Vaihtelevaa

muoti
2 kommenttia

Näistä kuvista on jo hetki aikaa, mutta tätä tää kevät on kyllä koko ajan ollut – välillä pärjää mainiosti nahkatakissa, mutta välillä on pakko laittaa ohut villakangastakki kun tuulee liikaa. 

Tää Monkin kevättakki on kyllä ihan huippu. Tykkään sen yksinkertaisuudesta ja siitä, että siinä on taskut. Talveksi kun joskus löytäisin samantapaisen paksumpana ja hupulla. Vaik nyt on kyllä ihan väärä hetki miettiä talvijuttuja… mutta toinen talvijuttu vielä: hassua miten noi talvella aavistuksen verran kyllästyttäneet maiharit tuntuvat taas ihan sairaan siisteiltä – ne näyttää niin eriltä ohuiden sukkisten ja mekkojen kanssa mitä farkkujen ja paksujen neulekerrosten. Nuo kengät ovat kyllä edelleen yks parhaimmista vaateostoksista ikinä.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sun sääret kun korostuu aina hyvällä tavalla kun on mustaa:)

  Ja tuli mieleen näistä raakaruuista… Raakalonkero. Ootko koskaan kuullu? No en minäkään ni pakkohan sitä oli 1 pullo kokeilla. Ja vinkiksi: Never again!

  Pullossa luki: Maustamaton, väriaineeton, sokeriton, gluteeniton, energiapitoisuutta vähennetty 37%…. Kuulostaa terveelliseltä mut maistui yhtä hyvältä kuin kalanmaksaöljy ruokajuomana. Voi kokeilla mut en suosittele:D

  http://www.pramia.fi/lonkerot

  Sori kun meni aiheesta ohi tässä postauksessa:D

  1. Haa, kiitos!:-D

   Ja no en??? Onko toi muka siis jotenkin erilaista kuin normilonkero? Oon mielestäni nähnyt tota alkossa jo monta vuotta sitten ennen raakatrendiä…. Tai siis no joo, en kyllä tiiä mitä raakatrendi alkoholijuomissa ees meinaa, hoho.

   Onneks en oo lonkeroiden ystävä, kiitos varoituksesta >:-)