FLUFFY

muoti
10 kommenttia

Olinpas unohtanut tuon mun niittinahkahameen pitkäksi aikaa kaapin perälle – se on ihan supernätti, mutta melkoisen lyhyt! Paksuhkojen mustien sukkisten kanssa ei tosin ole mitään ongelmaa, eikä varsinkaan jos hameen yhdistää arkena mataliin kenkiin. Vitsit että tykkään tuosta, pitää alkaa käyttää aktiivisemmin taas! Hame oli ekoja kertoja käytössä Indiedaysin 1v-kemuissa, hohoo, muistaako joku vielä? Voi eii, noita kuvia katsellessa tuntuu että on kasvanut aika paljon. Ehkä myös ulkoisesti vähän, omiin silmiin näytän aika juniorilta vaikka voisin vieläkin laittaa saman asun päälle. Rusetin kyllä jättäisin pois…. mulla oli joskus ihan törkee rusettivillitys, huh huh.

leather skirt – 2nd hand (Topshop) • fluffy pullover – H&M
 boots – Dr. Martens • earrings – Poola Kataryna (gifted/Yalo)

kuvista kiitos Maj <3

Ja hei mitä ihmettä, nyt on jo torstai!? Eilinen meni kyllä aika tiiviisti peiton alla (luin mm. kaikki bloglovinissa lukematta jääneet blogipostaukset n. 400kpl ja monta tuntia kirjaa ja join seitsemän teekupillista) kun aamulla oli lämpöä – onneksi nyt on taas ihan hyvä olo. Aikuisena taudit ja sairastaminen on ihan kummallista, koskaan ei tiedä nouseeko kunnon kuume pariksi päiväksi vai sairasteleeko pari viikkoa sellaista ”onko lämpöä eikö ole” -tautia. Ja joskus tuntuu että kuume pukkaa päiväksi ihan vain kehon muistutuksena siitä, että koetas nyt vähän levätäkin. No joskos nyt sitten olisi levätty. Tulevat kaksi viikkoa ovat niin täyteen buukattuja että olis paras jaksaa :-D Eiköhän tää tästä, kivaa torstaita! xx

PS. Yöllisen koiran merkillinen tapaus -liput arvottu! LAURA-nimiset, kurkatkaas nopsaan mailinne!


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hyvä asu Hermanni!!! hah aloin nauramaan ääneen, kun katsoin noita Indieday 1v -bilekuvia – lähinnä siis omalle ilmeelleni tokassa kuvassa n___n Voi että oltiin junioreita noissa kuvissa, olipas huipputyttömäinen asukokonaisuus mulla, olin ihan unohtanut nuo mummo ankka -henkiset kengät kokonaan… nyt kyllä tuntuisi niin tukalalta pukeutua tuollaisiin yltiögirlish vaatteisiin rusettisomistuksien kera, huhhuh.

  1. no äläpä!! olisi kyllä aavistuksen tukala olo noin girly girl -kuteissa, HUH! ja hei mitä ihmettä, olin kans unohtanut noi sun popot?! Piti oikein katsoa erikseen että mitkäs, ohho! Voi itku me ollaan pieniä tossa koko tyttölauma :’—)

 2. Hei! Ei liity postaukseen, mutta onko Plastic camerasiin tulossa joskus lisää Fujifilmin instax minejä? Vaaleanpunainen ei oo mun väri :D

  1. Hei Kaarina!En valitettavasti osaa sanoa. Plastic Cameras on ollut mun ja Lauran kouluprojekti ja koulun päättyessä jouluna olemma pikkuhiljaa siirtämässä/lopettamassa toimintaa. Ensi viikolla esittelemme toimintaa potentiaalisille jatkajille ja jos jatkoa ei näy, alamme infota asiasta lisää :-) Eli tällä hetkellä en osaa sanoa juuta tai jaata :-/ jos hankinnalla on kiire niin suosittelen googlailemaan jostain muualta. Pahoittelut!

 3. Ihan älyttömän kiva asu!!<3 Tosi söpö ja rock yhtä aikaa :'D Itellä on kauhee vaatekriisi menossa eikä helpota katella muiden ihania vaatteita äää :–D

  1. Voiii kiiiiitos! ^___^hohoo rock ei kuulu mun sanavarastoon yleensä jos mietin omaa tyyliä, mutta kai toi nahkahame tosiaan sitä on hohoo!

 4. Olipas toi Marianna lapsen näköinen tuossa vanhassa kuvassa:D sä olit kyllä söpö:)

  1. Voi ei, tää kommentti kuulosti siltä kuin ois ollut huono asia näyttää lapsemmalta 3 vuotta sitten?! :D mutta kiitos!