Ohuessa silkkitopissa

/// muotiTags: , ,

Säästä puhuminen blogeissa, facebookissa ja muissa some-kanavissa on aina yhtä turhaa, mutta AAARGHH kesä pliis tuu takas. Tää kolee ja alakuloinen sää saa mun mielen maahan vaikka ei ole mitään syytä sellaiselle – ja lisäks mua haukotuttaa koko ajan! Mun ihana kirjekaverini Eve oli yötä täällä viime yön ja harmitti, kun Tampere ei todellakaan näyttänyt parhaita puoliaan. Mutta taitaa kyllä olla niin, että kaikki Suomen kaupungit ovat parhaimmillaan kesällä, joten ei kai se sitten niin vakavaa. Mietin että kirjekaveruudesta vois kirjoittaa joskus myöhemmin ylös muitakin ajatuksia, oon niin onnekas kun oon tutustunut noin mahtavaan tyyppiin kirjeiden välityksellä. :-) Onko teillä kirjekavereita?!

Helsingissä oli viikonloppuna vielä ihan mahtavat kelit. Lauantaina vietettiin Kumpulan kyläjuhlia ja Siivouspäivää ja ai vitsit että oon iloinen että satuttiin just tolloin Helsinkiin. Mulla on enemmänkin kuvia tapahtumasta, mutta jaan ne myöhemmin muiden Hki-fiilistelyjen kanssa, tässä ekana yks asu, jonka halusin kuvata koska viihdyin siinä niin hyvin.

Hame on American Apparelin maksihame ja se on kestänyt hyvänä monta vuotta. Hyvä ostos siis! Mulla on näitä kaksin kappalein, toinen on se nuden värinen joka vilahti viimeksi Nooran Muotikirppis-postauksessa. Topin sain Lindalta kun se oli sille väärän kokoinen – mulla kävi superhyvä tuuri! Toppi on mulle just passeli ja se on silkkiä, joten se tuntuu päällä ihanan viileältä. Edestä yksinkertainen ja takana tuollaiset simppelit napit. Väri on aika vaalea mun muutenkin vaaleaa olemusta vasten, mutta tummemman alaosan kanssa se näyttää mielestäni hyvältä.

Ja tuo laukku! Siitä olikin jotkut jo kyselleet Instassa, mutta tajusin nyt tätä kirjoittaessani etten tainnut muistaa vastata (olen vähän semmoinen instan ja whatsappin kaa, pitäis heti vastata ettei ne jää!). Laukku löytyi Berliinistä, & Other Stories -liikkeestä, joka oli siellä muuten aivan superpaljon hienompi ja tunnemallisempi mitä Lontoossa! Tulette varmasti näkemään tuon laukun paremmin myöhemmin, se on aivan ihana.

7 kommenttia

 1. Avatar Maakariakka /// 28/05/2014 / 19:44:08

  Mä olen ruvennut harrastamaan kirjeilyä eli kerran viikossa laitan kirjeen tai kortin jollekin ystävälle. Nykyään ei mistään enää saa kivaa kirjepaperia, mutta washiteipillä on helppo koristella paperia ja kuoria, mun blogissa on kuva:

  http://malkakoto.wordpress.com/2013/06/12/kirjeilya-2/

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/05/2014 / 19:52:32

   Oii miten ihana kirjeily-projekti! Kaverit varmasti ilahtuvat ikihyviksi, nykyisin lähetetään niin vähän postia.

   Ja hei joo, washi-teippi-idishän on oikein hyvä. Nättejä kirjepapereita löytää vaan ulkomailta :- (

   Vastaa
 2. Avatar Mira /// 28/05/2014 / 21:54:13

  Mä olin jo pitkään miettinyt, että pitäis alottaa taas kirjeenvaihto (joskus naperona sitä harrastin) ja joku reilu viikko sitten rekisteröidyin vihdoin Interpalsiin. Nyt mulla on jo kirjeenvaihtokaverit Unkarista, Saksasta ja Norjasta :-D Ois kyllä mahtavaa, jos niistä sais hyviäkin ystäviä!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/12/2014 / 20:08:24

   JOOOO! kirjekamut on ihania!!<3

   Vastaa
 3. Avatar Nea /// 29/05/2014 / 09:15:10

  ihana kun kumpula näyttää vehreältä vaikka ilmeisesti ilmat taas viilentyneet? asuin kumpulassa viime kesän ja voisin asua kyllä vaikka joka kesä

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/12/2014 / 20:08:37

   Joo :–)

   Vastaa
 4. […] Hyvin samanlainen mitä se mun, mutta […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.