LOVE LOVE LOVE

muoti
8 kommenttia

Terkkuja Tallinnasta!

Oon ollut reissussa koko viikon – ensiksi suorittamassa Vihterpalun kartanolla Proakatemian opintoihin kuuluvaa loppuprojektia ja sitten vielä lomailemassa pari päivää keskustassa Lindan kanssa. Tuli testattua pari mahtavaa ravintolaa joista vinkkaan hetimmiten! Tallinna on niin soma joulukaupunki että voisin kuvitella että joku teistäkin on reissaamassa sinne joulun aikaan? 

Mikä ihana oranssi seinä! Näyttää kokomustakin ihan eriltä mitä yleensä :-D 

Nyt kipaisen kaupasta glögiä, jatkan pyykinpesua ja illemmalla kilistelen rakkaiden kanssa tasa-arvoisemmalle Suomelle, JEE! ♥ Rakkaudentäyteistä perjantaita ja viikonloppua, palaillaan! 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Joo, kaikki Tallinna-vinkit jakoon! :D Itse olen menossa sinne tyttöporukalla aivan joulun alla fiilistelemään joulutoria ja luuhaamaan kahviloissa. Viime reissusta on jo hetki aikaa, joten tuoreet vinkit tulisivat tarpeeseen :)

  2. vitsit noi sun kengät näyttää aina vaan niin kivalta ! oikein harmittaa, kun en jostain alesta ostanut tuommosia. mietin, että jos kyllästyn niihin heti mut aina vaan ne näyttää kivalta, höhs.
    söpöjä ootte !

    1. Voi eeeieiii!! Eikö noita vieläkin oo Vagabondin nettikaupassa alessa? Oli ainakin joskus alkusyksystä! :-) Ihan superkivat, mulla on nää mokkaisina ja kiiltonahkaisina koska nää on PARHAAT!