Kirppislöytö

/// muotiTags: ,

skirt H&M (gifted) • top Mango • loafers Vagabond •
vest 2nd hand • earrings – Poola Kataryna (gifted Yalo.fi) 

Päällä ekaa kertaa uudehko kirppislöytö! Liivillä taisi olla hintaa 4 euroa, ihastuin tietysti ekana kivoihin pieniin helmiin joilla tuo on koristeltu. Haalea keltainen ei ehkä oo ykkösvalintana mielessä, mutta värianalyysin mukaan se sopii mulle ja toisaalta se on aika helppo väri yhdistellä. Oon jotenkin viime aikoina alkanut pitää liivejä varteenotettavina vaatekappaleina – jopa farkkuliivi tuntuu  kivalta kun sitä ei ole käyttänyt hetkeen. Ehkä tää kaikki lähti siitä Vero Modalta saadusta biker-liivimekosta, josta tykkään enemmän liivinä kuin mekkona. Sitä on tullut käytettyä jonkin verran ja vaikka liivillä ei sinänsä ole pukeutumisen kannalta mitään muuta funktiota kuin näyttä hyvältä (se ei esim. lämmitä tai toimi pelkälteen yläosana), on liivit ihan hauskoja. Löytyykö teidän kaapeistanne liivejä?

Tiedättekö muuten mitä – musta tuntuu jo nyt siltä kuin mulla olis aina ollut nuo Poola Katarynan korvikset. Ne on täydelliset!

PS. Päivitin mun ”coolest kids” -listan sivupalkissa, hohoo 8-) 

6 kommenttia

 1. Avatar nelly /// 02/07/2014 / 22:39:51

  ompa hieno, pitäis itsekin jaksaa raahautuu koluilemaan noit kirppiksiä ku vois tehä vaikka mitä löytöjä! näin sut muute tänään ko hyppäsit bonuskirppiksen edest bussiin, oli itellä vaan vähä kiire nii en sit tullu moikkaa tai mitää mut yhtä söpöltä näytät kyl luonnossakin kuin mitä kuvissa! :—-))

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/07/2014 / 22:58:44

   OEEE eikä! :–D Hahaaa voi ei miten kivasti sanottu, ihana! Olin menos kauheella kiireellä tekeen Plasticin lähetyksii että ne ehtis postiin ajoissa, että oisin varmaan ollu vähintään sekasin jos oisit tullu moikkaan xd ens kerralla sitten hihii!

   Vastaa
 2. Avatar Paju /// 03/07/2014 / 10:27:37

  ÄÄÄÄÄ OOT IHANA!!! siis kaikki tässä asussa nutturaa myöten kolisee ja kovaa! noi korvikset on todellakin täydelliset… hmmm mitenköhän mä jotenkin koen ettei mulle sovi korvikset, ainakaan isot ollenkaan x-o

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/07/2014 / 10:36:55

   Aaaaa PAJUUUUUUUUU <3333 koskas sulta saadaan asukuvia?!?!?!

   Ja höpöhöpö!! se on tottumis- ja kampauskysymys! hiukset auki isot korvikset ärsyttää mut kiinni ne tuo just jotain kivaa piristystä ilmeeseen. Sun pitää testaa 8-)

   Vastaa
 3. Avatar Linda /// 03/07/2014 / 17:47:48

  Ooo ihanaihana!!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/07/2014 / 18:11:36

   HIhiii kiiiitooos!!!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.