, mut äääh…. tykkään eniten käyttää mustia farkkuja niin en jaksais ostaa kahtia ihan vaan vaihtelun ja kestämisen takaamiseks, hööh.

 5. Huh, en meinannut löytää kommenttilootaa…
  Niin siis tulin vain sanomaan varoituksen sanan crockereista. Itsekin pidin niistä ennen kuin ostin mustat crockerit. Värit haaleni ekassa pesussa ja kaiken kukkuraksi farkkuihin tuli pitkiä pituussuunnassa meneviä vaaleita viivoja. Olisin voinut kai viedä ne liikkeeseen takaisin mutta en jaksanut. Lisäksi ne kyllä lurahtivat muutenkin. Just näiden typerien halpisfarkkukokemusten vuoksi oon yrittänyt ostaa laadukkaampia farkkuja, tosin dr denimin farkkuleggarit kelpaa vaikka nekin vähän haalistuu pesujen myötä.

  1. Oopsss!! Vaatii varmaan pienen tottumisen ettei se oo postauksen alla :-D

   Hmmmm! Mulla on ollut yhdet crockerit ainaskin ennen tätä, pillit (ja joskus ala-asteen lopussa sellaset vähän leveet hahaha) ja ne ei ainakaan haalentuneet noin tai löstyneet tai mitään! Aina kantsii palauttaa tuote tai viedä myymälään tarkastettavaks, jos epäilee ettei ne oo priimaa. Koska tuo kuulostaa vialliselta parilta, ja nyt merkki/liike ei voi mitenkään reagoida viallisuuteen kun et niitä oo vieny takas. :-( Saas nähdä miten nää mun kestää, ei ainakaan oo löystyny liikaa!

 6. Mulla on taas just ollu Topshopista korkeavyötäröisiä, hassua! Mut niissäkin mitä oon täällä topshopissa hipelöiny ollu lähinnä ohuempia mutta oon bongannu myös noita paksumpia, mitkä mulla on! Ja pysyny hyvinä vuosienkin jälkeen, taidan pysyä niissä!

  1. Ooh, no sit mä vaan en oo löytänyt sieltä niitä tai jotain!!:-D mietinkin et sulla kyllä varmasti kans ois korkee vyötärö, mut hmmm. Ehkä en viimeks ees kattonu kunnolla…..

  1. Ooh, onpa hyvät vinkit!! Tuolleen oon aatellu vähiten rikkinäiset nudiet korjatakin – aiemmat on revenneet siis niin pahasti, ettei niitä voi tuolla tavalla korjata. Nuo viimeisimmät taasen ovat jäähyllä etteivät repeä enempää, jotta voin ne vielä tuolla tavalla pelastaa. Ginan farkut taasen repes pepun alle niin huvittavan pitkälle ettei niitäkään voi pelastaa ja lisäks niistä on revenny vyönlenkit tehden ison repeämän myös siihen lenkin alle hohoo :D jee, toivottavasti joku toinenkin bongaaa tän!

 7. Hei kukka! Sun tapauksesi kuulostaa siltä että oot pessyt farkkusi väärin, farkkujahan ei muutenkaan saisi hirveästi pestä ja jos on pakko ni mahdollisimman hellävaraisesti. Musta väri haalistuu kyllä valitettavan helposti farkuista ja tästä syystä pesukonetta pitäisi välttää entistä enemmän (vaihtoehtoiset huollot on tuuletus, pakastus ja yksittäisten tahrojen poisto). Vaaleat viivat joista puhuit johtuvat siitä että pesukone on ollut liian täynnä farkkuja pestessä. Ja vielä venähtämistä pystyy estämään kuivaamalla farkut oikein. Supertärkeää on myös ettei koskaan käytä huuhtelu ainetta eikä laita farkkuja kuivuriin, molemmat rikkovat farkua ja farkkujen malli löystyy.

  1. Oot muuten ihan oikeassa Essi :-) Ja oon samaa mieltä siitä, että farkkuja ei tosiaan kantsi pestä kovin montaa kertaa vuodessa! Pakastimeen vaan jos alkavat tuoksua ummehtuneelta tms ja yksittäiset tahrat kantsii poistaa eriksee.

 8. mutta hei hurraa, kesä on täällä ja mulla ainakin vaihtuu farkut yhä useammin mekkoon! ja ostin nyt leviksen leggins-malliset farkut ja odotan näiden kestävän edes vähän pidempään.

 9. Minulla hajoaa kans farkut aina haaroista. :/ ihmettelin sitä joskus kaverille, niin hän epäili, että pyöräily kuluttaa niitä. En tiedä onko totta, mutta kuulostaa järkevältä. Ehkä sillä on joku vaikutus. Onpa harmi, että Nudietkaan ei ole olleet tuon kestävämpiä. :/ juuri viimeksi mustia farkkuja ostaessa kokeilin niitä, mutta päädyin sitten riskillä vähän halvempiin housuihin..Olis ihana löytää mustat farkut, jotka kestäisi pidempään kuin sen vuoden.