Piknikillä

ruoka
Jätä kommentti

Ai vitsit, kesän eka piknik vietetty! Vaikka eilenkin sai pelätä sadekuuroja, oli ihan täydellinen keli pitää pientä piknikiä Sorsiksessa. Patonkia, tuorejuustoa, mansikoita, kirsikoita, pähkinöitä, viinirypäleitä ja skumppaa – siinä yksinkertaiset ja täydelliset piknik-tarpeet. 

Skumppa on Muotikirppiksen ylijäämiä, ihan superhyvää puolikuivaa Monistrol Cavaa. Tuo on alle kympin ja maistuu mainiosti piknik-eväiden kanssa, mutta myös esim. suolaisen piirakan ja salaatin kaverina juhlavampina hetkinä. Vaikka valkkari maistuu parhaiten kuivana, on skumpan oltava mun mielestä pikkuisen makeampaa ettei se tartu kitalakeen ja maistu siltä jäätelöstä jäljelle jäävälle puutikulle…

Täydellinen valinta tähän päivään, sillä noissa pulloissa on nyt lakkiaisten kunniaksi lyyra-tarra. Onnea kaikille tänä keväänä valmistuneille, minäkin suuntaan pian juhlimaan serkun ylioppilasjuhlia! :-) 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.