Sunnuntain musakorneri: soittolistalla nyt

/// musiikkiTags:

Jokohan nyt olis aika palata ruotuun ja jakaa sunnuntaiseen tapaan musasuosikkeja? Tässä olis tän hetken soitetuimpia biisejä, jos Lanan uutta albumia ei lasketa – ne lempparit voi kurkata täältä

Jay-Z x Santigold – Brooklyn we go hard

Chromeo – Lost On the Way Home ft. Solange

Still Corners – The Trip

The Connells – ’74-’75

Say Lou Lou – Peppermint 


Uusi Say Lou Lou on soinut tasaisesti Lana Del Reyn rinnalla koko kuluneen viikon. Chromeon ja Solangen yhteisbiisit ovat tarttuvia, kantsii kuunnella myös When The Night Falls vaikka musavideo on vähintäänkin kreisi. Kunnon diskofiilis! Harmi että toi Jay-Z x Santigold -miksaus on niin huonolaatuinen, se sois muuten paljon enemmän.

Onkos teillä mielessä superhyviä biisejä, jotka kantsis kuunnella? Musta tuntuu että oon viime aikoina vaan fiilistellyt joitain uusia albumeja ja Ruisrockin esiintyjiä, joten en oo tehnyt hetkeen mitään kunnollisia löytöjä… Lisäks mun nappikuulokkeet on rikki, eikä isompia kuulokkeita tuu roudattua mukana, ääh! Pitäis etsiä jotkut nätit jostain, ärsyttävää että nappikuulokkeet tuntuu menevän vuodessa hajalle. 

2 kommenttia

 1. Avatar Jenna /// 22/06/2014 / 19:57:35

  Kuunteleppa First Fires (Maya Jane Coles Remix) – Bonobo, Grey Reverend . niiin chilli biisi, josta voisit tykätä :–) I Got U – Duke Dumont, Jax Jones on myös aikas jees, vaikkakin se taitaa olla radiossa aika lailla kulutettu biisi (?)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 23/06/2014 / 01:27:42

   Ouiii kiitos Jenna!! Pistin heti soittoon ton Bonobo-remixin, katsotaas!!! aaah ihanaa uutta musiikkia

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.