Helmikirjailtu college

/// muotiTags:

Perin kummallista; aina talven saapuessa huomaan miten surkean vähän mulla on lämpimiä paitoja ja pitkähihaisia kun taas aina kesän kynnyksellä valitan, ettei mulla ole yhtäkään kevyempää toppia. Mistähän tämäkin ilmiö johtuu? En kuitenkaan heitä mitenkään hirveän ahkerasti tavaraa kiertoon tai käytä vaatteita loppuun puolessa vuodessa, hmh. Noh, eniveis. Tämä paita on ostettu juuri tuota pulmaa pienentämään – paidan matsku on semmoista paksuhkoa collegea, joten tämä on sopivan lämmin vaikka hihat onkin lyhyet. Kylmällä säällä alle saa tarvittaessa topin.

All that glitters jne…. En vaan voi vastustaa paljetteja, helmiä tai mitään muutakaan kimaltavaa. Onneksi tyylini on muuten melko minimalistinen nykyään, ei tule vedettyä ihan överiksi. Paita löytyi H&M:ltä, ostin lahjakortin rippeillä. Nahkahame on kirppislöytö ja kengät Vagabondin, ehkä tiesittekin. 

 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

8 kommenttia

 1. Avatar katja /// 26/11/2014 / 12:12:41

  Hypistelin ihan samaa paitaa viime viikolla! Jäi vielä toistaiseksi rekkiin, mutta ai vitsi sehän näyttää noin hyvältä luonnossa… Ehkä mun pitää käydä se ostamassa nyt kuitenkin :—D Noiden timsku- ja paljettipaitojen kanssa oon vaan huomannut sen ongelman, että supertakkuileva pitkä tukkani jää niihin aina kiinni. :'(

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2014 / 17:34:48

   Noniiiiiin! :D Nää paljetit ja helmet ei muuten takuta yhtä pahasti mitä sellaiset paidat jotka ovat kauttaaltaan paljettien peitoissa, mutta joo, kyllä tämmöiset pitkien hiusten kanssa asettavat jokseenkin haastetta…

   Vastaa
 2. Avatar Kissis /// 26/11/2014 / 13:42:15

  Mulla on ihan sama ilmiö!! Enkä tajua, miksi ei oo koskaan mitään päällepantavaa vaikka mulla on kolme kaapillista vaatteita!!!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2014 / 17:39:27

   :—–D mulla ei oo tota ilmiötä, mutta pitkät paidat puuttuu for real!!! miten pärjäsin viime talven!?

   Vastaa
 3. Avatar Jenna /// 26/11/2014 / 15:26:08

  upea asu! toi paita sopii sulle täydellisesti :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2014 / 17:40:07

   Voi kiiitos! :-*

   Vastaa
 4. Avatar Salla /// 27/11/2014 / 16:36:24

  Hei, mikä on sun lempparipaikka Tampereella, jos ajatuksena on istua iltaa parin juoman äärellä? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2014 / 17:43:51

   Hei! :-) cafe europa on kivan täynnä aina ja mukava, viereisestä minibaarista saa parhaat drinkit ja tuulensuu toisessa päässä keskustaa on kans ihanan tunnelmallinen ja sieltä saa myös ruokaa. Nordic on kans kiva ja inez! Googlaa vähän noita ja kato mikä näyttää omalta :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.