Eettistä muotia alessa

/// muotiTags: ,

Bebet, pari ale-vinkkiä sunnuntai-iltaan :-) 

Eettisiä aurinkolaseja myyvä Mahonki on tullut tiensä päähän ja k0ko jäljellä oleva mallisto on nyt -30% alennuksessa. 

 

Asoksella saa kaikesta -20% koodilla ”EPIC20” vielä tämän päivän ajan (kurkkaa tarkemmat kellonajat Asoksen sivuilta), joten suosittelen kurkkaamaan ECO EDIT Green Roomin valikoiman sekä American Apparelin tuotteet. Osa Green Roomin valikoimasta on kierrätettyä, osa tuotteista tehty esim. pienissä workshopeissa kehitysmaissa, joiden avulla on mahdollistettu naisten työllistämistä.

Hitsit kun en uskalla tilata AA:lta tommosia mutsi-farkkuja. Testasin niitä mun normifarkkukoossa joskus ulkomailla kiireessä, ja se normikoko tuntu vähän turhan kipakalta. En kuiteskaan viitsi tilaa kokoa isompia, jos ne sitten oiskin hölmöllä tapaa liian isot jo. Ei auta kuin odottaa seuraavaa reissua ulkomaille >:-)

 

2 kommenttia

 1. Avatar Taru /// 02/06/2014 / 13:37:51

  Rakkautta!<3

  Pssst: Mahonki ei valmista, mutta jälleenmyy :–)) <33

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/06/2014 / 15:21:26

   Hitto, ajatusvirhe!!!!!! :-D kiitos korjauksesta<3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.