LivBox-lemppareita

kauneus
6 kommenttia

Saan LivBoxin aina silloin tällöin blogin kautta ja oon joskus tilannut sitä jonkin lyhkäisen jakson ajan. Meikkejä tulee blogin kautta kuitenkin niin paljon erilaisissa goodiebageissa ja testiin postitse, etten ole kokenut tarvetta lisätä meikkivarastojani yhtään tämän enempää. Jos en olisi bloggaaja, minua kiinnostaisi LivBoxin konsepti varmasti huomattavasti enemmän! Nyt meikin määrään alkaa turtua, etenkin kun olen laiska meikkaaja. Ihonhoitotuotteet sen sijaan kiinnostavat aina, ihoni kun ei ole helpoimmasta päästä. 

LivBox on oiva tapa pysyä kartalla kosmetiikkamaailman uusimmista jutuista. Tästä Oral B 3D White Luxe -hammastahnastahan on höpisty ties kuinka monessa blogissa viime kuukausina, joten olin tietysti innoissani saadessani saman tuubin testiin LivBoxin kautta. Ollut varsin toimiva ja hampaat näyttävät kyllä vaaleilta – olen aiemminkin testannut tahnoja jotka sinertävät ja näin ollen luovat illuusion vaaleammista hampaista taittaen keltaisuutta pois. Harmi ettei mulla oo mitään ennen ja jälkeen -kuvia, ehkäpä ens tuubin kohdalla vois toteuttaa semmoisen..? 

Huhtikuun paketin kiinnostavimmat oli Herbinan luomuruusu biohajoava puhdistusvaahto ja Ladyvitan Beauty-kapselit ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Onko joku teistä testannut noita kapseleita? Kuulostavat mielenkiintoisilta, ajattelin kyllä testata nämä jossain vaiheessa. Ja supersiistiä että Herbinan tuotteet ovat koko ajan menossa luonnollisempaan ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Nyt mulla on luonnonkosmetiikan putsareita käytössä, mutta tämäkin tuote pääsee jossain vaiheessa testiin. 

Toukokuun LivBox saapui juuri ja innostuin tietty eniten tuosta kimaltavasta kynsilakasta, ah! Sally Hansenit on tosi hehkutettuja joissain kosmetiikkablogeissa, joten odotan innolla. Tuotetiedoissa luvataan että tämä voisi kestää jopa kymmenen päivää hyvänä?! Saas nähdä, melkoinen lupaus! 

LivBox on tänäkin vuonna Muotikirppiksellä mukana, jess! Joten jos yllärikosmetiikka-konsepti kiinnostaa, niin kantsii käydä jututtamassa LivBoxin tyttöjä heidän pisteellään. Viime vuodesta tuttu #livboxtyyli -kisa järjestetään tänäkin vuonna. ;-)


 Ps. Lukijani saavat -15% alennuksen LivBox-tilauksen loppusummasta koodilla ida365 1.5.-25.5. :–)   

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Olen jo pitkään haikaillut ihanien livboxien perään:) Jotenkin koko konsepti kuulostaa niin jännältä ja hauskalta. Nyt ehkä kannattaa tilata kun saa sulta tuon alekoodin,kiitos siitä:)

 2. Olen kyllä vähän pettynyt, kun Hansenin kynsilakka ei sitten kestänytkään kynsissä yhtään sen paremmin kuin mikään muukaan lakka. Tai varmaan olisi kestänytkin jos olisin tekemättä mitään. Luulen, että suuren tiskivuoren tuhoaminen koitui lopulta kynsilakan kohtaloksi. :D

  1. No höh!!! :–( tylsää jos mainostetaan just kestävyydellä…

 3. Oho, onko tuo Herbinan putsari luonnonkosmetiikkaa tai sinne päin? Vai vain biohajoava… mitä se sitten tarkoittaakaan verrattuna muihin putsareihin? Eikö tavallinen putsari siis hajoa vesistössä? :O Näistä on ihan mielenkiintoista lukea, mutta en varmaan ehkä tilaisi boxia itse… en ole mikään kosmettikaan suurkuluttaja niin tuntuisi aika isolta määrältä testattavaa, eikös tuo tule kerran kuussa? Voi kun ehtisin Muotikirppikselle piipahtamaan vaikka oon viikonlopun poissa kaupungista! Kivaa kun järjestätte Tampereelle tällaisia juttuja :)

  1. Vain biohajoava, ei oo mitään sertifikaatteja siis eikä ole luonnonkosmetiikkaa, mutta on ilahduttavaa että normikosmetiikassakin aletaan ottaa jotain juttuja huomioon. :-)

   Ei tavalliset putsarit kaikki hajoa! Ja synteettisessä kosmetiikassa on sellaisia aineita, joiden arvellaan olevan haitallisia vesistöille (normishampoissa vaahtoamisen aiheuttavat aineet ovat esim. tämmöisiä). Tämän takiahan mökeillä pitäisi erityisesti käyttää luonnonkosmetiikkaa, ettei pilata turhaan vesistöjä sinne päätyvillä haitallisilla kemikaaleilla.

   Ja siis joo, onhan tuossa aika paljon kosmetiikkaa! Siksi esim. kolmen kuukauden setti on ihana lahja kaverille tai piristys itselle, mutta pidemmän päälle tämmöisen laiskan ja rajoittuneen meikkaajan varastot täyttyy liikaa.

   Ja hei toivottavasti ehdit Muotikirppikselle!! :—)