Ylioppilasjuhlissa

/// muotiTags: ,

Voi vitsit että tykkäsin tästä asusta. Jotenkin tosi omalta tuntuvat vaatteet – siisti mekko yhdistettynä ronskimpaan nahkatakkiin. Eilen oli aika vilu, joten en uskaltanut lähteä paljain säärin viilettämään ja koska mun kaapista ei löydy ihonvärisiä sukkiksia, päädyin noihin ohuisiin pilkkusukkiksiin. Näyttävät mun silmään sopivan juhlavalta kun ovat tarpeeksi ohuet ja asu on muuten niin yksinkertainen. 

Tuntuu että tästä mekosta on moneen – se menee sekä talven että kesän juhlissa eri tavalla asustettuna. Esim. Aussie Awardseissa sama mekko näytti paljon talvisemmalta punaisen huulipunan ja tummien sukkisten ja mustan laukun kanssa. Kahden käyttökerran jälkeen on ehkä turha puhua luottovaatteesta, mutta musta tuntuu että tämä tulee pysymään kuvioissa pitkään.

Mitäs sanotte, iskeekö asu? 


*translation: this is what i wore yesterday at my cousin’s graduation party. it was raining all day and it wasn’t that warm, so that’s why i’m wearing boots and tights. 

4 kommenttia

 1. Avatar hansu /// 02/06/2014 / 15:21:28

  oih ihana suloinen sinä! :’-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/06/2014 / 15:22:23

   Voiii kiitos ihana :’-)))

   Vastaa
 2. Avatar Maj /// 02/06/2014 / 23:20:40

  No iskee! Ottaisin koska tahansa ton mekon ja takin omaan vaatekaappiini – no joo, myös laukun :) En tiedä, onks sillä myös vaikutusta, että kuvien malli on tosi kaunis? Jos olis ollut hiukan lämpösempää ni olis ollut varmasti ihana tepsutella ilman sukkiksii ja avokkailla. Mun synttäreillä sitte >:D :*

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/06/2014 / 23:27:11

   Hohohoo VOIHAN BEBE! :-D Ja siis niinpä, oli kyllä ärsyttävän kylmä keli, mutta onneks sukkikset sopii tohon. Miks mulle tulee sellain fiilis että toi vois olla vähän liian virallinen sun megabileisiin? ;—))) )) <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.