Ida + komea vanha herra

muoti
13 kommenttia

Hahaa, tämä takkikombo saa mut näyttämään ehkä 3 kertaa itseäni isommalta, mutta ei sen niin väliä. Olen vasta parin viime viikon aikana innostunut kunnolla noista ihanista valkoisista kengistä (onko näille joku nimi? caterpillarit ja timberlandithan on brändejä eikä varsinaisia nimiä tälle kenkätyypille). Sopivat musta erittäin hyvin kokomustan ja tummien asujen kaveriksi, toimivat kivasti katseenkiinnittäjinä ja asun jujuna. Talvikenkätilanne erittäin hyvä; Dr. Martensenit loskakelille ja pakkasille (mahtuu villasukatkin), traktoripohjanilkkurit ja nämä valkoiset bootsit. 

coat – Lindex / grey oversized jacket – Muka va / hat – Topshop

shoes – Vamos (gifted) 

Sain myös kaverikseni kuviin megasöpön koiraherran, Tepon tietysti. En oo koskaan ollut koiravahtina yksin, mutta oon varma että pärjäisin Tepon kanssa yksiksenikin. Tuommoinen pikkuvipeltäjä olisi ihana kaveri pariksi päiväksi. Niin että Maj, vaikka sovittiin ettei hommata joululahjoja, niin voin antaa lahjana (siis ottaa lahjana, hoho) koiranhoitopalveluksen kun sille on tarvis ;-)  

Eilen esittelemäni traktoripohjanilkkurit ihastuttivat monia, mites nämä valkoiset kengät? Yes or no?


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Yes kengille!! Mie löysin semmoset catepillarit kirppikseltä viime keväänä ja ne on= <3 Vink vink, Uffilla ois tällä hetkellä kahdet samantyyliset mustana ja vaaleanpunasena. Sain tehdä kaikkeni pääsin liikkeestä ulos ilman niitä :D

    1. UUU jee kiitos!! Oieikä :-D Onneks en tarvii kuin yhdet, menkääs nyt joku tamperelainen tekemään löytöjä!!! Hahaa vaaleanpunasetkin ois varmaan aika söpöt !

    1. Voi Katri, ihanasti sanottu! :’-) ehkä joku jonkinlainen onnellisuus huokuu näistä kun katson itsekin tarkemmin.

  2. I-HA-NAT kengät! Itse oon vakavasti harkinnut että ostais tohtorit syys/talvi keleille, mutta kun Jyväskylässä missään ei myydä niitä niin en tiedä.. Jotenkin en tykkää tilata sellasia kenkiä minkä kokoluokasta ei oo mitään hajua :D

    1. KIIITOS!!!! Ja voi ei, ärsyttävää! Noita melkein on pakko päästä kokeileen joo. Mulla on itellä 36:t vaikka mun normikengänkoko on 35. Talvinkengissä suuruus ei muutenkaan tietty niin paljoa haittaa mutta on nuo koot Dr. Martensenilla ehkä vähän pieniä, että suosittelen testaan seuraavalla Helsingin reissulla tms…

  3. Minä tällä luen vanhoja postauksia myöhässä kuten aina :D mutta onpa ihanat kengät! Muistatko paljonko noilla oli hintaa? Ja onko tuossa kärjessä kulumaa vai mitä?