VICTORIA’S SECRET SUOMI

lifestyle
2 kommenttia

Ennen Tallinna-vinkkejä palataan hetkeksi viime viikkoon ja Victoria’s Secretin avajaisiin!

Kuten totesin, meitsi ei ehkä ole se, josta tulee ekana mieleen Victoria’s Secret – mutta minäkin kuulun VS:n tuoksujen fanittajiin. ;-) Multa löytyy yhteensä kolme bodysprayta joita käytän pääasiassa kesällä ja toisinaan suihkin yhtä niistä myös kotona ympäriinsä ”huonetuoksuksi”. Maj sai kutsun Victoria’s Secretin avajaisiin Viking Linen M/S Viking Gracelle ja lähdin kiinnostuneena aveciksi. Viking Linelle avattu VS on maailman ensimmäinen risteilyalukselle avattu Victoria’s Secret Beauty & Accessories -myymälä ja samalla Suomen ensimmäinen. Hinnat olivat kohtuullista laivatasoa, esim. alushousut olivat reilun kympin ja bodysprayt 12,90€ kappale. 

Maj tutkailemassa meikkivalikoimaa

Peilikaapistani löytyy nämä VS:n putelit, joista ehdottomasti eniten olen käyttänyt tuota vasemmanpuoleista Sunset Floweria (onkohan tuo joku erikoistuoksu kun sitä ei ollut Arlandan Victoria’s Secretillä eikä Viking Linenkaan?), sain sen Maj:lta tuliaisiksi Nycistä. Tuo Endless Love on viimevuotinen ostos ja Love Spellin sain nyt goodiebagista – tämä kolmikko on minun makuuni, mutta VS:n tuoksujen joukosta löytyy myös sellaisia supermakeita tuoksuja joille minä en syty. Mites te, löytyykö VS:ää kylppäristä? 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No löytyypä hyvinkin! Ostin lentokentältä viiden vartalotuoksun kokeilupaketin ja niistä yksi lähti pikkusiskolle joululahjaksi. Muista neljästä olen käyttänyt yhtä tai kahta, suosikkini on Coconut Passion. Just semmonen ällömakea gourmand-tuoksu :)

    1. Oooh mutta se kookos on mustakin hyvä! :-D Taisin ostaa sen siskolle kans kentältä kiitoksena matkalaukun lainaamisesta :D Ja joo, ne kokeilupaketit on tosi kätsyjä!