SUPAGOOD FRIDAY

/// lifestyle

Vitsit mikä perjantai. Oon vaan hymyillyt koko päivän! Niin monta kivaa pientä sattumusta ja pari deadlineen mennessä hoidettua juttua valmiina että on syytäkin olla tyytyväinen. Ehkä tämä onnellisuus kumpuaa niistä tai muista kivoista jutuista joita viime aikoina on tapahtunut? Oli syy mikä hyvänsä, päätin juhlistaa tätä vähän ja kipaisin kotimatkalla hakemaan Tampereen parhaat take away -sushit Kauppahallin Umamista ja kaadoin itselleni lasin lemppariviiniä. 

Olen ehtinyt tällä viikolla vaikka mitä, siitäkin huolimatta että olin alkuviikon kuumeessa. Nyt on oma yritys virallista hyväksymistä vaille valmis ja oppariprosessi pyöräytetty käyntiin. Opintopisteet riittäis jo valmistumiseen, mutta vika pakollinen, eli oppari, uupuu vielä. Ensi vuoden alusta meitsi on sitten päätoiminen yrittäjä! Kuinka jännää!!! Opparin pusken siinä sivussa, ei luulis olevan mahdoton tehtävä kun kirjoitus- ja tutkimustyötä tulee tehtyä muutenkin päivittäin. Ja lisäksi teen mun opparin aika kiinnostavasta aiheesta – luonnonkosmetiikan markkinoinnista sosiaalisessa mediassa. 

Tän päivän soundtrack on ollut Lion Baben ja Childish Gambinon Jump Hi. Miks en oo tiennyt tästä ennen eilistä?!?! Ihan super. Mahtavaa perjantaita beibet! Ehkä moikkaillaan huomenna Designtorilla ja Vihreä Joulu -tapahtumassa (lue lisää täältä)? 


*translation: Super friday; best take away sushi in town & my favourite organic white wine. Supergood week behind. 

2 kommenttia

 1. Avatar suklaamonsteri /// 13/12/2014 / 12:38:53

  Paljon onnea lähestyvän valmistumisen johdosta! :) Haluaisin udella, mistä tuo kaunis tarjotin on ostettu.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 13/12/2014 / 15:06:23

   Jee, kiitos! :-) Tarjotin on saatu lahjana Katoko-shopista, enpä tajunnut mainita kun mulla on postaus siitä just tulossa :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.