Eettistä muotia alessa

muoti
2 kommenttia

Bebet, pari ale-vinkkiä sunnuntai-iltaan :-) 

Eettisiä aurinkolaseja myyvä Mahonki on tullut tiensä päähän ja k0ko jäljellä oleva mallisto on nyt -30% alennuksessa. 

 

Asoksella saa kaikesta -20% koodilla ”EPIC20” vielä tämän päivän ajan (kurkkaa tarkemmat kellonajat Asoksen sivuilta), joten suosittelen kurkkaamaan ECO EDIT Green Roomin valikoiman sekä American Apparelin tuotteet. Osa Green Roomin valikoimasta on kierrätettyä, osa tuotteista tehty esim. pienissä workshopeissa kehitysmaissa, joiden avulla on mahdollistettu naisten työllistämistä.

Hitsit kun en uskalla tilata AA:lta tommosia mutsi-farkkuja. Testasin niitä mun normifarkkukoossa joskus ulkomailla kiireessä, ja se normikoko tuntu vähän turhan kipakalta. En kuiteskaan viitsi tilaa kokoa isompia, jos ne sitten oiskin hölmöllä tapaa liian isot jo. Ei auta kuin odottaa seuraavaa reissua ulkomaille >:-)

 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.