Terkkuja Berliinistä

lifestyle, matkailu
6 kommenttia

Vitsit miten kivaa olla kotona – reissu Berliiniin teki tehtävänsä. Mielettömän inspiroiva ja vastakohtaisuuksia täynnä oleva kaupunki, tahdon kyllä pian takaisin tutustumaan lisää. Olin siis reissussa Proakatemian Mavi-tiimin kanssa, joka siis vastaa Proakatemian markkinoinnista ja viestinnästä. Olin samassa tiimissä viime vuonnakin, silloin vastuullani oli mm. vuosikirjan taitto, tänä vuonna olen ollut mukana some-tiimissä ja siirtämässä perinnettä viime vuodelta. Vierailumme tarkoitus oli inspiroitua uudesta kaupungista, selvitellä Suomen ja Saksan eroja esim. bisnes-kulttuurin suhteen ja tutustua paikallisiin yrityksiin ja start upeihin. Ja tietty nautittiin hyvästä ruuasta!

Kokoan kasan vinkkejä teille piakkoin, mutta nyt on pakko alkaa käydä läpi järkyttävän pitkää to do -listaa. Tämä reissu ei varsinaisesti osunut mitenkään kovin hyvään kohtaan, vaan keskelle kiirettä, mutta ehdinpä hetken rentoutua kun wifiä ei ollut missään enkä muutenkaan olisi ehtinyt tehdä hommia reissussa, kun oli niin paljon muuta tekemistä. Vielä viikko puurtamista ja sittenhän onkin jo odotettu MiniMuotikirppis ja Muotikirppis!! ♥ Kääks, pitäis ehtiä myllätä vaatekaappi loppuun… 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mahtavia kuvia! Erityinen lemppari tuo viimeinen :) Ootan jo innolla enemmän kertomuksia sun reissultas ja mielipiteitä. Ja tietty lisää kuvia heheh. Jäikö sulla muuten jokin paikka erityisesti mieleen?

    1. Hihii, kiitos!! :–) Ja mä kerron kyllä seuraavissa postauksisssa!!

  2. Ootko kuvannu nää sillä olympuksen pen kameralla? mikä linssi sulla oli käytössä?:) hienoja kuvia!

    1. Moikka Maikki!

      Oon!:-) Olympus Pen e-p5 ja käytössä 25mm objektiivi f1.8. Oon aatellu kirjoittaa koko setistä pian lisää, koska toi uus objektiivi on ihan törkeän hyvä – kaikki nää kuvat otettu sillä!!