Pilvenhattaralta näytän pitkää nenää

lifestyle
2 kommenttia

Huhhuh. Viimeiset kaksi ja puoli viikkoa ovat olleet ihan kreisit. Puhun usein kiireisyydestä ja sellaista mun arki usein todella myös on – tykkään pitää itseni kiireisenä ja nautin, kun mulla on monta projektia meneillään samanaikaisesti. Olen supertehokas ja siksi varmaan turhaudunkin helposti jos muut on hitaita tai mulla ei ole mitään tekemistä. Joskus hommia kummiskin kertyy vähän liiankin kanssa, osin voin syyttää ihan itseäni, mutta nyt vieritän syitä myös opintojen niskaan – loppusuoralla ollaan nimittäin! Onneksi teen vaan kivoja juttuja, joten vaikka on kiire, on hyvä olla. Jotta muistaisin kaikki kivat jutut, listasin viime viikon tapahtumia ylös:

x Olen käynyt teatterissa äidin ja isän kanssa – Yöllisen koiran merkillinen tapaus oli ihan mahtava! Teistä moni kommentoi että olisi kiva käydä teatterissa mutta kun se on niin kallista – höps! Opiskelijat, tämmöinen info löytyy TTT:n nettisivuilta: Dramaattinen opiskelijatarjous! Kaikki teatteriliput puoleen hintaan peruslipun hinnasta. Myynti alkaa tuntia ennen esitystä Lippumyymälässä. Opiskelijatarjous voimassa kaikissa teatteriesityksissä lukuunottamatta vierailuja.”

x Reissasin Helsinkiin parin paliksen takia – kyllä kannatti, treffasin kivoja tyyppejä ja Helsinki tuntui hyvältä. Virallisten juttujen lisäksi löytyi myös ihanaa siideriseuraa illaksi.

x Järkkäsin tytöille drinkkibileet  ja tuli epätodellinen olo kun mietti, että opinnot alkavat ihan oikeasti olla tässä. Mihin ne 3,5 vuotta hurahti!? 

x Poikettiin Hämeenlinnassa Hunajaisissa kemuissa ja treffattiin kivoja bloggaajia

x Käväistiin Victoria’s Secretin avajaisissa Maj:n kanssa Viking Grace -laivalla, josta varmaan voisin kirjoittaa pari sanaa lisää myöhemmin. Vaikka en ehkä ole kovin tyypillinen VS-gurl, olen minäkin hurahtanut niihin tuoksuihin… 

x Tein elämäni ekat yrityskaupat. Sen kunniaksi Tampereen parasta sushia

x Meillä oli Proakatemian ”loppukoe”, 24h innovointi. Toimeksiannot tulee yrityksiltä ja toimeksiantajat arvostelevat suorituksemme vuorokauden päästä sen antamisesta. Hui hitsit oli jännää ja työntäyteistä – sekä hullun paha olo. Kun sulki silmät, tuntui että on kaatokännissä kun kroppa ei jaksanut komboa valvominen + työnteko. Saatiin hyvä arvosana ja oon niin ylpeä meidän tiimistä, jeeeeee!! Oli siis sen arvoista. 

x Oon viettänyt serkkujen synttäreitä ja sopinut Megazone-turnauksen joulukuulle. EN KESTÄ!!!!!!! Tää ei ees oo mikään guilty pleasure, myönnän aivan avoimesti että Megazone on mun lemppari. Johtunee ehkä siitä että oon siellä niin elementissäni ninjailemassa >:—-) 

 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.