NIKE vs ADIDAS

muoti
5 kommenttia

Oon tänä keväänä viihtynyt harvinaisen hyvin Adidaksen ZX fluxeissa, mutta kyllä mä yhä fiilistelen noita Niken airmaxejakin. Lenkkarit + mekko -yhdistelmästä tulee aina Lily Allen -fiilis, farkkujen kanssa tennarit on usein ihan liian ilmeiset mun makuun.

dress – Asos / leather bikerjacket – Asos / cardigan – Mango

 shoes – Nike Airmax  / suede bag – Asos

Oho, Asosta koko tyttö… Olispa kiva tietää Asoksen käyttämistä tehtaistakin enemmän ja siitä missä vaatteet tehdään. Oon tykännyt Asoksessa aina siitä, että sieltä saa petite-malleja ja kenkiäkin löytyy koossa 35. Kertaakaan en ole joutunut henkilökohtaisesti pettymään laatuun, mutta toisaalta olenkin aika tiedostava ja syynään matskut ja muut jutut tarkkaan ennen tilaamista. Sen sijaan kaveripiirissä on kyllä useampikin Asos-pettymys. Sekä mekko että takki ovat pari vuotta vanhoja, eikä ole mitään valittamisen aihetta kummastakaan. Paitsi että takki olisi voinut toimia koon pienempänäkin… mutta se taitaa olla tilaajan ongelma, hehe.


Hei muutes, pakko vinkata Muotikirppiksen ja Tampereen Studio25:n mahtavasta kilpailusta! Tägää kuvas instagrammissa #muotikirppistyyli -tägillä ja @muotikirppis -käyttäjään linkittäen ja oot mukana kilpailemassa 150€:n lahjakortista Tampereen Studio25:een! Osallistua voi vaikka parikin kertaa, joten sitä paremmat mahkut mitä useamman kuvan postaa ;-) Lycka till! Kilpailuaikaa 20.5.2014 asti.


Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Lily Allen -fiilis nimenomaan! Just hyvä! Alkoi heti soida Smile päässä.

    Asoksen tuotantopoliitikasta ois tosiaan jännä kuulla.

  2. Onhan Asoksella (vai Asosilla?:D) se Green Room (Eco Edit??) tms. jossa pitäisi kai olla ainakin ekologisemmin tuotettuja vaatteita, siellä vaan valikoima ei ole niin laaja. Itsekin paljon asokselta tilailen niin olisi kiva tietää kyllä enemmän. Jotenkin oon kokenut sen palauttamisenkin iisiksi niin ei oo harmittanut jos on tilannut jotakin vääränkokoista tai sellaista mistä ei tykkää…

    1. Heeey true, niin on. Ne vaan on osa olleet tosi kirjavia ja kuosillisia – tai ainakin semmoinen fiilis mulle on jäänyt? Täytyis tutustua tohon valikoimaan paremmin joo!