Aarteita

muoti, sisustus
4 kommenttia

Berliinistä löytyi tuliaisiksi kaunis kuparilautanen pienestä putiikista nimeltä Jean et Lili. Se toiminee korujen säilytyksessä, mutta mietin että olisihan se kaunis kynttiläalusta myös. Noh, ekana testataan koruilla! Tämä olikin hyvä sauma järjestellä omaa koruvalikoimaa, koska tänään pääsen käyttämään tuota kaunista safiirisormustani ensimmäistä kertaa. Meillä on tapana viettää äitienpäivää aina lauantaina, sillä silloin ravintoloissa ei ole ruuhkaa ja pääsee herkuttelemaan kunnolla pitkän kaavan mukaan ja tietysti pukeutumaan nätisti. Tuon kultaisen safiirisormuksen on tehnyt oppilastyönä tilauksesta kultasepänalan artesaaniksi valmistuva Erika Zitting. Se on superkaunis. 

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Kesäkuulumisia

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. No onhan meillä! :-) 18.5. Sunnuntaina 11-16 Muotikirppis! Lauantaina samaan aikaan minimuotikirppis.