Herkuttelua Krog Madamessa

/// ravintolat Helsinki, ruokaTags: ,

Kuten kerroin, olin torstai-iltana viettämässä Suomen Blogimedian 1v. -synttäreitä Helsingissä. Herkuttelimme Krog Madamessa jossa vierailin itse ekaa kertaa. Alkupalaksi oli herkullisia tapaksia joista löytyi onneksi vaihtoehtoja myös meille kalaa ja kasviksia suosivalle, pääruaksi nieriää ja ihania parsoja, papuja ja herneitä ja jälkiruokana ollut pavlova kruunasi koko setin. 

Teille mulla on pieni ylläri myöskin: koodisanalla ”BISTRO” saatte Krog Madamen A la Carte -listan ruokatuotteesta -20% elokuun loppuun saakka. Terassilla koodisanalla ”OHOY” pullo talon viiniä 20 euroa elokuun loppuun saakka. Suosittelen testaamaan vaikkapa tapakset viinin kera tai sitten juurikin tuon nieriä, annos oli herkullinen.  

2 kommenttia

 1. Avatar Liinu /// 15/06/2014 / 10:11:48

  Hihi minun serkun ravintola!! Kiva että tykkäsit

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/06/2014 / 22:12:50

   Ouii mahtavaaa!!!! :–) Tykkäsin!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.