Metsässä

muoti
24 kommenttia

No well helllooo! Olin eilen pikavisiitillä Helsingissä, sillä meillä oli Suomen Blogimedian kokous ja 1v. -bileet. Oli ihanaa treffata kolleegoja joihin ei muuten törmää (esim. sisutusbloggaajat ovat mulle miltei kaikki tuntemattomia, meitä ei kutsuta samoihin tapahtumiin tai sit mä vaan en koskaan käy täältä Tampereelta missään) ja muutenkin oli kiva jutskata kasvotusten blogijutuista. Oon viihtynyt Suomen Blogimedian bloggaajana ihan älyttömän hyvin.

Käytiin juhlan kunniaksi syömässä viihtyisässä Krog Madamessa josta postaan teille ruokapostauksen erikseen, kun kaikkia ravintolavinkkejä on niin toivottu. Musta on kivaa listata niitä myös Helsingistä, joten Helsinki-tägin alta alkaa jatkossa löytyä kaikki pääkaupunkiseudun vinkit ;-)

Tässä kuitenkin tähän väliin asukuvaa ja uus farkkutakki!

denim jacket – 2nd hand / sweater – h&m (gifted) /
riding pants – american apparel / boots – dr. martens / bag – & other stories 

Oon jo pari vuotta etsiskellyt täydellistä farkkutakkia kirppiksiltä ja nyt vihdoin tärppäs! Lastenosastot on mulle välillä todellisia aarreaittoja, koska tuokin 160 senttiselle pojalle suunnattu takki on mulle just sopivalla tapaa reilu. Myös mun farkkutakista tehty farkkuliivi on lastenosastolta. Farkkutakki löytyi Fidasta, jossa saa opiskelijakorttia näyttämällä pienen alennuksenkin.

Oon nyt kesän ajan käynyt kirppiksillä ja vintage-liikkeissä viikoittain, mutten oo tehnyt mitään upeita löytöjä tämän lisäksi. :(( Tuntuu että joka paikassa on vaan ginaa ja vilaa uuugh. Mietin myös että pitäiskö joku sunnuntai koettaa saada jengiä liikkeelle ja kirppistellä isommin sorsapuistossa? Ois vielä muutamia myymättä jääneitä vaatteita jotka ansaitsis päästä käyttöön! 

 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. joku sunnuntai ois kiva mennä myymään Sorsapuistoon! lyödään joku päivä lukkoon ja jos ilmotat siitä täällä blogissa, niin eiköhän porukkaa saavu paikalle (sekä myymään että ostamaan)! :–)

  1. noniiiin, mahtavaa!! tarvii siis vaan alkaa suunnitella mikä päivä oiskaan hyvä ja toivon mukaan sateeton siis myös :–)

 2. voii ida ihanainen, näyttää niin kivalta toi takki ja sinä muutenkin !
  +mäkin tulen sitten sorsikseen todellakin !!

 3. Täällä ilmoittautuu ostaja jos sorsapuistoon jotan porukkaa saadaan kasaan!! :—) ps. asu on niin sua!

  1. UUU JEE mahtavaa!! ;–) eiköhän me saada jengiä kasaan kun aletaan sopia joku päivä!

 4. Hei ehdottomasti Sorsikseen miittinkiä!! Mulla on kolme kassillista vaatteita myytävänä ja oon suuntamassa Pulun kirppikselle kauppaamaan ne. En oo kuitenkaan vielä jaksanut mennä, kun sitä on mainostettu aika niukasti niin oon epäillyt ettei porukkaa juurikaan ole. Joten olis mahtia jos pistäisit tänne jotain plääniä niin saatais enemmän ihmisiä paikan päälle.

  1. Ihanaa, jooooo!! Oon samaa mieltä, pulu kaipaa boostia jotta sinne tulee riittävästi väkeä. Hitsit kun osais ennustaa säitä…… :D

 5. oi nyt oli kivoja asukuvii! :-) hitsi tuntuu et noit kivoi farkkutakkei ei löydy kirppareilt täl hetkel :/

  1. OUII kiitos! :–) Ja ei kyllä löydykään, tää olikin LÖYTÖ for real!

 6. mä just mietin yks päivä et jos sais sinne sorsapuistoon porukkaa kunnolla joku sunnuntai!!! sorsis ois varmaan helpompi järkkää ku uudestaan joku hämeenpuisto-juttu kerta pululla on ilmeisesti jo joku lupa……. ehheh xD

  1. No siis KYLLÄ :D:D eikä kuuluis mitään uhkailuja siitä kenen vastuulla on ostaa uusi nurmikko hämeenpuistoon jos se pilataan!!! :D FDDDd

 7. Superkiva kirppislöytö!! Vitsi tuli hirveä himo päästä kirppikselle :p Toi sorsis juttu kuulostaa kivalta, vois suunnitella jonku jutun ja kutsua porukkaa mukaan myymään!! Mulla ja Essillä jäi ainakin jonkun verran vielä rättejä kaappien perälle ;)

  1. No älä muuta sano! :-D Sä teet kyllä kans aina niin kovia löytöjä että huh!

   Ja jooooo sama!!!!

  1. no eikö!!!! jooo voi vitsit nyt pitää alkaa miettiä hyvää päivää, huuh kun vois ennustaa sään…….

 8. Ihana tuo farkkutakki, oon itsekin yrittäny etsiä kirppareilta vastaavaa ja kaikki on ollut joko ihan liian oversized tai sitten esim, hihat on ollu naurettavan lyhyet :D

  Hei hyvä idea tuo Sorsapuiston kirppistely! Itse olin siellä Siivouspäivänä myymässä ja oli tosi vähän jengiä liikkeellä… Sain 5 tunnin aikana myytyä yhden paidan ja yhdet housut vaan :D No onneksi sillon oli kiva keli, niin mikäs siinä sitten oli olla vähän piknikillä :)

  1. Ohoooo hei mahtavaa toi kirppisjuttu, jess!! Koetetaan keksiä joku hyvä päivä että mahdollisimman moni pääsis paikalle.

   Ja JEP!!!!!!!!!!!!!! Lastenosastot<3