Less is more

kauneus, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

Sain Hair Artista testiin Less is More -sarjan shampoon ja hoitoaineen sekä muotoiluun Mascobado-geelin. Olen nyt testaillut näitä luonnollisia ammattilaiskäyttöön valmistettuja tuotteita reilut pari viikkoa ja ajattelin raportoida teille mun fiilikset tästä sarjasta. Less is More -sarja tulee Itävallasta.

Jokainen näistä tuotteista omaa oman vahvan ja herkullisen tuoksunsa, jotka miellyttävät minua. Aloe Mint Volume -shampoonkin valkkaisin taatusti testiin vaikkei se ominaisuuksiltaan edes sopisi mulle, koska minttu! Onneksi shampoon ominaisuudet ”Piristävä-Vahvistava-Puhdistava-Tuuheuttava” sopivat minun tarpeisiini. Minusta on hämmentävää, että juuri tämä puhdistava ja tuuheuttava tuote tuntuu jättävän hiukseni likaisemmiksi (tai liian hoidetuiksi?) kuin moni muu viime aikoina testaamani shampoo. Shampoon kyljessä kyllä lukee pesuohjeiden perässä ”toista tarvittaessa”, mutta höh, en kyllä jaksaisi aina hiuksia pestessäni vaahdottaa hiuksia kahteen kertaan puhtaan lopputuloksen saamiseksi. En tosin tiedä onko sillä ollut jotain merkitystä tämän kanssa, että olen viime aikoina käyttänyt hiuslakkaa kenties normaalia useammin ja voi olla, ettei luonnonkosmetiikkaa oleva shampoo tehoa perushiuslakkaan yhtä hyvin mitä normishampoo tehoaisi. Joka tapauksessa olisin toivonut enemmän pesevyyttä tältä shampoolta. Tuoksu on huumavan ihana ja tuote levittyy ja vaahdottuu ongelmitta. Shampoo on 100% luonnollinen ja 28% raaka-aineista on luomua.

Cajeput-hoitoaine tuoksuu sekin hyvältä ja on minun käytössäni ensimmäinen luonnonkosmetiikkaa oleva hoitoaine joka kosteuttaa latvani kunnolla. Olen tähän mennessä testaillut aika edullisia luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteita, mutta näköjään pikkuisen enemmän maksamalla saa enemmän hoitavuutta. Tämä poispestävä hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille ja sen ominaisuuksiksi on listattu Hellävarainen-Kosteuttava-Antaa kiiltoa. Ja juuri nuo lupaukset hoitoaine lunastaa. Hiukset on todella helppo harjata suihkun jälkeen ja ne näyttävät hyväkuntoisilta ja kiiltäviltä. Hoitoaine on 99,7% luonnollinen ja raaka-aineista 37% on luomua, aika hyvä prosenttiosuus.

Testituotteista kiinnostavin on ehdottomasti tämä luonnollinen muotoilutuote, Mascobado-geeli. En ihan heti yhdistäisi geeliä pitkien hiusten muotoiluun, mutta tämä toimii. Geeliä puristellaan kosteisiin hiuksiin ja annetaan hiusten kuivua tai föönataan ne kuiviksi. Tuotteella saa melkoisesti volyymia ja rakennetta, etenkin föönaukseen yhdistettynä. Kiharat pysyvät paremmin eikä geeliä tarvitse kerralla paljoa. Mascobado-geeli on 100% luonnollinen ja yli puolet, 54% raaka-aineista on luomua. Tätä tulen ostamaan ensimmäisen putelin tyhjennyttyä lisää, loistava tuote. 

Kurkkailin hintoja maahantuojan sivuilta, kun en muista paljon näillä oli  Hair Artilla hintaa – luultavasti hinnat ovat lähellä toisiaan kummassakin paikassa – tuotteet olivat kaikki 25€ kappalehinnaltaan. Sarjan kaunisniminen Angelroot-volyymisuihke alkoi myös kiinnostaa, onko kukaan teistä testannut? Entä mitä mieltä te olette olleet tästä hiustenhoitosarjasta? :-) 

Muistattehan että mainitsemalla lukevansa 365 days with Ida (hoho sanon kyl aina ite ihan vaan ida365 ku toi rimpsu on niin pitkä….) -blogia saatte Hair Artista -15% Ennin kampaamo-, meikki- ja kynsipalveluista ja -10% alennusta Less is More -hiustenhoitosarjasta. Tarjous on voimassa ainakin vuoden loppuun, jipii!


*translation: I’ve been using these ”Less is more” natural hair care products for a few weeks and I really like their Mascobadogel! It gives volume and texture.  Cajeput conditioner is the best 100% natural conditioner I’ve ever used, but Aloe Mint Shampoo didn’t work with my hair. Have you tried Less is more products? 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mä olen pitkään miettinyt, että pitäisi hankkia joku luonnonkosmetiikan hiustenmuotoilutuote, mutta olen suhtautunut niihin äärimmäisellä varauksella. Hiustenhoitotuotteita sen sijaan olen käyttänyt jo pitkään. Mitä arvioisit oman kokemuksesi perusteella, toimisiko tuo geeli myös lyhyen pixie cutin muotoiluun? :)

  1. Hei jooo! :–) Mä en ole oikeastaan koska oon niin laiska käyttämään mitään tuotteita tukkaani, mutta ymmärrän suhtautumisesi, etenkin jos oot löytänyt luottotuotteet :-D

   Hmm, riippuu varmaan siitä miten paljon toivot tuotteelta pitoa! Tämä antaa mulle rakennetta ja tekee kampaukselle hyvän pohjan mutten sanoisi että tällä ”asetellaan” tukkaa mihinkään muotoon tms, niin kuin vahalla vaikka tehtäisiin. Jos kaipaa lyhyisiin hiuksiin rakennetta niin miksei toimisi :-) Kantsii kattoa onko Less is Morella jotain vielä tujumpia muotoilutuotteita, valikoima on meinaan aika kattava!

 2. Mä oon tykänny Lushin shampoopaloista, käsittääkseninekin on luonnollisia ja plussana vielä se että jätettä ei tosiaan synny yhtään! :-)

  1. AA hei totta, en oo muistanut noita olleskaan! Lushin tuotteista mäkin oon kyllä aina tykännyt :-) Pitääpä joskus testaa, kiitti muistutuksesta!

 3. Hei, kirjoitit ettet oo oikein löytänyt tarpeeksi hoitavaa hoitoainetta luonnonkosmetiikan puolelta. Oon itse käyttänyt Madaran hiustenhoitotuotteita, ja ainakin se värjätyille hiuksille tarkoitettu tuotesarja on tuntunut todella hoitavalta ja kosteuttavalta! Ajattelin vinkata jos et oo kokeillut. Voisin kuvitella että se soveltuu tosi hyvin myös värjäämättömille hiuksille :)

  1. Ooh, en oo testannut Madaralta mitään hiustuotteita vaikka ihonhoitotuotteet ovatkin varsin tuttuja. Kiitos vinkistä!! :– )