FLUFFY

/// muotiTags: ,

Olinpas unohtanut tuon mun niittinahkahameen pitkäksi aikaa kaapin perälle – se on ihan supernätti, mutta melkoisen lyhyt! Paksuhkojen mustien sukkisten kanssa ei tosin ole mitään ongelmaa, eikä varsinkaan jos hameen yhdistää arkena mataliin kenkiin. Vitsit että tykkään tuosta, pitää alkaa käyttää aktiivisemmin taas! Hame oli ekoja kertoja käytössä Indiedaysin 1v-kemuissa, hohoo, muistaako joku vielä? Voi eii, noita kuvia katsellessa tuntuu että on kasvanut aika paljon. Ehkä myös ulkoisesti vähän, omiin silmiin näytän aika juniorilta vaikka voisin vieläkin laittaa saman asun päälle. Rusetin kyllä jättäisin pois…. mulla oli joskus ihan törkee rusettivillitys, huh huh.

leather skirt – 2nd hand (Topshop) • fluffy pullover – H&M
 boots – Dr. Martens • earrings – Poola Kataryna (gifted/Yalo)

kuvista kiitos Maj <3

Ja hei mitä ihmettä, nyt on jo torstai!? Eilinen meni kyllä aika tiiviisti peiton alla (luin mm. kaikki bloglovinissa lukematta jääneet blogipostaukset n. 400kpl ja monta tuntia kirjaa ja join seitsemän teekupillista) kun aamulla oli lämpöä – onneksi nyt on taas ihan hyvä olo. Aikuisena taudit ja sairastaminen on ihan kummallista, koskaan ei tiedä nouseeko kunnon kuume pariksi päiväksi vai sairasteleeko pari viikkoa sellaista ”onko lämpöä eikö ole” -tautia. Ja joskus tuntuu että kuume pukkaa päiväksi ihan vain kehon muistutuksena siitä, että koetas nyt vähän levätäkin. No joskos nyt sitten olisi levätty. Tulevat kaksi viikkoa ovat niin täyteen buukattuja että olis paras jaksaa :-D Eiköhän tää tästä, kivaa torstaita! xx

PS. Yöllisen koiran merkillinen tapaus -liput arvottu! LAURA-nimiset, kurkatkaas nopsaan mailinne!


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

10 kommenttia

 1. Avatar Lindu /// 06/11/2014 / 10:39:44

  Hyvä asu Hermanni!!! hah aloin nauramaan ääneen, kun katsoin noita Indieday 1v -bilekuvia – lähinnä siis omalle ilmeelleni tokassa kuvassa n___n Voi että oltiin junioreita noissa kuvissa, olipas huipputyttömäinen asukokonaisuus mulla, olin ihan unohtanut nuo mummo ankka -henkiset kengät kokonaan… nyt kyllä tuntuisi niin tukalalta pukeutua tuollaisiin yltiögirlish vaatteisiin rusettisomistuksien kera, huhhuh.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 06/11/2014 / 11:11:57

   no äläpä!! olisi kyllä aavistuksen tukala olo noin girly girl -kuteissa, HUH! ja hei mitä ihmettä, olin kans unohtanut noi sun popot?! Piti oikein katsoa erikseen että mitkäs, ohho! Voi itku me ollaan pieniä tossa koko tyttölauma :’—)

   Vastaa
 2. Avatar Kaarina /// 06/11/2014 / 18:07:24

  Hei! Ei liity postaukseen, mutta onko Plastic camerasiin tulossa joskus lisää Fujifilmin instax minejä? Vaaleanpunainen ei oo mun väri :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 06/11/2014 / 18:14:25

   Hei Kaarina!En valitettavasti osaa sanoa. Plastic Cameras on ollut mun ja Lauran kouluprojekti ja koulun päättyessä jouluna olemma pikkuhiljaa siirtämässä/lopettamassa toimintaa. Ensi viikolla esittelemme toimintaa potentiaalisille jatkajille ja jos jatkoa ei näy, alamme infota asiasta lisää :-) Eli tällä hetkellä en osaa sanoa juuta tai jaata :-/ jos hankinnalla on kiire niin suosittelen googlailemaan jostain muualta. Pahoittelut!

   Vastaa
 3. Avatar Katri /// 07/11/2014 / 11:23:41

  Ihan älyttömän kiva asu!!<3 Tosi söpö ja rock yhtä aikaa :'D Itellä on kauhee vaatekriisi menossa eikä helpota katella muiden ihania vaatteita äää :–D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 07/11/2014 / 12:41:20

   Voiii kiiiiitos! ^___^hohoo rock ei kuulu mun sanavarastoon yleensä jos mietin omaa tyyliä, mutta kai toi nahkahame tosiaan sitä on hohoo!

   Vastaa
 4. Avatar Noonia /// 07/11/2014 / 11:55:44

  Olipas toi Marianna lapsen näköinen tuossa vanhassa kuvassa:D sä olit kyllä söpö:)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 07/11/2014 / 12:42:37

   Voi ei, tää kommentti kuulosti siltä kuin ois ollut huono asia näyttää lapsemmalta 3 vuotta sitten?! :D mutta kiitos!

   Vastaa
 5. Avatar Mikko /// 12/11/2014 / 20:09:55

  Oot nii söpö<3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/11/2014 / 20:11:20

   <3____<3 mikkoooo sinä ihana!!!!!!!!!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.