#MAJ25

lifestyle
2 kommenttia

Ai hitto miten mahtava viikonloppu takana. Lauantaina juhlittiin rakkaan Maj-beiben synttäreitä Tampereen kattojen yllä. Teemana SWAG jolloin tietysti enemmän on enemmän. Rakastan juhlia ja niiden järjestämistä, joten oli ihanaa päästä auttelemaan juhlapaikalle etukäteen. Voi mikä mainio ilta! Ihana paikka, panostettuja asuja, karseeta suomiräppii (mun swääääg on nii mehu) ja niin hauskoja tyyppejä! 

ihana Henna

synttäribeiben swäääg

Meitsillä oli vähän tommonen m.i.a.-henkinen habitus. Olin ostanut yhden siistin jumpsuitin tuota iltaa varten (siinä on glitterii!!!) mutta mikään ei ois saanut mua pukemaan pitkälahkeista vaatetta kun mittari näytti +30… Joku toinen kerta sitten sen vuoro.

 Hennan tuomat pom pomit on niin supernättejä, että mietin voisko tommosista toteuttaa jonkun kivan sisustusjutun ihan pysyväks jutuks omaan kotiin…. Oishan se aika överi tietty, mut just siks niin mahtava? 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. hahah kattoterassi on se kymppikerho siinä postin talossa, mut paperiananaksesta en tiiä! :-D se on coco sweet dreams -hennan käsialaa se pompom-koristelu :-)