i got my blue dress on tonight

/// muotiTags:

Tämän(kin) kesän ykkösmekko. Yksinkertainen, nätisti laskeutuva ja ennen kaikkea mukava. Kesämekkoja hankkiessa suurin kriteeri on mukavuus, sillä kukaan ei laita kesähelteellä päälle kiristävää, puristavaa, hankaavaa tai muuten hankalaa mekkoa. Hetken jo pelkäsin, että eikö tänä kesänä saa käyttää ollenkaan hellevaatteita, mutta jipii, se oli turha pelko!

Materiaalilla on väliä silläkin – oon huomannut miten ärsyttävää matskua paksu viskoosi on siinä mielessä, että se menee ihan ryppyyn repussa ja matkalaukussa. Vaikka polyester on aika hurumatsku mun silmissä (tosin sitä voinee ainaskin kierrättää kai? hmm hmm), on se älyttömän kätevä tuommoisissa kevyissä kesämekoissa. Silkki olis kans ihan rutussa istumisen jälkeen eikä silkkimekko päällä uskaltaisi muutenkaan sekkailla samalla tapaa… Näköjään ei siis kantsi olla niin ehdoton aina materiaalien kanssa… ainakin tämä on ollut kestävä ja aivan ykköslempparimekko.

4 kommenttia

 1. Avatar Linda /// 11/07/2014 / 16:52:23

  Ooh ihana! Sopii sulle :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/07/2014 / 12:59:52

   Kiitos ihana Linda! :-*

   Vastaa
 2. Avatar emilia /// 19/07/2014 / 00:34:29

  Toi on kyllä aika täydellinen kesään!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/08/2014 / 13:52:27

   äläpä :-))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.