All you need is

ruoka
6 kommenttia

… friends, fresh berries & fine prosecco. 

Ihanan yksinkertaista ja täydellistä – lämmin kesäilta mökillä, hyvää seuraa, juomaa ja ruokaa. Äiti ja isä ovat löytäneet mahtavan proseccon joka sopii oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta aivan älyttömän hyvin se sopi tuohon kauniiseen kesäiltaan. Kirsikoiden ja mansikoiden perkuun kaveriksi. Miten niin pienestä asiasta voi tulla onnelliseksi, kuin tuoreista marjoista? Vitonen rasiallisesta makeita kirsikoita ja kutonen herkullisista mansikoista ei ole liikaa, jos niistä tulee niin hyvä mieli. 

Arvaatteko mitä – Alisa on leiponut mua varten porkkanakakun ja rullaillaan tänään yhdessä sushia – mun eka kerta! Olen tähän mennessä herkutellut sushilla vain ravintolassa. Mä oon niiiiiin kiitollinen. Mulla on aivan parhaat ystävät. Ruoka ja ystävät, erikseen ja yhdessä – parasta.

Ps. Pari huolestunutta ihanaa on kysellyt miten Ruissi-reissu meni – saatiinko me ikinä mitään majapaikkaa? No saatiin. Meidät pelasti maailman paras Miljuri! Tunnin varoitusajalla tuo supermuikkeli otti viisi tyyppiä yökylään luokseen. Aika mahtavaa. Ilmeisesti Ruissin aikaan alkaneet helteet veti jengiä siinä määrin liikkeelle, että Ruissalon leirintäalue myytiin ekaa kertaa loppuun. Pojat olivat soittaneet alkuviikosta sinne ja kyselleet etteikö mitenkään voi ostaa leiripaikkaa etukäteen ja heille oltiin vakuuteltu että aluetta ei ole ikinä myyty loppuun, että kyllä sinne mahtuu. Nojuu niinpä niin. Onneksi Milja pelasti! Mitään raportin kaltaista en pysty kyhäämään, mulla on koko reissulta pari hassua kuvaa, jotka voi kurkata instasta jos huvittaa. Pakko sanoa, että vaikka Ruississa olikin oma letkeä fiiliksensä, taidan mä kuitenkin olla enemmän Flow-tyttöjä ;-) 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. nyt alko tehdä niin paljon mieli kirsikoita että on varmaan pakko lähteä kauppaa….. ;-)

    1. Prosecco Fiorentino! Oranssi etiketti, musta teksti, n. 10€ :—)