Summertime sadness // alkukesän vintage-löydöt Etsystä

lifestyle, muoti, vastuullinen muoti
12 kommenttia

Juttuja joista tykkään tänä kesänä: eettinen muoti, kirppislöydöt, ruskea nahka, denim lappuhaalarit, ohuet silkkitopit, spagettiolkaimet, minimalism meets bohemian, kaikki kimaltava yhdistettynä johonkin yksinkertaiseen, filmikuvailu, paljaat sääret. Ainaskin. 

 Selailin Etsyn valikoimaa yrittäessäni löytää yksinkertaisia nahka-avokkaita itselleni. Vielä ei tärpännyt, mutta löysin vaikka mitä muuta!

ETSY

 

1. Kaunis silkkitoppi TÄÄLLÄ. 36€ + postikulut

x Hyvin samanlainen mitä se mun, mutta yksinkertaisempi. 

2. Ihana maksimekko TÄÄLLÄ. 40€ + postikulut

x Apua miten herkkä ja miten kaunis väri. Samalla myyjällä myös muita löytöjä, kantsii kurkata koko tarjonta! 

3. Söpö paljettinapapaita TÄÄLLÄ. 26€ + postikulut

x Paljetit ei oo liian övereitä jos vaatteen malli on muuten yksinkertainen. 

4. Musta nahkalaukku TÄÄLLÄ. 67€ + postikulut

x Just täydellisen mallinen, ei mitään ylimääräistä. 

5. Kultainen kolikkopussukka TÄÄLLÄ. 12€ + postikulut 

x Miks ostaa tämmöisiä pussukoita ketjuliikkeistä jos ne saa samaan hintaan käsityöntekijöiltä? 

Etsy-loydot

1. Pörröinen neuletakki TÄÄLLÄ. 74€ + postikulut

x Maailman söpöin!!!! Ihailin tämmöistä Lontoossa uutena vuotena, mutta en jostain syystä testannut päälleni tai edes katsonut hintaa. Siitä lähtien olen koettanut metsästää samanlaista ja jos tämä olisi oikeaa kokoa, harkitsisin tätä tosissani. Älyttömän söpö, en kestä! 

2. Lappuhaalarit xs TÄÄLLÄ. 41€ + postikulut 

x Autenttiset lappuhaalarit! Koetin metsästää kohtuuhintaisia lappuhaalareita alkukeväästä Etsystä mutta silloin ei vielä napannut ja ehdin ostaa omani Berliinistä. Nyt näköjään olis taas tarjontaa!

3. Yksinkertaiset nahka-avokkaat TÄÄLLÄ. 28€ + postikulut

x Nämä muistuttavat mua näistä COS:n ihanista avokkaista. Yksinkertaisuus on kaunista.

 4. ”Juhlabanneri”  BE MY BABY TÄÄLLÄ. 34€ + postikulut

x Ah, kihlajaisiin, häihin? Tai sit muuten vaan seinälle, hehee, koetan tässä perustella itselleni miks tarvisin tän. Mikä muuten on oikea suomennos garlandille tai party bannerille tässä tapauksessa?  

5. Suloinen pussukka filmikameralle TÄÄLLÄ. 13€ + postikulut 

x Käsintehty pussukka suojaa filmikameraa laukussa tai kangaskassin pohjalla roskista ja ehkä pikkuisen kolhuiltakin. 


* Teen yhteistyötä Etsy.com:n kanssa. Postauksen linkit ovat Etsyn omia affilinkkejä – jos siis klikkaat itsellesi jonkin minun lempparituotteistani mun blogissa olevien linkkien kautta, saan itselleni pienen hyvityksen ostetusta tuotteesta. :-) Prosentit ovat sen verran pieniä, että suurimman hyödyn tässä saa tietysti myyjät Etsyssä, mutta siksihän minä alunperinkin olen näistä kivoista jutuista teille vinkkaillut. 


 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. No äläpä! :-) Herkät jutut on kyllä niin omiaan kesään kun talven menee helposti yksinkertaisemmilla ja ronskimmilla jutuilla.

  1. Söpöjä löytöjä! Ootteko muuten ajatellut järjestää Hämeenpuiston puistokirppistä uudestaan tänä kesänä? Multa meni se muotikirppis ohi ja olisi huippua päästä Tampereella myymään omia kirppistavaroita. :)

    1. Kiitos! :-) Ja tuskin olen järjestämässä ainakaan itse. Se vaati ihan hullun määrän soitettuja puheluita ja älytöntä byrokratiaa :D sen sijaan Sorsapuistossa voisi järkkää varsin hyvin joku sunnuntai jotain isompaa puistokirppistä kun siellä on muutenkin Pulun puistokirppiksiä :-)

  2. Onko sulla kokemusta siitä kuinka herkästi etsyn paketit jää tulliin sen tullausrajan ylittyessä? Oon joskus tilannut etsystä jotain pientä enkä muista merkataanko paketin päälle sisällö arvo.. Jos ehdottaisi myyjälle ettei paketissa paljasta oikeaa arvoa? :D

    1. mulla ei oo jääny etsy-tilaukset kertaakaan, mutta kai se on ollut tuurista kiinni ja toisaalta oon usein tilannu eu:n sisältä :-) mä en suosittele että pyytäis myyjää huijaan koska onhan olemassa sit se oikea tosite siitä mitä oot oikeasti maksanut… kiinasta tavaraa lähettäessä miltei aina myyjät merkkaa hinnan alaspäin ilman mitään pyyntöä, hmmmmh.

  3. ei hitsi toi be my baby-banneri on ihan sikasöpö!! oon miettiny pitkään et ois kiva askarrella seinälle jotain ton tyylistä!