SPORTY + CASUAL

muoti
10 kommenttia

Hahaa, meitsi kaivoi talvitakin takas käyttöön! Nahkatakki tuntuu liian kevyeltä tuossa vallitsevassa lämpötilassa ellei alle ahda kunnolla kerroksia. Siksipä tuntuikin yksinkertaisemmalta laittaa ohut villakangastakki kauppareissulle. Juhannuksena. Keskikesällä…… joo. 

Tästä asusta tykkäsin myöskin! Sporttinen ja rento. Käytän tuota trikoista kynähametta aika paljon arkena, mutta hoksasin ettei blogiin ole tallettunut vissiin yhtäkään asua, jossa mulla olis se päälläni. Tuon hameen kaveriksi sopii hyvin kaikki isohkot ja löysät paidat, kun hame itsessään on niin sopiva. Lenkkarit sopivat asuun hyvin, mutta jos kengät vaihtaisi nilkkureihin ja sukkikset läpikuultavampiin, olisi kokonaisuus heti siistimpi. Tämä on tämmöinen arkinen kynähame asu :-)

 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. OAAH ihanaa, JES kiitos!!
   Ja pusuja toiselle ihanalle,ehkä nähdään kohta? Kantsii varustautua toppavaatein sit jos tuut tre…………

 1. Ihana asu, ihan sun näköinen taas kerran! Mistä toi paita on peräisin?

  1. Hiih, kiitos!!! :–) Se on SheInsideltä joku yli kaks vuotta sitten saatu! American Apparelilla on kans ollut samanlaisia?

 2. hei millon arvot ruissin voittajan, kuumottaa jo et pitääks ostaa liput vai ei !!

 3. Just mietin, että et oo pitkään aikaan postannu mitään asua ja sit tulin tänne ja tadaaa! :-D Hyvältä näyttää!!

 4. Onpas kiva asu, en oo koskaan vielä uskaltautunut pitämään lenkkareita mekon tai hameen kanssa, mutta kun sun asuja kattelee niin taidanpas joku päivä pestä mun hieman mutaiset niket ja rohkaistua! Ja on tää Suomen kesä aika ihana, tänään kuntosalille mennessä päällä hiihtotakki, pipo ja hanskat…