Omena-vanilja-inkivääri-drinkki

/// ruokaTags: ,

Omena-vanilja-inkivääri-drinkki

4 cl Absolut Vanilla
loraus itsetehtyä omppumehua (tai jotain hyvää tuorepuristettua)
loraus ginger alea
jäitä

Yksinkertaisen helppo drinkki, raikas mutta täyteläinen. Onneksi ostin tuon vaniljavodkan joskus alkusyksystä, sehän sopii vaikka mihin! Erityisen hyvä makupari se on itsetehdyn omenamehun kanssa, mutta se sopii myös kuumiin juomiin, kuten glögiin. Nyt kokkailua porukoiden kanssa ja illalla varmaan Linnan juhlia. Outi Les Pyyn paljettimekko pitää bongata, vaikka en muuten yleensä ole pukuloistoa kovin tiiviisti edes seurannut. Mites te? :-) 

2 kommenttia

  1. Kotijuttuja | 365 days with Ida /// 13/12/2014 / 15:32:58

    […] esineitä mutta välillä niiden ympäriinsä ripottelu saa kodin näyttämään sekamelskalta. Kun ne asettelee nätisi pienelle tarjottimelle, on kokonaisuus hallitumpi. Tykkään! Ja tuo isoin tarjotin menee ihan tarjoilukäytössä, kuten […]

    Vastaa
  2. Avatar taina /// 24/03/2016 / 18:17:35

    Hyvä ohje.Kokeiltu on ja erinomaiseksi todettu

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.