GLITTER JUMPSUIT

muoti
11 kommenttia

Vitsit miten virkistävää on välillä rikkoa omia rutiineja ja mennä ennakkoluulottomasti jonnekin, missä ei yleensä tule käytyä. Vietettiin perjantaina Ilveksessä Iloista Itsenäisyyttä ja musta oli kivaa, kun sai pukeutua tyylikkäämmin mitä yleensä baariin mentäessä – Klubi, Ruma ja Roska eivät kyllä ole mitään korkkaribaareja mulle :-D Lisäksi sain korkata tuon kesällä ostamani glitterhaalarin, jihuu!

glitter jumpsuit – h&m · heels – Asos · clutch – H&M (so very old)

Oli kyllä ihan älyttömän kiva ilta! Käytiin myös ravintolamaailman puolella kurkkaamassa Karri Koiran ja Ruudolfin keikka – en kestä, että Karri Koira suuntas mikin mun suuntaan jonkun kertsin pärähtäessä käyntiin, enkä mä tietysti mitään sanoja tiennyt! XD Oon kyllä aina tykännyt kummastakin, Karri Koirasta ja Ruudolfista, mutta en oo ihan hirveästi kumpaakaan silti kuunnellut. NOOO EI SE MITÄÄ, semmosta sattuu, hahhaha.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hei mulla on sama jumpsuitti. ei tosin ole päässy käyttöön x–D karri ja ruudolf on parhaita!

    1. Ei ollut mullakaan ennen eilistä!!! Piti laittaa toi kesällä yhtiin kemuihin mutta sillon oli tyyliin +27 ni en ihan viittinyt vetää pitkissä lahkeissa xD Ja jOO niin on!!! Oli hyvä meno