Sunnuntain musakorneri: nukahtamismusiikkia & uutuuksia

musiikki
12 kommenttia

Låpsey – Painter

Nosaj Thing – Aquarium

Noista kahdesta ylemmästä biisistä mulla on kummastakin semmoinen jännä fiilis, että jos ne eivät peräti löydy mun soittolistojen kätköistä, olen varmasti kuullut molemmat aiemmin. Ehkä jopa useita kertoja, ainakin tuon Nosaj Thingin Aquariumin, mutta jostain syystä ne iskivät kunnolla vasta nyt. Löytyivät ehkä oikealla hetkellä uudelleen?

Uutta Frank Oceania! Hmm. Ei iskenyt ihan heti, mutta jospas tää parin kuuntelukerran jälkeen aukeis…?

+ iltamusan lisäksi pakko jakaa uutta Reginaa jos jolta kulta on mennyt ohi. Ihanaa! En malttais odottaa uutta albumia, vaikka mitään ei oo vielä lupailtu siihen suuntaan. Tästä biisistä tulee mieleen Reginan eka levy Katso maisemaa ja yläaste. Huhhuh siitäkin on aikaa, kreisiä. Mietittiin hetki sitten kavereiden kanssa oman elämän tärkeimpiä bändejä ja artisteja, ja silloin multa jäi Regina sanomatta. Kun nyt mietin, en tajua miten unohdin. Se on ehdottomasti yksi tärkeimmistä bändeistä ikinä.

Mitkä on teidän elämänne tärkeimmät bändit tai artistit? Tai biisit? Mulle Reginan lisäksi tärkeitä on PMMP (en edes enää kuuntele sitä, mutta siitä tulee niin vahvat  muistot ja fiilikset ja kaikki keikat mieleen), Mew (oh, varmaan eka sellainen bändi johon rakastuin ihan totaalisesti ja jota kuuntelen vieläkin. Sellainen bändi josta löydän koko ajan jotain uutta, vieläkin), Bon Iver ja Scandinavian Music Group (muistuttaa yhdestä jaksosta elämässä).

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vaikka se jostain syystä edelleen 21-vuotiaana tuntuu vähän nololta myöntää (yläasteen dissaus jätti arvet höh) niin mulle tärkein bändi tulee varmaan aina olemaan HIM. Välillä kyllästyn ja menetän uskoni niihin totaalisesti, mutta sitten aina löydän ne uudelleen. Muita tärkeitä on ehkä Metallica, PMMP ja naperoajalta Aikakone. Hirveen vähän kuuntelemalla kuuntelen musiikkia nykyään, niin piti ihan pysähtyä miettimään, että mitkä ois nimenomaan tärkeitä.

  1. Voi ei ihana :-D en kyllä sanois että kovin moni pitäis PMMP:täkään hirveen uskottavana, mutta eihän se nyt se pointti oo, vaan se, mikä on itelle tärkeetä!

   Ja joo, mä kuuntelen kans niin paljon yksittäisiä biisejä nykyisin, että tuntuu ettei mikään uus bändi oo aikoihin säväyttäny kokonaisuutena.

 2. Mä löysin kans ton Låpsleyn vähän aikaa sitten – vitsit miten hyvää fiilistelymusaa! Ärsyttää tollaset ihmelapset, jotka on jo 17-vuotiaana sairaan cooleja ja lahjakkaita, kun ite on ollu jotain aivan muuta, haha! :-D

  Mut niin noista tärkeimmistä bändeistä… Aaa tää on niin vaikee! Mut ekana tulee mieleen mulla myös Regina ja sitten The Smiths ja Joy Division ainakin. Ne on ainakin sellaisia, joita oon fanittanut pisimpään. :-)

  1. No jep!!! On noita muitakin tommosia ihmelapsia, ei voi kuin ihmetellä :D siistiä!

   Ooh joo, Smiths on varmaan monelle meidän ikäsellekin aika tärkee, oon joskus ihmetelly että mikä on kun en pääse siihen silleen sisään että innostuisin paria yksittäistä kappaletta enemmän kun niin moni muu innostuu. :-)

 3. joo Mew todellakin ! se alotti mun musaelämän. sain and the glass handed kitesin synttärilahjaks kun olin menossa yläasteelle ja kuuntelin sitä ihan transsissa seuraavat puol vuotta. sitten seuraavana kesänä tuli bob dylan ja muutti mun maailman, ja sitten parin vuoden päästä asa ja rubik. nykyään kuuntelen niin hajanaisesti musaa spotifysta, ei oo pitkiin aikoihin tapahtunu mitään totaalista hurahdusta jonkun artistin levyyn tai koko tuotantoon, mikä on jotenkin sinänsä vähän sääli. päätin jo että pyydän ens vuonna joululahjaks vinyylisoittimen, niin musiikkiin alkaa varmaan keskittymään vähän erilailla. sit kutsun sut kylään ja kuunnellaan musaa ja juodaan omenalikööriä ja suunnitellaan tulevaisuutta <3

  1. Oooah niin munkin!! Tai oli yks niistä. Tollon kuvioihin kuului yläasteen alussa myös Placebot ja Ultra Brat ja The Killersit, mutta Mew oli yks isoimmista ihastuksista ja on vieläkin. Ooh ja voi Rubik! Sekin on ihana mutta ei niin henkilökohtainen mullle.

   Oiii mikä ihana idea! <3__<3 joooo oio oii! mutta tuun kyllä kylään tänäkin jouluna, ettäs tiiät. Voidaan vaik kuunnella hujanhajan spotifytä, hohoo. <3

 4. Munkin ykkösbändejä olis kyllä PMMP, joka vaan leimaa koko nuoruutta..Vaikka enää tulee harvemmin kuunneltua niin aktiivisesti! Sitten Coldplay, jolta on mun ikisuosikki biisit Yellow(ah!), Magic, Fix you… Hassua etten vuosiin mieltäny ees että oisin Coldplayta kuunnellut vaikka se on aina kulkenu mukana.!

  Mutta yks mun ikisuosikkibiiseistä on kanssa Paolo Nutinin Candy. Ja Anssi Kelan Nummela :-D……

  1. Oiih noniinpä niin, itsekin unohdin Coldplayn! Sekin tosiaan on aina ollut läsnä, mutta ei ehkä silti mitenkään kamalan tärkeä mulle, vaikka moniin biiseihin liittyy muistoja. Mutta totta, mukana on kulkenut!

   hahaa eikä! On parasta jos on jotain random-suosikkeja lempparibiiseinään. Mulle yks semmonen on lapsuudesta muistuttava Maggie Reillyn Moonlight Shadow :’-D HA.

 5. ohh, hullun mielenkiintoista kuulla muiden tärkeimmistä bändeistä! jos mun pitäis vastata vaan yks, niin se ois kyllä ehdottomasti bloc party. mutta onhan niitä enemmänkin, ainakin: smg, the national, band of horses, arctic monkeys ja death cab for cutie. ja mun eka ”kunnon” keikka ikinä oli the killersin joten sillä on aina erityispaikka mun sydämessä :’–)

  1. No eikö!! Ooh joo, arctic monkeys on mullekin tärkee ja voih, muistan että osasin joskus killersin biisit tyyliin ulkoa, hohoo. Sulla on monia tommosia bändejä lemppareina joita kans oon kuunnellut mutta jotka eivät henkilökohtaisesti oo koskettaneet ainakaan vielä. Jänskää todellakin!!

 6. MOII! KUULE tyttö, nyt täytyy hilppasta tänne hehkuttamaan kuinka oon jääny koukkuun sun soittolistoihin! THÄNK JUU, kuuntelet hyvää musaa!

  UUJEE!:—-D

  PS sä oot kivan olonen tyty! :) (oon ehkä sanonu ton joskus) Oho taidan olla humaltunut näistä biiteistä, kun rupeen lepertelemään! Kivaa maanantaita tampereelle!

  1. Voi Jasmi!!!!! Vaikutat itsekin ihan superilta, mietin että oispa hauska törmää joskus jossain >:—) musamaku kertoo ihmesestä paljon minun mielestä, hoho!

   JA HEEI tajusin että suahan voi varmaan kans stalkkaa spotifys JES!!! <3