Viikonlopun parhaat joulutapahtumat Tampereella

lifestyle
Jätä kommentti

Designtorilla on tänä jouluna mukana ihan käsittämätön määrä upeita suomalaisia brändejä: 

&BROS 1KERTAA2 ALINA PIU ARELA BOOKIE BÖÖNA DESIGNBOX DEAD BIRDS & LIONHEART DESIGN BOULEVARD EEVA LOVISA JEWELLERY EVERYDAY DESIGN FRENN GRILLIN’ CLOTHING GTIE HATTULAN KAAKELITEHDAS HILE HUHTADESIGN HUMBUGI ASUSTE ILONI JOHANNA GULLICHSEN KENKÄPAJA PIHKA KERAAMIKKO  JOHANNA OJANEN KOOKY GEMS KRAA KRAA EYEWEAR KÄTKÖ VINTAGE LOFTHANSA MAHEKA DESIGN MARY A. JALAVA MELODICA MOIMOI ACCESSORIES MUKA VA NUNNUN OMASHOP ONNELA DESIGN PALONI PISAMA DESIGN PIRKANMAAN PAAHTIMO PULU RCM CLOTHING R/H SAANA JA OLLI SAHKU SALMIAK STUDIO SEELE SIINA LEVONOJA SININKA STUDIO ARTO HALMETOJA SUPERYELLOW THINK TODAY TITIMADAM TONFISK DESIGN UHANA DESIGN UNIQECO UPLOAD AUDIO VERSO DESIGN VINTAGE GARDEN WITH LOVE SANNA HOPIAVUORI WOOL GERTRUDE

Lasten maailma / Klubi: DESIGNKOMITEA HÖÖ KANELIMAA LEIKKI VIEKÖÖN MAILANDIA MARAKATTIMARSSI PAJUMAJA PAPU

 

Olen tehnyt vaikka mitä kivoja löytöjä Designtoreilta, sekä kotiin että vaatekaappiin ja lahjoiksi, joten odotukset ovat taas korkealla. Joskos löytyis vielä vikat joululahjat (hei ketä mä huijaan, ekat pikemminkin) ja vaikka jotain tarpeellista kotiin. Jos kaipaatte lisätietoja, niin Facebookista löytyy!


Tampere-talossa järjestetään niin ikään tänä lauantaina jouluista ohjelmaa. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Vihreä Joulu -tapahtuma kuulostaa tosi kivalta! Tampere-taloon on kerätty fiksuja ekologisia yrityksiä saman katon alle, jotta voisit tehdä eettiset joululahjaostokset saman katon alta. Tapahtuman sivuilla lukee näin: ”Vihreä Joulu on eettisten ja ekologisten tuotteiden ja palveluiden myyntitapahtuma Tampereen ytimessä Tampere-talolla. Merkitse kalenteriisi 13.12.2014 klo 10.00-16.00 ja saavu paikalle. Tule ostamaan laadukkaita tuotteita ja tutustumaan huikeisiin, vihreitä arvoja eteenpäin vieviin yrityksiin. Muistathan varata mukaan käteistä.” Mukana on mun suosikeista Lumo, Runsaudensarvi ja Zuii, kaikki mukana olevat yritykset voi kurkata täältä

Onneksi Tampere-talo ja Pakkahuone sijaitsevat niin lähekkäin, että ehtii kiertää molemmat tapahtumat vaikka lauantain aikana :-) 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.