HIUKSET: luonnonkosmetiikan lempparit hiustenhoitoon

kauneus, luonnonkosmetiikka
6 kommenttia

Muistatteko kun päätin aloittaa postaussarjan mun luonnonkosmetiikan suosikeista…? Juu, en muistanut minäkään. Mutta törmäsin siihen etsiessäni jotain blogin arkistoista ja päätin vihdoin jatkaa sarjaa. Suosikkituotteeni ihonhoitoon löytyy TÄÄLTÄ, tarkoituksenani on koota vielä lempparituotteet vartalolle sekä lempparimeikit. Vaikka noiden ihonhoitotuotteiden listaamisesta on puoli vuotta aikaa, on hauskaa huomata että lempparit ovat yhä lähestulkoon samat.

Mitä luonnonkosmetiikkaan ja postaustoiveisiin tulee, on mulla työn alla myös pitkään pyydelty ”edulliset luonnonkosmetiikkasuosikit”. Sellainen setti, jonka avulla on helppo siirtyä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa. Mutta ekana käsittelyyn lempparihiustenhoitotuotteet! Ja nimenomaan hoitotuotteet, täydellisen shampoon ja hoitoaineen esittelen joskus kun löydän jotkut poikkeavan hyvät yksilöt. :-D 

Unique Haircaren hajusteeton hiuslakka on loistava tuote! Tällä meitsikin saa kestävät kiharat. Parhaiten kiharat pysyvät, kun olen puristellut kosteisiin hiuksiin Less is Moren mascobadogeeliä (josta kirjoitin tarkemmin TÄÄLLÄ) ja sitten kihartanut kuivat hiukset ja lopuksi viimeistellyt kampauksen suihkimalla tätä kiharoihin. Suihke on aika isopisaraista, joten tämä ei ehkä sovi kaikista hienostuneimpaan kampaukseen, mutta rentoihin kiharoihin tämä on täydellinen. Puristelen kiharat käsin kun olen suihkinut Unique Haircaren hiussprayta hiuksiini.

Mascobadogeeli tuo hiuksin rakennetta ja tuuheutta, eikä sitä tarvitse kuin ihan pienen nokareen. Sopii parhaiten kosteisiin hiuksiin laitettuna, mutta tarvittaessa myös pikafiksauksena kuivaan tukkaan. 

Kolmas suosikkituotteeni on Nafhan monikäyttöinen luomuarganöljy. Siinä missä se sopii koko vartalon ja kasvojenhoitoon, se toimii myös hiuksille (ja kuivalle päänahalle!). Jos hiukset ovat tosi kuivat, taputtelen tätä pikkuisen latvoille jotta sähköisyys pysyisi kurissa. Eniten käytän kuitenkin arganöljyä tehohoitona – pumppaan tätä muutaman pumppauksen kämmenelle ja sitten puristelen latvoihin ja annan vaikuttaa tunnin pari ennen hiustenpesua. Hiukset saa öljykäsittelyn jälkeen pestä normaalia huolellisemmin, mutta arganöljy ehtii tehdä temppunsa ja siloittaa ja pehmentää hiuksia. Olen myös kuullut sellaista asiakaspalautetta, että tämä tepsii kuivaan päänahkaan tehohoitona ennen hiustenpesua! Kantsii testata, jos päänahka ärtyy syksyn tullen tästä viimasta. Onko samoja suosikkeja, tai mitkä on teidän luonnolliset lempparit? 

 

Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oonkin miettinyt, että pitäisi varmaan testata luonnollista hiuslakkaa, kun lähestulkoon kaikessa muussa kosmetiikassakin luonnolliset käytössä. En oo vaan jotenkin uskonut että ne on tarpeeksi pitäviä :P Oon ostanut Joliesta ja Ruohonjuuresta yleensä kaiken kosmetiikan, täytyykin ensi kerralla vilkasta jos jommassa kummassa olis valikoimassa noita kahta muotoilutuotetta.

    1. Joo, suosittelen! :–) En oo moneen vuoteen enää käyttänyt hiuslakkaa paljoa, joten mun siirtymä oli kivuton.

  2. Moi! Osaatko kertoa, mikä olis hyvä ja oikeasti toimiva luonnollinen deodorantti? :) Viime aikoina kun on puhuttu paljon ”normideojen” sisältämästä alumiinista, mutta niiden teho taas on paljon liikkuvalle hyvä. :/