VICTORIA’S SECRET SUOMI

/// lifestyleTags: , , , , ,

Ennen Tallinna-vinkkejä palataan hetkeksi viime viikkoon ja Victoria’s Secretin avajaisiin!

Kuten totesin, meitsi ei ehkä ole se, josta tulee ekana mieleen Victoria’s Secret – mutta minäkin kuulun VS:n tuoksujen fanittajiin. ;-) Multa löytyy yhteensä kolme bodysprayta joita käytän pääasiassa kesällä ja toisinaan suihkin yhtä niistä myös kotona ympäriinsä ”huonetuoksuksi”. Maj sai kutsun Victoria’s Secretin avajaisiin Viking Linen M/S Viking Gracelle ja lähdin kiinnostuneena aveciksi. Viking Linelle avattu VS on maailman ensimmäinen risteilyalukselle avattu Victoria’s Secret Beauty & Accessories -myymälä ja samalla Suomen ensimmäinen. Hinnat olivat kohtuullista laivatasoa, esim. alushousut olivat reilun kympin ja bodysprayt 12,90€ kappale. 

Maj tutkailemassa meikkivalikoimaa

Peilikaapistani löytyy nämä VS:n putelit, joista ehdottomasti eniten olen käyttänyt tuota vasemmanpuoleista Sunset Floweria (onkohan tuo joku erikoistuoksu kun sitä ei ollut Arlandan Victoria’s Secretillä eikä Viking Linenkaan?), sain sen Maj:lta tuliaisiksi Nycistä. Tuo Endless Love on viimevuotinen ostos ja Love Spellin sain nyt goodiebagista – tämä kolmikko on minun makuuni, mutta VS:n tuoksujen joukosta löytyy myös sellaisia supermakeita tuoksuja joille minä en syty. Mites te, löytyykö VS:ää kylppäristä? 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

2 kommenttia

 1. Avatar Elisa /// 29/11/2014 / 20:07:01

  No löytyypä hyvinkin! Ostin lentokentältä viiden vartalotuoksun kokeilupaketin ja niistä yksi lähti pikkusiskolle joululahjaksi. Muista neljästä olen käyttänyt yhtä tai kahta, suosikkini on Coconut Passion. Just semmonen ällömakea gourmand-tuoksu :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/11/2014 / 20:47:24

   Oooh mutta se kookos on mustakin hyvä! :-D Taisin ostaa sen siskolle kans kentältä kiitoksena matkalaukun lainaamisesta :D Ja joo, ne kokeilupaketit on tosi kätsyjä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.