lately i’ve been…

lifestyle
8 kommenttia

Illalla pihalla, vastamaalatut parkkiruudut ja uudet kengät 

Toimistolla hetki jälkeen jännän palaverin, johon liittyy tämä

Kukkia pikkusiskolle Toukokuussa, onpas vanha kuva. Tuolloin oli viimeks lämmintä… 

Hot jooga on aivan älyttömän rentouttavaa. Jos mulla on hyvä flow ja tunnen itseni pirteäksi, saan älyttömästi lisäenergiaa ja jaksamista. Jos väsyttää tai ei jaksa keskittyä huomaan nukahtelevani loppurentoutuksessa. 

Äidin nätit istutukset 

Lindun kanssa matkalla rumaan – hohoo ei mitään hajua koska olisin ollut siellä viimeksi ennen tätä. Mitähän muuten tapahtuu kun tampereelle tulee roska klubi – meneekö kaikki rumassa käyvät juniorit sinne vai onkohan se joku k-22? 

Tepon kanssa iltalenkillä vesisateessa

Voi miten söpö puu, katsokaa miten hassusti nuo oksat kasvaa tuosta, suoraan ylöspäin! Tuo puu oli kallellaan pienen polun päällä

Aaaah fujifilmin instax mini8 on ihan sairaan ihana kamera. ”Polaroid”-kuvissa on niin hauska fiilis ja tuo kamera on vielä ihan älyttömän kivannäköinen. Multa löytyy keltainen, Plastic camerasin valikoimissa on myös vaaleanpunaista ja vaaleankeltaista 

Jipiii, löysin kuin löysinkin tämmöiset lasit!!! Ja itseasiassa kirpparilta, eerikan instagram-vinkin perusteella.Käsittämätöntä ettei kukaan ollut ostanut näitä vaikka pääsin kirppikselle vasta viikko vinkkauksen jälkeen. 

Ruusupuskat sateessa

Smg Valtteri-festeillä. Olin jo kyllästynyt koko bändiin kun tuntui ettei uusin levy oo mulle enkä oo hetkeen samaistunut joihinkin sanoituksiin jotka ennen tuntui niin tutuilta, mutta nyt taas tuntuu että huh, kyllähän tää onkin mua varten. 

Sorsapuistossa on hirmu nättiä

Emman instax mini8, omistajan tietää tuosta rilakkuma-tarrasta :’–) 

Äiti ja kaverit saavat säännöllisesti kosmetiikkalahjoituksia kun saan aika paljon mulle sopimattomia tuotteita testiin ilman että kukaan kysyy tahdonko testata tumminta mahdollista meikkivoidetta taikka värjätyille hiuksille suunnattua tehohoitoa….. Sitten joskus käy myös niin kivasti, että maahantuoja kysyy, haluaako mun äiti testata vanhemmalle iholle suunnattua uutuusseerumia. Siispä kiikutin äidille Jurliquen seerumin testiin kun olen itse tykännyt sarjan tuotteista, erityisesti seerumista ja öljystä. Äiti on myös ihastunut NAFHA:n kaktusviikunaöljyyn joka sopii juonteiden ja ryppyjen siloittamiseen ja on muutenkin luonnon oma ihme öljy – mutta sen hän on ostanut ihan itse, hohoo. 

Mun uudet Vagabondit jeee! Löytyi alesta kohtuulliseen hintaan ja koska ovat napakkaa kiiltonahkaa, ne istuvat täydellisesti tähän hankalankokoiseen minijalkaan. Nappasin kotikotoa makuupussin Ruissia varten 

Teppo bussissa matkalla kotsaan! Tai siis kylään, jos tarkkoja ollaan. Teppo on niin älyttömän ihana lainakoira – ei hauku, ei pissaa sisälle, ei pureskele mitään eikä sen kynsistä jää jälkiä mihinkään. Maailman kiltein ja vaivattomin. Oltiin kotikotona kylässä ja isä käytti Tepon lenkillä kolmesti ja totesi taas, että viimeistään eläkkeellä hänkin hankkii koiran :’-))) Sopii! 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tykkään ihan sairaasti sun blogista ja vaikutat ihmisenä tosi ihanalta, mutta pakko nyt sanoa. Tällaiset puhelintyhjennys-postaukset ei ole kivoja. Onneksi sun blogissa niitä ei näy kuin harvoin. Tuotat muuten tosi monipuolista ja ihanaa sisältöä, josta jaksaa inspiroitua ja lukea! :)

  1. Hööööh, kaikkia ei voi miellyttää kaikessa. Ymmärrän ajatuksen instagram-postausten boikotoinnista, mutta mulla tässä ainakin oli ihan eri pointti: osa kuvista on ihan julkaisemattomia missään mediassa ja tämä oli mun mielestä enemmänkin päiväkirjamainen postaus kaikkine selityksineen. Jos oisin postannut pelkät kuvat, olisin itsekin lukijana ärsyyntynyt.

   Multa on pyydelty kesän mittaan päiväkirjamaisempia ”Mitä kuuluu” -postauksia ja tämä on mun mielestä just sellainen. Vaikka osa kuvista onkin instassa, ei niihin silloin liity avattua tarinaa :-)

 2. Minusta nää kuvapostaukset höpötyksineen on just kivoja :-) hauska lukea arjesta enemmän.

  1. no kiitos, kiva kuulla :-D tämmöisiä on kyllä kyselty ja musta tämmöisiä on kiva lukea muiden blogeista. tasapaino kaikessa :–)

 3. Apuaaa sori olin ihan sairaan tönkkö siel rumassa ku en jutellu enempää ku moikkauksen verran! Tajusin jälkikäteen, otin taas vähän liikaa sitä ruman long island ice teata ja lähinnä siin jossai vaiheessa iltaa keskityin vaan tuijottamaan yhteen vakiopisteeseen…. Boooom. :D

 4. Anteeks jo etukäteen, mun on nyt pakko avautua :D

  ”..meneekö kaikki rumassa käyvät juniorit sinne vai onkohan se joku k-22? ”

  Mä oon juniori. Ikää on 19 ja en siis pääse minnekkään järkevään paikkaan kun satunnaisesti, nää tivolit ja rodeot ja unionit kun ei ihan nappaa. Mut tää ”juniori” ja sen useimmiten negatiivinen sävy särähtää aina korvaan. Mä en valitettavasti oo voinut syntymävuottani valita ja kyllä suoraan sanottuna vituttaa, kun ”ysivitoset vois pysyä siellä teinibaareissaan” :D Ja tää ei ulotu vaan tuntemattomiin, vaan myös mun omiin ystäviin jotka unohtaa tän pienen juniorin! Pointti tässä siis oli, että vaikka tää 18-20 vee massa on aivan helvetin raskasta ja ärsyttävää ihan mun omastakin mielestä, niin mä vaan toivon kovasti, ettei ihmiset yleistäisi – itse kuitenkin käsi sydämellä voin sanoa, että käyttäydyn fiksusti, rauhallisesti ja kypsästi baareissa :)

  Ja mitenkään henkilökohtainen tämä avautuminen ei ollut, pakko vain vihdoin purkautua :D Kiitos siis terapeuttina toimimisesta <3 Ja hei, ihan älytön kiitos kaikista Tampere-vinkeistä – niin monta helmeä oon löytänyt sun avulla!

  1. Heeeeei anteeksi etten oo vastannut aiemmin, selasin tänne vasta nyt!

   Mä tarkoitin junioreilla ehkä just sitä henkistä ikää, en oikeasti sitä mitä ikä on paperilla. Juniorit on semmosia superkännissä olevia nuoria, jotka on selkeesti ekoja kertoja baareissa ja riehuu miten sattuu jne. :D ei siis mitään nuoria vastaan, oonhan mä itsekin ollut ihan vasta juniori myös ehkä siinä mielessä mistä ärsyynnyn junioreissa nyt….. En siis tarkoittanut yleistää, vaikka taisin niin tehdä. Sori!

   Ja jeee, ihan sairaan kiva kuulla!! Saaa kertoa aina omia vinkkejään kans jos löytää jotain mahtavaa!